шум от хидравличната помпа на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Re: шум от хидравличната помпа на Е39
ма тва виене (поне аз така си го описвам) е много гадно бе д**а , аз мислех че е от рейката а тя е след рециклаж и мислех че няма спасение,а тази въпросна помпа къде може да ми е рециклират,разбрах че не е скъпо 100-тина лв

И аз имам същия проблем вие доста силно , както по горе един колега каза кат тролей
, но при дигане на обороти не се чува .Някой ако знае къде във Варна ги оправят да пище . Благодаря!!!

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
колеги казвайте къде в пловдив могат да ми рециклират помпата,вече 3 сменям втора ръка но все на мошеници попадам и ми омръзна вече,за тези пари нова щях да си взема,ама нали сме си българи гледаме първо евтиното 

- nakata78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60
- Мечтае да кара: x6
хидравлична помпа 170лв
+ още 400лв може,ако има нова 170 ще я взема 

- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Колега от форума ги предлагаше по 180лв. Мисля бяха немски. Ако ми се наложи, мисля от тях да пробвам, но 150лв. за втора ръка ми се струва безумно много.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Аз съм купувал от колегата Лавиатан по 180 лв.....Перфектна е, човека дето му я монтирахме не се е оплакал..
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Напоследък и на мен ми посвирва нещо докато е студена колата. Проблемът с помпата през цялото време ли се наблюдава или само на студен двигател? При мен по-скоро се чува като ремък, но е всеки път по един и същи начин при старт, докато загрее, та се замислям да не е помпа..
- Kraskata92
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW E92 M3
А аз искам да попитам имам БМВ 320и Е36 когато го запалвам всеки пат се чува един звук като виене но по заглушено , за 1-ви пат имам такава кола един познат му е дадох да я покара и ми каза че ми е мн твард волана и че няма много хидравлика а хидравлично масло има някакви идеи какво да погледа и да направя ? мс. предварително
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Kraskata92 написа:А аз искам да попитам имам БМВ 320и Е36 когато го запалвам всеки пат се чува един звук като виене но по заглушено , за 1-ви пат имам такава кола един познат му е дадох да я покара и ми каза че ми е мн твард волана и че няма много хидравлика а хидравлично масло има някакви идеи какво да погледа и да направя ? мс. предварително
Колега, защо не питаш в подфорума за твоята кола viewforum.php?f=8 Този подфорум е за 5-та серия Е39.
- undisputed_stz
- Потребител
-
- Кара: 530д
При моето 530д когато времето е студено и двигателя също се чува виене когато въртя волана в която и да е посока. Когато двигателят загрее това виене изчезва. Когато времето си е топло (примерно над 15-20 градуса) нямам проблем с това виене ... дали хидравличната помпа е проблема? Благодаря предварително 

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
TheFreeRider написа:Напоследък и на мен ми посвирва нещо докато е студена колата. Проблемът с помпата през цялото време ли се наблюдава или само на студен двигател? При мен по-скоро се чува като ремък, но е всеки път по един и същи начин при старт, докато загрее, та се замислям да не е помпа..
докато вие само на студен мотор не се притеснявай :Д и не е точно свирене ми си е вой

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2