нов потребител
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
нов потребител
Здравейте,на всички.Радвам се,че най после съм сред Вас.Живея в Холандия,преди 4 месеца си купих BMW528I "98 година (снимки по късно).Надявам се да получавам от Вас полезна информация за подръжката и ремонта на ''Дзвера'',че тука в сервиз на BMW режат яко глави за 1 час работа вземат 120 евро.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Tino написа:През пъвите 3 месеца само четях и чак тогава се регестрирах
закла вожда баце

ходя до холандия чат пат с колата и като те слушам вече всеки път преди да тръгна ще я преглеждам... щото тиа 120евро никак не ме кефят, поне като влезнеш бачкат ли арно или .... не, в Германия сум влизал в сервиз и направо след това не ми се връщаше в родината...
малко офтопик ама ща ма извините разчуствах се

Не съм доволен. Отидох с проблем вибрации в купето, дадоха ми час след 3 седмици, после не мога да бъда до колата до като е ремонтират(стоях в магазина и плакнех очи с новите 1, 3, 5, 6, 7, Х-ци), след час и половина ми казаха, че с колата всичко е наред - прегледали ходовата част и балансирали гумите взеха ми 180 евро. Когато се качих в колата и потеглих същия проблем, питам ги защо все още го има този проблем, а те-нямало причина за вибрации в купето всичко били прегледали и всичко било наред и може би аз съм си въобразявал. Да ама не, след седмица смених джантите от 17-ки се качих на 18-ки и сега всичко е наред.
9 мнения
• Страница 1 от 1