Non-OEM //M брони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Non-OEM //M брони
Здравейте,
Дайте мнение за неоригиналните ПЛАСТМАСОВИ //M брони, които се предлагат за около 400лв? Добра изработка ли са? Здрави ли са поне колкото оригиналните? Личи ли си отдалеч, че са реплика както на стъклоплатовите?
Предполагам, че има хора с такива тук.
Пиша тук, понеже в техническите раздели мненията са по-обективни и критични, отколкото в търговските. Ако питам продавача най-много да ми каже, че пасва перфектно и значително подобрява аеродинамиката на автомобила
По принцип много ми харесва фейслифтовата предна броня и искам такава, но излиза, че за пълен комплект читава броня на 10-12 години трябва да дам толкова колкото за чисто нова //M пластмасова реплика. А ми е омръзнало вече да давам сериозни пари за части дето са ми почти набори и точно броня дето трябва да е от музеен експонат, че да е без забележки.
Дайте мнение за неоригиналните ПЛАСТМАСОВИ //M брони, които се предлагат за около 400лв? Добра изработка ли са? Здрави ли са поне колкото оригиналните? Личи ли си отдалеч, че са реплика както на стъклоплатовите?
Предполагам, че има хора с такива тук.
Пиша тук, понеже в техническите раздели мненията са по-обективни и критични, отколкото в търговските. Ако питам продавача най-много да ми каже, че пасва перфектно и значително подобрява аеродинамиката на автомобила

По принцип много ми харесва фейслифтовата предна броня и искам такава, но излиза, че за пълен комплект читава броня на 10-12 години трябва да дам толкова колкото за чисто нова //M пластмасова реплика. А ми е омръзнало вече да давам сериозни пари за части дето са ми почти набори и точно броня дето трябва да е от музеен експонат, че да е без забележки.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Non-OEM //M брони
Аз съм с две ръце за реплика,разбира се от по качествените защото и при тях има разлики.Но оригинална десетгодишна броня ///М се чупи като стъкло
не ме питай от къде знам,не само от личен опит а и от много големи наблюдения на пазара.

- b2
- старши ентусиаст
-
Питам защото никога не съм гледал отблизо от тези качествените реплики пластмасовите. Искам да видя боядисана монтирана на кола и веднага ще взема за себе си решение.
Или може да съм гледал ама да не съм я усетил, че е реплика. Което е перфектния вариянт за мен.
Или може да съм гледал ама да не съм я усетил, че е реплика. Което е перфектния вариянт за мен.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
само факта,че е с 1 сантим по-къса при кланиците ...е достатъчна причина за да неги харесвам. мое мнение 

- b2
- старши ентусиаст
-
хмм това всички продавачи са пропуснали да го споменат.
И мен доста ме дразнят дори и дребни недостатъци.
Някой да има реални снимки или дори колега с такава от София да дойда до му видя колата на живо
И мен доста ме дразнят дори и дребни недостатъци.
Някой да има реални снимки или дори колега с такава от София да дойда до му видя колата на живо

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Няма как да са напълно идентични с оригинала,по закон трябва да имат няколко процента разлика...но пак повтарям при качествените реплики разлика в пасването няма/говоря за реплика струваща 400 евра
не наполовина лева/.А здравината на оригиналните е под всякаква критика и най вече затова не ги харесвам.Защо ли само при Е39 има разлика в материала на обикновенна и М варианта не знам,колко ли от теглото са спестили така не ми е ясно 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ето от един колега. Ако иска нека сподели за монтажа и впечатленията от бронята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Аз си взех в края на миналата година от едни колеги продаващи в този форум, ако не греша от Пловдив.Изработката според мен е отлична, здравината също, след като не се разпадна зимата по снеговете.сравнително добро беше напасването на разните лайстни и др. подобни.При цена за втора ръка 500-600лв и тази за 350 мисля че избора е ясен.Слагай такава колега и въобще не го мисли
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- b2
- старши ентусиаст
-
Тук на тези снимки вижда ли се къде е по-къса при калниците?
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
броните не са по-къси а некадърно монтирани...
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Само да добавя,че ако се насочиш към м-кова броня,трябва да си намериш освен оборудвана така/нищо от старата не може да се ползва/ и двата малки подкалника плюс кората под мотора,ако правиш всичко като хората де.
ПП Няма нищо по грозно,от е39-ка с м-кова броня и оригинална задна/поне за мен де/.С две ръце съм за фейсовата,не е нужно да сменяш задната,за да се запази визията на колата.лайсните между халогените и горните 3 лайсни/тези на които седи и номера/си ставата от преди на след фейса.
ПП Няма нищо по грозно,от е39-ка с м-кова броня и оригинална задна/поне за мен де/.С две ръце съм за фейсовата,не е нужно да сменяш задната,за да се запази визията на колата.лайсните между халогените и горните 3 лайсни/тези на които седи и номера/си ставата от преди на след фейса.
- b2
- старши ентусиаст
-
Дам това същи трябва да се отчете, че сложа ли предна //М неминуемо следва и задна.. Но това ще го преживея.
Проблема е че предната ми е много зле в момента. Ако си намеря чисто нова предна фейслифт с лайсни решетки халогени и всичко до 300-350 няма да го мисля.
Виждал съм, че се продават нови фейслифтови брони реплики - но гола. Никъде не съм виждал лайсни и решетки към тях.
Проблема е че предната ми е много зле в момента. Ако си намеря чисто нова предна фейслифт с лайсни решетки халогени и всичко до 300-350 няма да го мисля.
Виждал съм, че се продават нови фейслифтови брони реплики - но гола. Никъде не съм виждал лайсни и решетки към тях.
b2 написа:Дам това същи трябва да се отчете, че сложа ли предна //М неминуемо следва и задна.. Но това ще го преживея.
Е ти си ползвай лайсните и решетките от старата броня.Комплект депо халогени са 80-ина лева.
- b2
- старши ентусиаст
-
нито лайсните нито решетките са ми читави 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4