коли от англиа нов внос ниски цени ЗА6ТО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
коли от англиа нов внос ниски цени ЗА6ТО
за6то англииските автомобили подбиват балгарскиат пазар много евтин внос.и виарно ли е 4е за около 1000/1500лв обра6тат волана на мен специално не ми се виарва мноо работа е тва .и скоростите и става мармалад.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
разправиаи ги на некои от твоиа класi4koo написа:Аз вкарах 2 такива и ги оправих и продадох![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
Re: коли от англиа нов внос ниски цени ЗА6ТО
vin_diesel написа:за6то англииските автомобили подбиват балгарскиат пазар много евтин внос.и виарно ли е 4е за около 1000/1500лв обра6тат волана на мен специално не ми се виарва мноо работа е тва .и скоростите и става мармалад.
В U.K ефтини са май само : кенефите: Хубавите автомобили пак са си скъпи.
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... rch.action
освен цената , се плаща и към 80 паунда :ролл такса: + ферибот+ пътя до България ,и като дойде колата тук , започва филма, и то в няколко серии. Най малкото което трябва да се смени е, таблото , рейката/ оооо за нея не ми се говори/ инсталацията в таблото ,и още някои други неща + труда на сервиза в който ще се извърши процедурата , и накрая цената ставааааа

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Абе старите хора са го казали - защо да е лесно, като може да е сложно!
Е това е българина, хем к***а в г**а, хем душата в рая!
Хората го направили с ляв волан, ние ще го преправяме
А сега по темата - евтини са тези коли в Англия, който са с ляв волан, те са мнг рядно, но са мнг евтини. Казвам го от опит, имам авер който работи там постояно и като види нещо такова обикновено се обажда!
А сега по темата - евтини са тези коли в Англия, който са с ляв волан, те са мнг рядно, но са мнг евтини. Казвам го от опит, имам авер който работи там постояно и като види нещо такова обикновено се обажда!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Колоега vin_diesel,
Четенето на твоите постове е една голяма мъка!
Оправи си спешно правописа или скоро няма да има твои постове тук, във форума. С най-добри пожелания.
Четенето на твоите постове е една голяма мъка!
Оправи си спешно правописа или скоро няма да има твои постове тук, във форума. С най-добри пожелания.
vin_diesel написа:за6то англииските автомобили подбиват балгарскиат пазар много евтин внос.и виарно ли е 4е за около 1000/1500лв обра6тат волана на мен специално не ми се виарва мноо работа е тва .и скоростите и става мармалад.
cable написа:Абе старите хора са го казали - защо да е лесно, като може да е сложно!
това че левия волан в англия са евтини никога не може да ме убедиш. като погледнеш в ебаи или аутотреидър ще разбереш че грешиш. има такива автокъщи които се занимават САМО с ляв волан и цената е солена.
Иначе по темата за обръщането зависи от колата колко е нова и колко електроника има в нея и на какъв маистор ще попаднеш. Но след цялата операция и да е успешна все някъде ще трака ще прискърцва.
този които мисли че евтините са само кенефите, попринцип навсякъде е така. аз мин. лято взех 520 97 всички екстри без темпомата (мулт.волан), кожа , телефон и пръскалките на фаровете. на 157 хил. (със сиг. не са превъртани) за бг пари 6500 колкото и "кенеф" както ги описваш в БГ вървяха по 12000 наи-евтините горублянски кочини. и нали знаеш в англия има едно нещо нарича се ХПИ репорт нещо такова там има историята на колата дали е била крадена удряна и тн...
7 мнения
• Страница 1 от 1