Ел.щора
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ел.щора
братлета,кажете как да сваля щората ***,че тия дни имам уговорка да се затъмняват стъклата, пък щората определно ще ни пречи.
Че тя ще се ремонтира от майстор след вторник, а пък до тогава стъклата трябва да са готови.
Какво ще се получи ако подам 12В на 2-та кабела които отиват към мотора на щората евентуално?

Че тя ще се ремонтира от майстор след вторник, а пък до тогава стъклата трябва да са готови.
Какво ще се получи ако подам 12В на 2-та кабела които отиват към мотора на щората евентуално?

На някой да му се намира ел.схема на ел.щора и управлението и

от модераторския екип:
Един help е достатъчен!

от модераторския екип:
Един help е достатъчен!
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
като подадеш 12 волта на кабелите ще се отвори или прибере зависи от поляритета
Барай шишарката Минкеее ....
Евала,е това силно ме интересуваше...........а къде може да е самия проблем тогава,не идва ток до тия кабелиanzak написа:като подадеш 12 волта на кабелите ще се отвори или прибере зависи от поляритета

Копчето ли се явява някакъв модул,който определя колко секунди да подава напрежение на щората,докато клекне долу или се вдига

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
520_i написа:Какво стана колега,свали ли щората като и подаде 12V на буксата?
не съм още че нямах време,снощи се разправях с баланс на зимните гуми,подготовка и така,утре ще пробам и ще пиша,че трябва да ходя да тонирам и задния джам,а с тая дигната щора няма как

Силно се надявам проблем да е в копчето,но няма от къде да взема едно копче за да пробвам

- judo_champion
- Потребител
-
- Кара: E39 528i 1998
- Мечтае да кара: Картофи за Самоков ,F06,e38 ....
- Детайли за колата: Черна :D
Здравейте аз имам следния проблем имам щора самоче нямам нито копчето отрпед нито кабелите ако някой може да помогне ще съм много благодарен тел.0882531722
Щората изобщо електрически ли ти е?
Дай малко снимков материал на щората и на централната конзола под управлението за климатика,до колкото мисля,колата ти е преди фейслифта и трябва да си с отделно копче за щората,а не с вградено в целия ред с останалите.....
Дай малко снимков материал на щората и на централната конзола под управлението за климатика,до колкото мисля,колата ти е преди фейслифта и трябва да си с отделно копче за щората,а не с вградено в целия ред с останалите.....
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2