Смятате ли да смените вашето Е39 в близко бъдеще?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Re: Смятате ли да смените вашето Е39 в близко бъдеще?
Темата не е лоша. В нея има логика. А и от Е39 до Е39 има много разлика. Примерно аз имах Е39 от 1997 tds, което хем ми беше омръзнало, хем и беше доста се обезценило. Сега се метнах пак на E39, но този път фейслифтово. Т.е. за първата ми 5-ца имаше смисал да я сменя. Сега като и тази се обезцени и Е60-ките поевтинеят ще има голям смисал да се метна на Е60-ка и така...
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Аз също съм на мнение, че всичко е въпрос на възможности. Карам е39 в момента защото мога да си я позволя. Ремонтирам я само с оригинални части и каквото можа се развали, тъй като предишния собственик явно не е можел да си я позволи. За съжаление обаче продължавам да твърдя, че подръжката на е60 не е толкова скъпа, като изключим разните извратени електроники. Тая кола обаче си изглежда от тоя век. Хич да не е по добре спира, ускорява и системи за сигурност повече (виж EUroNcap - crash test). Някой замисля ли се че и това го има.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
zAcK написа:mishoval написа:Ами не бях чак толкова впечатлен, вярно, на малко разстояние. Не смятам да дам 10 пъти повече пари за кола, която не ме кефи поне 5 пъти повече от моята Е39 - лично мнение!
P.S.Беше обявена на 60х. лв.
Ама то, както има Е39 и Е39, така има Е60 и Е60, а също F10 и F10![]()
Аз лично, ако трябва да купя Е60 дето ми харесва, започваме от 35 000 нагоре, а F10 доста над тия 60х лева, та така![]()
Карам си Е39 и си ме кефи. Като се смъкнат още цените на фейслифтовите Е60 може и да се замисля, ама засега НЕ!
Пък и само ще вметна, че да направиш от преди фейслифт Е39 фейслифт е лесно, ама я някой да ми направи фейслифт на Е60, да го видя как ще стане и колко пари ще е![]()
![]()
![]()
P.S. Най ми интересно как грозния интериор става фейслифт
viewtopic.php?f=46&t=374459&p=3965518
Грозничък е интериора на Е60, друго си е Е39.
Ъъъ кое му е грозно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
"Хваляй старо карай ново" надявам се сте чували този израз...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Темата стана малко мерене на пишки между е39 и е60, а на мене ми е интересно бихте ли я сменили с нещо друго освен новата версия на модела ? Или за да съ по-точен, смятате ли ,че има по адекватен заместител на е39 от друга марка ?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
b00st написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=374459&p=3965518
Грозничък е интериора на Е60, друго си е Е39.
Нормалното Е60 преди фейслифта е доста по-различно от това, което си показал, но както и да е

Всеки си има право на мнение, а моето е, че Е60 преди фейслифта е грозно...
braina написа:Темата стана малко мерене на пишки между е39 и е60...
Не е мерене на пишки

пък и не превъзхождат с кой знае какво читавите Е39, но това го мисля аз. Всеки си има право на мнение

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз пък забелязвам нещо друго в новите модели, което не ми харесва. За най-дребните манипулации, в сервиз. Една крушка да не мога да сменя и да ходя в сервиз. Ами ако изгори на пътя? На един Туарег фара вадих за тази манипулация. На Porsche Cayenne S, само се пулихме 3-ма човека половин час, отде аджеба да бръкнем да сменим една лампа. Това не ми харесва определено. Прекалената сложност означава и потенциално повече проблеми. Определено не искам кола с проблеми, заложени или настоящи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Естествено ,че ще я сменя .
Казах ,че ще я сменям с x5 ,не с тоя Авенсис е60
и се надървихте нещо .
Много адвокати на тойотата в тая тема

Казах ,че ще я сменям с x5 ,не с тоя Авенсис е60

Много адвокати на тойотата в тая тема

- advokata25
- кандидат ентусиаст
-

RIDDICK написа:"Хваляй старо карай ново" надявам се сте чували този израз...
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
Истината е че е60 е 5 пъти по- красива външно от е39 и изглежда 20 по съвременно. Кой квот ще да ми говори, другото е радикален фанатизъм 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
advokata25 написа:Истината е че е60 е 5 пъти по- красива външно от е39 и изглежда 20 по съвременно. Кой квот ще да ми говори, другото е радикален фанатизъм
Интересно ми е, ако покажат е39 и е60 на човек изолиран от цивилизацията какво би предпочел

Казвате, че е60 е по-ново, по-добро, по-съвременно.. но нека не забравяме, че всичко е въпрос на модни тенденции дори и в автомобилостроенето. Същия пример е и да надникнем в бъдещето да ни покажат два нови модела БМВ през поколение както е39 и е60.. какво бихме избрали неподведени от модни тенденции и суета... по-практичното нали? В заключение ви питам, кое е по-практичното е39 или е60? Е 39 с ниските вече данъци и цени на части и ремонтно-пригодност или е60?
ПП Спомнете си като излезе е60 как го гледахме с недоверие с вид на хюндай.. поне при мен така беше.
Нормално е да сме подвластни на модните тенденции и суетата все пак живеем в консуматорско общество. Карайте това, което ви е на сърце и ви радва и дай Боже всеки му финансови възможности за желаната кола

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

.
Последна промяна hummer на 31 Яну 2021, 22:21, променена общо 1 път
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
offtopic: Пред п*тките нито е39, нито е60 са вървежни ако трябва да бъдем честни
е60 и според мен е странен модел, последното f10/f11 е много повее бмв от е60 и като визия и като поведение

е60 и според мен е странен модел, последното f10/f11 е много повее бмв от е60 и като визия и като поведение