Каре на кардана (хардишайба)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Каре на кардана (хардишайба)
Момци, интересува ме някой сменял ли е карето (откъм скоростната кутия) и при какви симптоми и какви подобрения се забелязват след смяната.
При мен има вибрации при потегляне с малко газ. По чуждите форуми чета, че се получават и от въпросното каре, но тука се мъчат да ме убедят, че е само от маховика, па са и 100% сигурни. Как пък за нещо друго досега не са били на 100%.... Освен това - "карай си, кво ти пука". Ми пука ми, бре! Това каренце го гледам 144 лв. в Дару, та се позамислям дали да не го сменя. Единственото, което ме спира е, че не ми се ще без причина да ми лашкат кардана. А гледам, че Дарувците и налично го имат - явно е консуматив, а във форума нищо не намирам за него.
При мен има вибрации при потегляне с малко газ. По чуждите форуми чета, че се получават и от въпросното каре, но тука се мъчат да ме убедят, че е само от маховика, па са и 100% сигурни. Как пък за нещо друго досега не са били на 100%.... Освен това - "карай си, кво ти пука". Ми пука ми, бре! Това каренце го гледам 144 лв. в Дару, та се позамислям дали да не го сменя. Единственото, което ме спира е, че не ми се ще без причина да ми лашкат кардана. А гледам, че Дарувците и налично го имат - явно е консуматив, а във форума нищо не намирам за него.

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Въз основа на изчетеното и чутото и аз съм склонен да вярвам, че е маховик, но нали надеждата умира последна... Ако има някой запознат с устройството и начина на действие на маховика, то нека сподели с нас непросветените защо като подавам повече газ няма проблем, а с по-малко - има, респективно при по-рязко тръгване със средна газ пак има??? И защо при палене нямам никакъв проблем след като стартера върти точно маховика? Моля ви, нека някой даде обяснение и спаси един монтьорски живот! Защото ако се ръсна 1200+ камъка и си е същия *** трябва някой да го отнесе 
3 мнения
• Страница 1 от 1