Смяна на крушка за ангелски очи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Смяна на крушка за ангелски очи

Мнение от gpt » 12 Яну 2008, 20:07

изгоря ми една от крушките на ангелските очи (на компютъра ми изписа CHECK PARK LIGHT). Като отворих капака и видях, че крушката е в една Г-образна капсула. Опитах се да извадя крушката, но не успях. Въпросът ми е дали се сменя цялата капсула (струва 48лв в Дарукар) или може да се смени само крушката? И ако може, как става?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: комерсиални БМВ-та...

Мнение от lakmus » 13 Яну 2008, 1:38

Ами аз когато сменях се натискаше самата крушка навътре/към "капсулата"/ И въртиш наляво! Ако не стане самата "капсула" се състои от две части, разделяш 'Г'-образната част от рефлекторчето! При мен беше така!

УСПЕХ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 13 Яну 2008, 18:28

и на мен и двете ми бяха изгорели,търсих къде ли не такава крушка 10вата 12 волта,но не намерих и накрая си купих от дарукар за по 50тина лв.След време видях само крушката каквато ми трябваше във вари на оборище

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Яну 2008, 19:06

Крушката се сваля трудно, принципно ги има по симеон около 10 лева са само крушките, но цялата работа там е капсулована и за да се свали само крушката трябва да се разкапсулова, не е невъзможно но трябва да стане внимателно и после след смяната на крушката да се залепи със сериозно лепило! :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Назад към E39