Носачи смяна
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
й
Колега,ти ма преби,мен ми казаха към 350лв само единия носач.sharnira написа:всичките с втулките на FEBI BILSTEIN-540лв.
- karo_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
sharnira написа:всичките с втулките на FEBI BILSTEIN-540лв.
Може ли да кажеш нещо повече за тези носачи, какво производство са, имат ли гаранция, може ли да се взимат по един, или само комплект вървят?. Заинтригуван съм!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
karo_1 написа:sharnira написа:всичките с втулките на FEBI BILSTEIN-540лв.
Може ли да кажеш нещо повече за тези носачи(какво производство са? имат ли гаранция? може ли да се взимат по един или само комплект вървят?). Заинтригуван съм!
немски са вече 1 год. с тях -никакви проблеми за ги взех за 400 лв всичките с отстъпката
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
sharnira написа:..цената на която ги е взел малко ме съмнява,но това вече е друга тема
Какво има да те съмнява цената, ти слагал ли си нещо на FEBI по колата си да видиш колко дена издържа
Lemforder e вече друго нещо, но там цената едва ли е такава.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
sharnira написа:ами можеш да провериш колко пари са всичките марки пич,7г. продавам авточасти и мога да ти кажа едно-това че някой турчин е шибнал лемфордер на часта не значи че трябва да си продам децата за нея,Поздрави
Радвам се за теб, че имаш бизнес, аз заради това вече съм се отказал да купувам от родните търговци, дето продават само "оригинални" части.
Оригинален Лемфьордер винаги се различава от менте такъв, стига да знаеш къде да гледаш.
И малко не ми стана ясно, за какво така се засегна, за това че казах че ФЕБИ е едно пълно дърво ли!!??Ти продаваш части от 7 години, би трябало да знаеш що за пръчка е тази така възхвалявана марка!
Е, по-добра е от баш китайските ментаци, дето могат да ти направят до 70% отстъпка за тях, но си остава едно марково менте.
А кой какво ще си сложи на колата си е лично негов проблем, ако ще и без носачи да я кара, ако ще и аппартамента си да продава за един тампон.То за това само "перфектни" коли има в България
колега,не съм се засегнал заради феби или която и да е друга марка на пазара,на всеки е ясно че оригиналното е само от завода,засегнах се от това,че се опивам да направя цена на колега(-20%) и да му свърша работа,качество-цена,и съответно и да не му давам части с качество "ала евро 07",това е,Поздрави на всички
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
sharnira написа:...засегнах се от това,че се опивам да направя цена на колега(-20%) и да му свърша работа,качество-цена...
Не си ме разбрал правилно, нищо против твоята цена не съм казал, както виждаш всички останаха очаровани от нея и със сигурност доста хора ще си купят от теб
Аз само уточних за хората, които се учудиха за разликата в цената м/у марките
Re: й
Koлеги,благодаря за всички мнения.Аз експерименти няма да правя и да поемам рискове,затова смяна само в оторизиран сервиз,поне що се касае за неща като ходова част,двигател,електроника.
Тук като гледам има само яки плащачи.Аз щото съм прост си ги рециклирам при едни изпитани майстори и проверено те карат повече от новите.Ама то си е въпрос на личен избор.Така сте ми много интересни как на коли дето струват средно 10 000 лв.купувате носачи за 320 лв.единия,некви макари зад волана дето скърцат и може само да се смажат за 350 лв.термостати за 55 лв./а аз си взех нов немски за 25/