фарове facelift
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
За много години колега, тези каква марка са"Депо" или някакви други?noiseless написа:Аз си купих от тези, но не съм намерил още време да ги монтирам![]()
http://www.umnitza.com/product_info.php ... cts_id=227
Човекът е точен и праща до БГ за $75. При ниския курс на долара си заслужават, според мен.
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
За много години на всички!!!
Да, фаровете са DEPO, но с upgrade-нати angle eyes рингове, за да светят в по-бяла светлина от стандартната. Така и още не съм я видял....
Да, фаровете са DEPO, но с upgrade-нати angle eyes рингове, за да светят в по-бяла светлина от стандартната. Така и още не съм я видял....
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
КАкво стана с ДЕПО'то дойде ли?
И някакви снимки евентуално..
И някакви снимки евентуално..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз искам да видя далиима голяма разлика от тия който имам в момента и от ДЕПо то за да знам има ли смиъсл да поръчвам други..
А и депото на кава цена е?
А и депото на кава цена е?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- noiseless
- младши ентусиаст
-
milenkk написа:плаща ли се мито и ддс на стоки поръчани по ebay от usa или азия и някои да знае колко е митото
На повечето стоки се плаща мито (без компютри и комп. части, мисля - може да има и други) както и задължителните 20% ДДС. Това е ако обявената митническа стойност на пратката е над 45 Евро. Ако се разбереш с продавача да пише, че стоката е "подарък" за 20 - 30$ и на митницата не са заядат - тогава печелиш и нищо не плащаш. Ако обаче ти се "загуби" (разбирай откраднат) колета, тогава ще ти изплатят само тези 20-30 $ дето са обявени - ти си решаваш как да постъпиш.
Аз рискувах и за фаровете не платих нищо - може би пощенските ни услуги вече са по-сигурни, но знае ли човек
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ето тук може да си купите на Hella - http://www.tuningforyou.de/shop/product ... 22051f6ed7
415 евро са, но не стават за оригинален Ксенон. Иначе има и други за по 200-300 евро, които стават за Ксенон и са с автоматичното регулиране. Хубавото е, че са от Германия. Транспортът ще ви излезе по-евтин и няма да плащате мита и ДДС и да се разправяте с митници. Направо ви идват в къщи. Ако някой иска нещо друго, да разгледа сайтът. Има всичко за всички видове БМВ. ОЕМ не е марка
Означава Original Equipment Manufacturer. Демек производител на оригинално оборудване.
Това е сайтът за частите - http://www.carparts-online.de
415 евро са, но не стават за оригинален Ксенон. Иначе има и други за по 200-300 евро, които стават за Ксенон и са с автоматичното регулиране. Хубавото е, че са от Германия. Транспортът ще ви излезе по-евтин и няма да плащате мита и ДДС и да се разправяте с митници. Направо ви идват в къщи. Ако някой иска нещо друго, да разгледа сайтът. Има всичко за всички видове БМВ. ОЕМ не е марка
Означава Original Equipment Manufacturer. Демек производител на оригинално оборудване.
Това е сайтът за частите - http://www.carparts-online.de
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ми защото искам да ги сменя с оригинални, а не с китайски чикии. А на Hella за ксенон са 1054 лв. единият. Аз предпочитам да ми свети хубаво, отколкото да изглежда гъзарски. Та затова. Като спрат да ми се свидят 2100 лв за фарове, ще ги сменя. Сега светят прекрасно, междудругото.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и некав детка те удря леко без да иска и ти чупи фарчетата а ти си дал 2500 за фарчета и каското ти изплаща старите за обща стоиност 150 лв
подценяваш ментетата
що не си взе М-брони а си слагал некви приставки нали тичак да е оригинално

- Anthony_J
- ентусиаст
-
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2