За малък към голям BC

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Re: За малък към голям BC

Мнение от Ivo_Borisov » 02 Окт 2009, 23:10

M_krika написа:
BMW-E39 написа:брато що влизаш у тоя филм, голям БС, само кабела ти е 160 камани ама ти си знаеш :)
по добре ги даи и си направи колонките и тавана черни, всичко черно, 100% ефекта ще е много по приятен , да не кажа за доста по малко пари ;Р

иначе, имам авер дето си сложи малката навигация всичко е 6, и пак е с малак БС ..
Бате мислиш ли ,че на мен ми се занимава с тия глупости ,ако всичко беше наред с навито нямаше да слагам голям борд,но ми иска код за запалването и музиката неми работи ,ходих да я прекодират неможаха и сега ми се налага да го сложа тоя борд за да може да се прекодира с него и да ми заработи нормално навито.......... а бе мъка ,мъка

Ако знаех ,че тая умряла навигация ще ми глътне толкова пари,нерви и главоболия хич нямаше да се захвана. :banghead:
Колега това значи ли че не работи голямото нави без голям борд?Или по точно кое не работи?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 03 Окт 2009, 9:03

Ivo_Borisov написа:Колега това значи ли че не работи голямото нави без голям борд?Или по точно кое не работи?

Работи, но няма показания на БК, час-дата и разни други екстрички.

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 03 Окт 2009, 11:42

Да не говорим и че навигацията е повече от слаба заради липсата на карти.
Последна промяна Georgi на 23 Яну 2011, 23:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E70 4.0d и F15 M50d
Мечтае да кара: BMW

Мнение от M_krika » 03 Окт 2009, 18:37

Georgi написа:Да не говорим и че навигацията е повече от смешна заради липсата на карти.
Ако даже може да се нарече навигация, по-добре да питаш хората за пътя отколкото да се доверяваш на нея.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M_krika » 03 Окт 2009, 18:43

Някой колега би ли ми свършил една услуга да вземе тоя кабел и да ми го прати ,за което ще си заплатя естествено
Номенклатурен номер : 65900308455
Описание : BORDCOMPUTER
Ед.цена (с ДДС) : 160.26 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M_krika » 04 Окт 2009, 22:33

Някои нещо?

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 05 Окт 2009, 7:18

M_krika написа:Някои нещо?

Изпрати ми пари,и ще ти го поръчам.След няколко дни като дойде и ще ти го пратя ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M_krika » 05 Окт 2009, 11:38

Дай на ЛС дани каде да ти пратя парите или по сметка както кажеш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M_krika » 09 Окт 2009, 13:16

Кабела доиде колеги сега да питам само едно две три :mhihi: неща :
Връзвам към старите букси после новите в таблото това ясно,има едни малки кабелчета те в лаит модула ли се слагат?На диаграмата като гледам мисля ,че там се връзват ,абе има неизвесни за мен но ако някои може да ми опише инсталацията как става ще съм много благодарен :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 09 Окт 2009, 21:04

M_krika написа:Кабела доиде колеги сега да питам само едно две три :mhihi: неща :
Връзвам към старите букси после новите в таблото това ясно,има едни малки кабелчета те в лаит модула ли се слагат?На диаграмата като гледам мисля ,че там се връзват ,абе има неизвесни за мен но ако някои може да ми опише инсталацията как става ще съм много благодарен :help:

Е то по-добре описано във втория пост в тази тема едва ли може да съществува, даже е и с картинки кое къде.Вземи та му хвърли едно око поне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 09 Окт 2009, 21:33

mad_presley написа:
M_krika написа:Кабела доиде колеги сега да питам само едно две три :mhihi: неща :

Е то по-добре описано във втория пост в тази тема едва ли може да съществува, даже е и с картинки кое къде.Вземи та му хвърли едно око поне.

брато кажи ми има ли смисъл от табло с голям борд ? с малкия БС съм, ако си сложа с големия борд ще ми изписва ли всичко.. проблеми, алабала ? и имаш ли табло за големия БС, какви пари горе доло, и много заигравка ли е да си сложа голям борд, нещо се запалих, а имам един много добър авер които така разбира че без проблем ще ми го върже предполагам..:)

само табло ли ми трябва + този кабел, че маи дочух че се сменял и лаит модула или говора глупости

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 09 Окт 2009, 21:54

BMW-E39 написа:брато кажи ми има ли смисъл от табло с голям борд ? с малкия БС съм, ако си сложа с големия борд ще ми изписва ли всичко.. проблеми, алабала ? и имаш ли табло за големия БС, какви пари горе доло, и много заигравка ли е да си сложа голям борд, нещо се запалих, а имам един много добър авер които така разбира че без проблем ще ми го върже предполагам..:)

само табло ли ми трябва + този кабел, че маи дочух че се сменял и лаит модула или говора глупости

Ми де да знам, има повече функции от малкия борд оределено, но дали си заслужава парите и филма вече всеки си преценява :D

Иначе, ако искаш да слагаш голям БК ще ти трябва табло, кабел (кабела може и да не се купува такъв от 160лв, а да се вземат букси от някоя кола на части и да се пренаредят пиновете) и ще ти трябва и MID за да бъде всичко както му е реда.
След това, колата трябва да се прекодира, за за работи всичко коректно по големия БК.

Иначе, табло имам, със сменен лентов кабел и една година гаранция на пикселите за 250лв :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 09 Окт 2009, 21:59

мерси братле, ще говора с Миленката и ако ми каже че всичко 6, ще скътам некои лев тия месеци и ще взема едно табло от тебе, знаеш имам ти вяра:)

иначе мид-а го имам, тя си е с мид..;Р

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M_krika » 09 Окт 2009, 22:53

За мен се налага да го сложа тоя голям борд ,иначе лично мое мнение малкия по ми харесва в смисъл такъв показва врати туи онуи а големия само изписва незнам всеки сам си преценя но ако неми се налагаше да го сменям щях да си карам с малкия

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 09 Окт 2009, 23:04

Какво ти изписва на монитора на навигацията CODE ли ? :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E39