Смяна езика на таблото (от италиански)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Смяна езика на таблото (от италиански)
Има ли начин да се смени езика на таблото? В момента съм на италянски и е много неудобно, не разбирам съобщенията. Пожелавам ви приятно каране на баварците и чакам за съвет. 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Има! Мини през Дару, Кмамор или ако имаш някой друг предвид. Можеш да си избереш който искаш от европейските езици, без български за съжаление
.

Защо? Като си отключи /тайното меню/ поз.10 мисля че беше за езиците 10. Държава/Езикpazokolarov написа:Има! Мини през Дару, Кмамор или ако имаш някой друг предвид. Можеш да си избереш който искаш от европейските езици, без български за съжаление.
Цитат:
0=Deutschland, 1=UK, 2=USA, 3=Italien, 4=Spanien, 5=Japan, 6=Frankreich, 7=Canada, 8=Australien

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Виж ТУК,
В третото мнение пише с големи червени букви "ОТКЛЮЧВАНЕ НА ТАЙНИТЕ МЕНЮТА НА Е39/E38 (ГОЛЯМ КОМПЮТЪР)".
Ако си с големия БК - действай и си готов!
И като съвет: прегледай важните теми в началото, а после малко по малко прехвърли и другите.
Много малко са нещата които не са се случвали и не е писано за тях във форума.
В третото мнение пише с големи червени букви "ОТКЛЮЧВАНЕ НА ТАЙНИТЕ МЕНЮТА НА Е39/E38 (ГОЛЯМ КОМПЮТЪР)".
Ако си с големия БК - действай и си готов!

И като съвет: прегледай важните теми в началото, а после малко по малко прехвърли и другите.
Много малко са нещата които не са се случвали и не е писано за тях във форума.

- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
Колеги и аз съм на италиянски, отключих преди време тайните менюта, но не може да се смени езика от там. Или поне при мен не става. 

няма да стане с тайни менюта - те са само информационни
коя е версията на софта на БК? сваляш си от тук http://www.jeae.dk/E39/NAVI/sw_version.htm
по-нова е при ъпдейта се качва английски:)
Лесно е!
Успех

коя е версията на софта на БК? сваляш си от тук http://www.jeae.dk/E39/NAVI/sw_version.htm
Лесно е!
Успех

- mitko_miladinov
- Потребител
-
Silenus написа:няма да стане с тайни менюта - те са само информационни
Лесно е!
Успех
свалих си най-новата версия инсталирах и пак не ми дава опции за смяна на езика, стоят си I и D. С МКII съм и ако има някаква тънкост моля за съвет. Искам English.
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
И при мен е така !
Като отида до позицията за език ми дава само 3=Italien и никакъв друг вариант , и сега ... ?
То е ясно че ако мина през Дару, Кмамор и т.н. ще се оправи... ама ми се иска да се справя сам !
А този софт - "http://www.jeae.dk/E39/NAVI/sw_version.htm" как се "вкарва " в БК-то ?
Който го е правил да напише "два" реда ,
1.
2.
...
Като отида до позицията за език ми дава само 3=Italien и никакъв друг вариант , и сега ... ?
То е ясно че ако мина през Дару, Кмамор и т.н. ще се оправи... ама ми се иска да се справя сам !
А този софт - "http://www.jeae.dk/E39/NAVI/sw_version.htm" как се "вкарва " в БК-то ?

Който го е правил да напише "два" реда ,
1.
2.
...
- mitko_miladinov
- Потребител
-
при мен сложих диска с v31 в cdrom-a на навигацията и то автоматично си го направи. накрая само потвърждаваш върху ОК и всичко си лети. но опция за смяна на език нямаааа.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Защо толкова се дърпаш, а не идеш за 10 мин до ДаруКар и си готов?
Няма да те ухапят! А и едва ли ще фалираш от тази операция!
Няма да те ухапят! А и едва ли ще фалираш от тази операция!

- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
kak da ne става аз като си купих е36 си го смених от италиански на английски просто трйабжа да видиш кода за английски и да го въведеш май беше 6 ама не съм сигурен. Преди седмица го ресетирах и дано не съм изтрил нещо важно. Тругна на италиански и пак го смених на анг. ама не помня точно процедурата.
Ако не се оправиш пиши на л.с. ще разцъкам и ще ти кажа
Ако не се оправиш пиши на л.с. ще разцъкам и ще ти кажа
- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Re: Смяна езика на таблото (от италиански)
Да повдигна една доста стара тема. Как да си сменя езика на Английски? В скритото меню 10 не мога да го променя.
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2