Схема (на механизма за отваряне на багажника)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Схема (на механизма за отваряне на багажника)
Моля някой, ако има схема или снимка на механизма за отваряне на багажника под кората да я постне, защото мисля, че имам липсващ елемент. 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Ето тук има схема на механизма, но какъв по-точно е проблема?
Re: Схема (на механизма за отваряне на багажника)
shnitzera написа:Моля някой, ако има схема или снимка на механизма за отваряне на багажника под кората да я постне, защото мисля, че имам липсващ елемент.
Защо така мислиш? Като натиснеш чегърта и не отваря така ли е ? И при мен беше така трябва една ел.машинка отзад под кората е ако е това 120лв някъде беше в Камор. И сам можеш да си я смениш
'Ми аз търсех по морги никои нямаше , на ул.Симеон отидох при арабите там един я оправил счупенаfuni написа:По-добре от някоя морга. Аз моята я взех за 30 лв.
машинка личеше си че е била счупена и лепена с изолирбан и ми вика пробвай я с гаранция и 70 лв

Викам ти си луд, да ти дам мойта счупената за 20лв да си я оправиш и да я продаваш за 70лв.

Накрая си намерих в морга, ама в Англия > 3 паунда
- ares777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E73 2008 3.5i , E39 2002 530d
slav4o1 написа:shnitzera написа:Моля някой, ако има схема или снимка на механизма за отваряне на багажника под кората да я постне, защото мисля, че имам липсващ елемент.
Защо така мислиш? Като натиснеш чегърта и не отваря така ли е ? И при мен беше така трябва една ел.машинка отзад под кората е ако е това 120лв някъде беше в Камор. И сам можеш да си я смениш
А , принципно трябва да се отваря целия като се натисне бутона на клуча или ? Защото и при мен издава звук и се отваря само 1 см . ?
ares777 написа:slav4o1 написа:shnitzera написа:Моля някой, ако има схема или снимка на механизма за отваряне на багажника под кората да я постне, защото мисля, че имам липсващ елемент.
А , принципно трябва да се отваря целия като се натисне бутона на клуча или ? Защото и при мен издава звук и се отваря само 1 см . ?
толкова се отваря някъде не съм виждал на Е39 целия да се отваря поне при мен е така. звук е нормално да издава нали е ел.моторче но като се счупи само чегърта и багажника и 1 см не мърда трябва с клуча
- shnitzera
- ентусиаст
-
slav4o1 написа:ares777 написа:slav4o1 написа:shnitzera написа:Моля някой, ако има схема или снимка на механизма за отваряне на багажника под кората да я постне, защото мисля, че имам липсващ елемент.
толкова се отваря някъде не съм виждал на Е39 целия да се отваря поне при мен е така. звук е нормално да издава нали е ел.моторче но като се счупи само чегърта и багажника и 1 см не мърда трябва с клуча
даа видях кое липсва ,явно е изгоряла и са я махнали ,точно ел .машинката я няма ,благодаря ви за отговорите някои да я е срещтал някаде 2 злоупотреба?
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
shnitzera написа:даа видях кое липсва ,явно е изгоряла и са я махнали ,точно ел .машинката я няма ,благодаря ви за отговорите някои да я е срещтал някаде 2 злоупотреба?
Аз си купих наскоро от една морга на Цар Борис III - за 30 лв. На кръстовището с околовръстното. Ако се движиш по Цар Борис III посока Перник, веднага след кръстовището, влизаш в локалното. След няколко метра в дясно ще я видиш. Може и по телефона да провериш предварително дали имат налична - 0888 932 731.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- ares777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E73 2008 3.5i , E39 2002 530d
11 мнения
• Страница 1 от 1