Плочка на ГНП-то
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Не точно по темата, но някой може ли да ми каже дали има нещо специфично при свалянето на плочката(като изключим белязането на местонахождението и)Ако пьк някой има случайно снимков материал нека го качи!Какьв е проблема при мен,предишния собственик се е стискал за 100 лв тампон на двигателя и при подскачането на шестака се е получавало опьване на кабела който влиза в плочката и сега прекьсва на моменти и сьм на 110% сигурен че е от там.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
колега изпадаш в заблуда,тои тампона че е проблемен добре ама кабела на управлението на помпата се включва в букса монтирана кьм мотора (една дьлга правоьгална кутия) и е всичко на всичко дьльг около 15 см. прекьсването е проблем в плочката ,има теми написани по случая в форум е-34.ако несе справиш пиши лично щети обясня как да я побутнеш тая плочкаiliew написа:Не точно по темата, но някой може ли да ми каже дали има нещо специфично при свалянето на плочката(като изключим белязането на местонахождението и)Ако пьк някой има случайно снимков материал нека го качи!Какьв е проблема при мен,предишния собственик се е стискал за 100 лв тампон на двигателя и при подскачането на шестака се е получавало опьване на кабела който влиза в плочката и сега прекьсва на моменти и сьм на 110% сигурен че е от там.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2