Facelift разлика?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Кое е грешен отговор колега??? Нали това казах в горния си пост,че фаровете преди фейс лифта с оригиналния ксенон са с лупа с тези без оригинален ксенон и с оранжевия мигач са БЕЗ лупа. На мойте фарове им слагах стъкла от фейс лифт но нямам лупа
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
im0tep написа:BMW-E39 написа:....................
................................Единствено на фара преди фейс лифта които е с оригиналния ксенон по средата на стъклото на късите има част което е като лупа..................

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- im0tep
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:spacepl и аз така брато, скоро сложихме от колегата Бабуна едни стъкла с бел мигач на ДЕПО и заспаха , па си имаха лупа фаровете, ама аиде колегата im0tep щом е толко отворен и сигорен че няма с лупи, да черпи са по една пица
Добре бе ти кйорав ли си? Не видя ли на снимките на spacepl че има фарове преди фейслифта без лупа??? Не съм казвал,че на стария фар няма с лупи,но масово са без а не както ти твърдиш,че ВСИЧКИ преди фейса са с лупа
- im0tep
- старши ентусиаст
-
spacepl написа:im0tep написа:BMW-E39 написа:....................
................................Единствено на фара преди фейс лифта които е с оригиналния ксенон по средата на стъклото на късите има част което е като лупа..................
За това съм съгласен

- im0tep
- старши ентусиаст
-
obi_fix написа:ебати човек да непитапредизвиках третата световна война
![]()
А изобщо не е вярно,това е добрия тон в нашия форум

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
im0tep написа:BMW-E39 написа:има разлика в бъбреците малко по раздути са, ама сложи очилата де![]()
иначе феислифта беше от 2000г средата , пак казвам много лесно може да се копира,
пък и това беше голема глупост че фаровете на феислифта били с лупи, да не би преди феиса да нямат лупи ?
Като критикуваш поне се обоснови !!! Обясно ми тогава кое точно е лупата на фара преди фейслифта???
просто не ми се спори с поредния сопол, колегата spacepl ти обясни че има фар с лупа а ти твърдиш отначало че нямало
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- im0tep
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:im0tep написа:BMW-E39 написа:има разлика в бъбреците малко по раздути са, ама сложи очилата де![]()
иначе феислифта беше от 2000г средата , пак казвам много лесно може да се копира,
пък и това беше голема глупост че фаровете на феислифта били с лупи, да не би преди феиса да нямат лупи ?
Като критикуваш поне се обоснови !!! Обясно ми тогава кое точно е лупата на фара преди фейслифта???
просто не ми се спори с поредния сопол, колегата spacepl ти обясни че има фар с лупа а ти твърдиш отначало че нямало
Абе малоумник ти май четеш само това което ти отърва,а??? Я ми покажи един пост в който съм написал ,че няма изобщо с лупа преди фейс лифта???
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
im0tep написа:Като критикуваш поне се обоснови !!! Обясно ми тогава кое точно е лупата на фара преди фейслифта???
абе ти освен че си слеп, си бил и цифра смотан ?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:още не съм виждал Е39 без лупа на фара, било то преди феислифта
ако си отварал фар ще знаеш много добре че имат лупи, да не говориме че се вижда и като си пред колата
ама маи се имаш за много разбирач
Незнам кой е слепия

- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
im0tep написа:BMW-E39 написа:още не съм виждал Е39 без лупа на фара, било то преди феислифта
ако си отварал фар ще знаеш много добре че имат лупи, да не говориме че се вижда и като си пред колата
Ок,живей в заблуда,че стъклата след рефлекторите са лупи !!! Явно и ти като мен си разглобявал фар преди фейса ама не си знаел какво разглобяваш.Това са стъклата които насочват снопа със лъчи от крушката на фара,а не са лупи.След фейс лифта тези стъкла ги няма и на късите е с лупа.Единствено на фара преди фейс лифта които е с оригиналния ксенон по средата на стъклото на късите има част което е като лупа.Загледай се някой път преди да спориш....умник
Ебати пича

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
ХАхААХАХ май няма да си взимам петица
за една лупа ще се изтрепете
много важно с кво ще да е отваряйте по една бира и забравете 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
M_krika написа:im0tep написа:BMW-E39 написа:още не съм виждал Е39 без лупа на фара, било то преди феислифта
Ок,живей в заблуда,че стъклата след рефлекторите са лупи !!! Явно и ти като мен си разглобявал фар преди фейса ама не си знаел какво разглобяваш.Това са стъклата които насочват снопа със лъчи от крушката на фара,а не са лупи.След фейс лифта тези стъкла ги няма и на късите е с лупа.Единствено на фара преди фейс лифта които е с оригиналния ксенон по средата на стъклото на късите има част което е като лупа.Загледай се някой път преди да спориш....умник
Ебати пича
Колега говоря за стъклата който са без лупа преди фейс лифта...или и ти сега ще спориш ,че няма такива?!?? Абе мама му стара междо редовете ли четете ,кйорави ли сте???
Май и аз ще направя като колегата WALL
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4