Въпрос за ринговете на таблото...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ЕНОО брат ,, я кажи са :
1/ от каде ги купи ринговете
2/ кои ти ги сложи ?
3/ трудно ли е , сам можеш ли да се справиш или..
4/ кви пари ти илезе /// тотал ///
5/ маи ше се видиме с тебе скоро че и аз съм навит само да си боядисам лаисната на радиото..
1/ от каде ги купи ринговете
2/ кои ти ги сложи ?
3/ трудно ли е , сам можеш ли да се справиш или..
4/ кви пари ти илезе /// тотал ///
5/ маи ше се видиме с тебе скоро че и аз съм навит само да си боядисам лаисната на радиото..
Ринговете ги взех 50лв. от civic ( човека е точен)( можеш да ги поръчваш и от ebay), алуминиеви са,
защото има и пласмасови...можеш и сам да ги сложиш,като отваряш таблото, то се разделя на две
части едната част е пласмаса с 4 дупки а другата част е с уредите,слагаш ринговете затваряш и си готов.
ВАЖНО
Малките рингове пасват идеално, тоест като ги сложиш щракат, а при големите малко по-трудно.
НЕДЕЙ да използваш лепило, просто сложи ги и ако не са стабилни, съвсем леко ги отваряй без
да ги махнеш. Големия проблем е при отварянето на таблото, има 2 пласмасови "болта" които
трябва да се въртят много малко, защото лесно се чупят, минаваш това, другото е просто.
защото има и пласмасови...можеш и сам да ги сложиш,като отваряш таблото, то се разделя на две
части едната част е пласмаса с 4 дупки а другата част е с уредите,слагаш ринговете затваряш и си готов.
ВАЖНО
Малките рингове пасват идеално, тоест като ги сложиш щракат, а при големите малко по-трудно.
НЕДЕЙ да използваш лепило, просто сложи ги и ако не са стабилни, съвсем леко ги отваряй без
да ги махнеш. Големия проблем е при отварянето на таблото, има 2 пласмасови "болта" които
трябва да се въртят много малко, защото лесно се чупят, минаваш това, другото е просто.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

аз си сложих преди 2 дена и седят мнгоо добре ама нямам снимчици с 2ма приятели ги сложихме за около 1 4ас с мързелуването не е трудно то таблото се отваря от зад и става на 2 части ако някой го интересува довечера на бмв събирането на екото може да дойде и да види карам бяла 5тица
от 9 сам на екото поздрави 
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
еи мързели нема ли некои със снимков мат'рял да сподели кое как 1во 2ро се маха и т.н. всеки 2ри уж си сложил рингове а никои не начва снимки да покаже как му седят в колата
са като сте с рингове що не си боядишете лаисните СИВИ ? убиец е
са като сте с рингове що не си боядишете лаисните СИВИ ? убиец е

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
ДА ти сложа сни мка на мойта.. ама те са си фабрично сложени 
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
добре е станало с ринговете само тоя тип махагон и да няма засегнати
CreAt1ve ти ли беше с тая белата 5-ца на ЕКО-то .. фаровете беха некви черни отвътре ментета като моите ама с ксенончето бомба.. некво слабо момче я караше тва ли си ти ? иначе фащаше окото колата само каде ли не я оставя и се пречеше
ама мн добре мъркаше тдс-а и тия белите мигачи на калниците мислих да ти ги свалим /ако си бил ти./ 
CreAt1ve ти ли беше с тая белата 5-ца на ЕКО-то .. фаровете беха некви черни отвътре ментета като моите ама с ксенончето бомба.. некво слабо момче я караше тва ли си ти ? иначе фащаше окото колата само каде ли не я оставя и се пречеше
хаха да аз бях ама мамка им да ... майбах бусове незнам си кво аз бях спрял в началото ама ходих до нас че сичките ми документи ми останаха в другото яке и се наложи да отскоча да си ги взема
иначе да фарчетата менте ама добре ми светят
подарак от приятелите за рд ся сам си набелязал стопове ама 660 лв хела с реотаните много яко седи 
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
дам тия стопове са бомба .. колко К ти е ксенона 6000 нали
ако си се усъвършенствал некои ден да ми сложиш и на мене ринговете

ако си се усъвършенствал некои ден да ми сложиш и на мене ринговете
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2