Шибидах
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Шибидах
Колеги,
кажете как и с какво да си го смажа, че да не се преебе нещо .. не може на 10 годишна кола да му работи без проблем ако не се смазва нещо или от тоя сорт и с какво , само да не нацапам нещо салона
иначе си работи перфект нагоре си се дига и изцяло се маха назад, голем кеф
пс: търсих теми има на кои му тече, на кои му счупен . аз немам проблем просто неква профилактика има ли.. ? Моля да пишат запознатите!
кажете как и с какво да си го смажа, че да не се преебе нещо .. не може на 10 годишна кола да му работи без проблем ако не се смазва нещо или от тоя сорт и с какво , само да не нацапам нещо салона
пс: търсих теми има на кои му тече, на кои му счупен . аз немам проблем просто неква профилактика има ли.. ? Моля да пишат запознатите!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
Мерси брат аре чакам и други мнения и накрая да решим нещо и да деиствам .. че сутрин вечер винаги е Open
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Едно приятелче си мажеше релсите с една бяла смаска, като грес е и машинките за стъклата с нея си мажеше, ама как се казва
.
- BMW525tdsmaniak
- Потребител
-
тцтц
аве кво са му причинили на Х5 цата тея гадове ве,тцтцтц
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
каква е тази бяла смаска колега ? че тва като се отваря често да не стане като масло и да почне да тече по тапицерията на тавана че се гръмнем
би трябвало както има АТФ там ала бала, да има нещо специално и за шибито ? или ..
Х5 ли ? Люлин колега не искам да коментирам , немам снимка да видиш летото как ми запалиха камиона , а беше 90-та самосвал
би трябвало както има АТФ там ала бала, да има нещо специално и за шибито ? или ..
Х5 ли ? Люлин колега не искам да коментирам , немам снимка да видиш летото как ми запалиха камиона , а беше 90-та самосвал
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси за отговорите .. ще питам майсторите и без това ще сменям термостата и така.. а тва си е наи големата екстра според мен на колата /за лятото/ за хора които не използват климатика като мен.
11 мнения
• Страница 1 от 1