Проблем с паленето на бавареца ПОМОГНЕТЕ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
здравейте колеги,
извинявам се, че ползвам темата на колегата, но понеже проблема е сходен:
вчера се прибирам за БГ и по пътя ми загасна колата / германия/ и ми изписа ( sistem injection) , карах с 150км/h и в резервоара според стрелката имах около 10л, но лампата не беше светнала още? по инерция стигнах до отбивката /късмет/ и видях, че след филтъра не идваше нафта и сипах една туба, дадох на контакт и прозрачния маркуч веднага се напълни с гориво и колата запали от раз!
интересното е че сипах 65-66л , значи е имало около 4-5л без да светне лампа и ми показваше пробег за 140км!
въпроса ми е: коя от двете помпи е за смяна, ако е помпа изобщо или стрелката ми прави номер?
мерси!
извинявам се, че ползвам темата на колегата, но понеже проблема е сходен:
вчера се прибирам за БГ и по пътя ми загасна колата / германия/ и ми изписа ( sistem injection) , карах с 150км/h и в резервоара според стрелката имах около 10л, но лампата не беше светнала още? по инерция стигнах до отбивката /късмет/ и видях, че след филтъра не идваше нафта и сипах една туба, дадох на контакт и прозрачния маркуч веднага се напълни с гориво и колата запали от раз!
интересното е че сипах 65-66л , значи е имало около 4-5л без да светне лампа и ми показваше пробег за 140км!
въпроса ми е: коя от двете помпи е за смяна, ако е помпа изобщо или стрелката ми прави номер?
мерси!
- nightdriver
- ентусиаст
-
колеги,
никой ли няма идеи по моя проблем, днес ми направи същия номер със същото количество гориво, да не би нещо поплавъка да е замесен в тази работа?
никой ли няма идеи по моя проблем, днес ми направи същия номер със същото количество гориво, да не би нещо поплавъка да е замесен в тази работа?
- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
nightdriver написа:колеги,
Не ти отчита верно горивото, сам си си отг в предния пост, гасне сипваш 10л, на сл бензиностанция 65-66л, все пак резервоара поема 70л.
- nightdriver
- ентусиаст
-
мерси колега, ще видя резервоара тогава!
не съм сипвал 10л, а според стрелката оставаха 10л! след огасването хвана 65-66л, значи е имала 4-5л
не съм сипвал 10л, а според стрелката оставаха 10л! след огасването хвана 65-66л, значи е имала 4-5л

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
пич,от филтьр ДДЕ лампа немои да свети,има нещоglacier написа:колеги проблема бил елементарен горивния филтър правел чакмаци
сега фърка бмв-ката
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Свети
ако не е филтъра който трябва да е

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
presko79 написа:пич,от филтьр ДДЕ лампа немои да свети,има нещоglacier написа:колеги проблема бил елементарен горивния филтър правел чакмаци
сега фърка бмв-ката
може, може, ако не е сменян от както е станала кола

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Че как ще ми разпознае филтъра да няма някой сензор или камера в него?**Novobraneca написа:Светиако не е филтъра който трябва да е

LUCIFER'S написа:presko79 написа:пич,от филтьр ДДЕ лампа немои да свети,има нещоglacier написа:колеги проблема бил елементарен горивния филтър правел чакмаци
сега фърка бмв-ката
може, може, ако не е сменян от както е станала кола![]()
![]()
май май не е бил сменян от как е излязла от магазина , но както се казва ще покараме и ще видим

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2