Най-добрата навигационна карта на България за момента
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Най-добрата навигационна карта на България за момента

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
ivo1bg написа::) Ами от този диск определено не може да се разбере с какви карти работи. Просто трябва да се разтърсиш из нета и да видиш този модел навигацонен компютър какви карти използва. КАто ми остане време ще се опитам да разбера нещо и аз.
cucko написа:.....
p.s. Малко инфо за разкритието!
http://www.clarionworld.co.uk/car-audio ... -rom-italy
p.s.2 А ето от къде може да се види за всяка навигация инсталирана при всака марка и модел на автомобила ви така също и от коя година!
http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... ation/list
Само трябва да ми дадете линк да изтегля, запиша и пробвам дали ще тръгне!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ами от първия линк се разбира, че:
А втория не ти трябва, защото твоята машинка не е заводски инсталирана в колата и съответно не можеш да намериш карти за нея на сайта на Teleatlas. Съжалявам, но по добре търси друго решение за навигация в колата. Дори да намериш някакви карти, те ще са стари, не пълни и по всчка вероятност неверни в някои участъци така, че да те подведат.
- Код: Избери целия код
* NAX9500E
(These navigation systems are no longer supported by Clarion and no further updates to their navigation map CD-ROMs are to be issued.)
А втория не ти трябва, защото твоята машинка не е заводски инсталирана в колата и съответно не можеш да намериш карти за нея на сайта на Teleatlas. Съжалявам, но по добре търси друго решение за навигация в колата. Дори да намериш някакви карти, те ще са стари, не пълни и по всчка вероятност неверни в някои участъци така, че да те подведат.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Колкото и да му обясняваш на колегата, няма да те разбере. Пита ме на лични, тема пусна, навсякъде му обяснявахме, че това е някаква навигация, която няма нищо общо с BMW, обаче не иска да повярва, че това е някакво дърво допълнително набутано в колата и струва 100лв деноминирани пари
Та колега @cucko, да ти го обясня съвсем простичко. Това е една гадна глупост, сложена допълнително в колата ти, която няма нищо, ама съвсем нищо общо с BMW и оригиналните навигации на BMW и колкото по-бързо я разкараш от колата си, толкова по-добре.

Та колега @cucko, да ти го обясня съвсем простичко. Това е една гадна глупост, сложена допълнително в колата ти, която няма нищо, ама съвсем нищо общо с BMW и оригиналните навигации на BMW и колкото по-бързо я разкараш от колата си, толкова по-добре.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ivo1bg написа:Ами точно това го мисля в момента как да стане и чакам Преслав да пробва да кодира колата с Анг./Американски Анг./Немски, пък да видим какво ще стане.
Преслав ли се мотае да му дърпаме ушите

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
I.Voykov написа:Преслав ли се мотае да му дърпаме ушите
Уплаши ме и го направих

Отивай при @ivo1bg да опиташ вкуса на лудницата, която беше

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Мдааа, вече имаме българско меню и глас, като и в двата случая с вкл. и изкл. камери, борд компа остава на английски
.Наистина беше голяма борба, но за момента мисля, че победихме. За процедурата се ползва и навкодер
.

ivo1bg написа:Мдааа, вече имаме българско меню и глас, като и в двата случая с вкл. и изкл. камери, борд компа остава на английски![]()
.Наистина беше голяма борба, но за момента мисля, че победихме. За процедурата се ползва и навкодер
.
Абе,бая зор сте видяли с пресли ама днеска видях на неговата кола и е много добре с бг меню.
Скоро и аз се включвам
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
@ivo1bg: Писах ти на лични, но не зная дали този форум позволява лични на новаци като мен, за това реших да драсна и тук. Ако не си получил съобщението, моля те пиши как да направим връзка.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
ghostnik написа:@ivo1bg: Писах ти на лични, но не зная дали този форум позволява лични на новаци като мен, за това реших да драсна и тук. Ако не си получил съобщението, моля те пиши как да направим връзка.
Със сигурност Иво е получил съобщението ти,обаче отговор от него преди понеделник не очаквай

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
ivanov 530d написа:ghostnik написа:@ivo1bg: Писах ти на лични, но не зная дали този форум позволява лични на новаци като мен, за това реших да драсна и тук. Ако не си получил съобщението, моля те пиши как да направим връзка.
Със сигурност Иво е получил съобщението ти,обаче отговор от него преди понеделник не очаквай

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Картата наистина върши работа
Благодаря на адаша 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Още един обзаведен със супер картата + БГ меню
Пичове не се чудете, а го налазвайте Иво
п.с. Другата седмица качвам снимки как се представя картата в Гърция

Пичове не се чудете, а го налазвайте Иво

п.с. Другата седмица качвам снимки как се представя картата в Гърция

Искам да изкажа БЛАГОДАРНОСТ към Иво и Преслав за компа и навито перфектни са.Пичовете са супер коректни и ако някой има съмнения те са до тук.Благодаря отново.