Монтаж на ксенон, къде?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Монтаж на ксенон, къде?
Искам да попитам, къде могат да ми монтират ксенон (моят и китайски), обаче да не ми индикира изгоряла крушка на таблото. Много ще съм благодарен на колегите, ако споделите къде има добри жичкаджии. 

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз имам подобен въпрос. Как може да се направи да не свети индикацията, но когато реално изгори някоя крушка да ми покаже?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
при мене светка чат-пат, ама нали е задължено да се кара на фарове какъв е проблема колеги?
тръгваш пускаш и .. като пусна фаровете всичко на 6

тръгваш пускаш и .. като пусна фаровете всичко на 6
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Ти като си караш винаги през деня на фарове ще разбереш ли ако ти изгори някой, или това което ти показва чек контрола не е достоверно? Това ми е въпроса.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
естествено че ще разбереш, при мен свети че е "изгоряла" дясна крушка само като не съм на фарове и като ги пусна винаги всичко заспива на 6. а ако и на запалени фарове ти свети значи ти е изгоряла наистина
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Аз имам спомен, че бях чел някаква стара тема за съпротивления в задните габърити... Но не съм сигурен и немога да намеря темата. То не ми звучи и логично да се оправя проблема по този начин.
www.farove.info - освен ксенон комплекти предлагат и съпротивления, което да лъжат светлинния модул, че има работещи крушки. Но няма лесен начин да ти изкара индикация за изгоряла крушка, след като поставиш ксенон.
На е39 525d не вади съобщение за изгоряла крушка след поставяне на ксенон и не е нужно поставянето на въпросните съпротивления.
На е39 525d не вади съобщение за изгоряла крушка след поставяне на ксенон и не е нужно поставянето на въпросните съпротивления.
Последна промяна Hex на 31 Дек 2007, 2:54, променена общо 1 път
'02 BMW 525d
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Бахти съпротивленията, дето струват 60 лв.
Апропо, при мен си работи ксенона. На два пъти колата ми е дигала аларма за неработещ фар, единия път един баласт беше вързан наопаки, втория път единия фар не беше запалил. Фалшива тревога не съм виждал, нито пък да не каже, ако има нещо.

Апропо, при мен си работи ксенона. На два пъти колата ми е дигала аларма за неработещ фар, единия път един баласт беше вързан наопаки, втория път единия фар не беше запалил. Фалшива тревога не съм виждал, нито пък да не каже, ако има нещо.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
проблем ксенон
Днес си монтирах ксенона,но светлините ми мигат непрекъснато,иначе нямам индикация че ми е изгоряла крушка.Не знам как да се преборя с това мигане ,което е много неприятно дори дразни окото.Някой да има идея или да му се е случвало такова нещо? 

- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
на мен ми ги монтираха в сервиз друмник на бул.България срещу 50 лв. и не ми показва ,че има изгоряла крушка,дори без реле,много съм доволен
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2