Автоматично вклюване на фаровете

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Re: Автоматично вклюване на фаровете

Мнение от milennyc » 26 Дек 2009, 8:54

Не колега грешно си разбрал :!: На мен самия клиент ми каза че ти си му казал да дойде при мен. Клиента беше от Влинград. Той сам си беше слагал навигацията. Ти си профисионалист не съм казал нищо против тебе. Казах че има и други хора който боравят с ДИС........

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 26 Дек 2009, 9:10

Аз не те познавам,и няма как да съм пратил някой при теб....... :dunno: А и ако ще пращам някой от Велинград някъде,ще го пратя при колегата @titikaka .

Аватар

Мнение от milennyc » 26 Дек 2009, 9:21

ivanov 530d написа:Аз не те познавам,и няма как да съм пратил някой при теб....... :dunno: А и ако ще пращам някой от Велинград някъде,ще го пратя при колегата @titikaka .

Казвам думи на клиента..... но не виждам защо се заяждаш с мен! Не сте единствените в този форум който разбирате от каквото и да е :idea: Не говоря само за мен а има и много друго къдърни колеги! Не сте безценни и не заменими :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Дек 2009, 9:25

milennyc написа:... Е тва си беше жива обида :).....

Извинявайте ако съм обидил някой
Идеята ми беше първо да се види какво точно поддържа хардуера и софтуера на съответните модули и после да се пускат или спират отделни функции
Според годината на производство и пазара за които са правени моделите са коренно различни ...

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 26 Дек 2009, 9:37

milennyc написа:
ivanov 530d написа:Аз не те познавам,и няма как да съм пратил някой при теб....... :dunno: А и ако ще пращам някой от Велинград някъде,ще го пратя при колегата @titikaka .

Казвам думи на клиента..... но не виждам защо се заяждаш с мен! Не сте единствените в този форум който разбирате от каквото и да е :idea: Не говоря само за мен а има и много друго къдърни колеги! Не сте безценни и не заменими :smoke:

Не се заяждам с теб ;) Претендираш че имаш познания и опит по материята БМВ,а говориш за "отключване" на навигацията,което доказва точно обратното......

Аватар

Мнение от milennyc » 26 Дек 2009, 9:38

Проблема не е в обиждането, както виждах съм сложил усмивка. Но ми е не приятно когато хора който си разбират от работата не признават и други хора който помагат на колегите си тук :no: . Тук никой на никого не взима хляба тук сме да си помагаме. В този подраздел Е39 познавате Преси и Иванов... ама в Е46 е друго познават мен! И точно за това казвам че няма не заменими хора, колеги сме нека си помагаме

Аватар

Мнение от milennyc » 26 Дек 2009, 9:40

Спирам.... навигация и матеря БМВ :), извинявам се господин Иванов виесте велик и не повторим :smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Дек 2009, 9:42

milennyc написа:... колеги сме нека си помагаме

:yes:

Аватар

Мнение от milennyc » 26 Дек 2009, 9:45

milennyc написа:
tsb_bg написа:И да кажа още нещо
DIS. GT1. NAV CODER. и тн са просто файлове по торентите и стават полезни като се ползват от Пресли , Иван и още няколко хора от форума
Весели празници :lol:

Е тва си беше жива обида :)..... ако питаш е Е46 друго ще кажат :idea: :bchug: Помня даже един колега идва за навигация да се откючва.... беше ми го пратил Пресли мисля. Жив пример е Иво Борисов :smoke:

Не виждам ти да си Пресли

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 27 Дек 2009, 0:23

Колеги, защо така сте обърнали темата на спор!

С DIS също могат да се включат дневните светлини, но самата програма е в пъти по-бавна.С DIS обаче не може да се изключи чека на светлините например (като се сложи китайски ксенон, да не пищи постоянно за изгоряла крушка), което автоматично прави NavCoder по-добрата програма за случая.

NavCoder не може да се намери по торентите, може да се свали от официалния сайт и да се ползва като безплатна.В платената версия вече може да се кодира LCM.
Крак за тази програма едва ли някой ще направи, по простата причина, че е направена от BMW ентусиаст за BMW ентусиасти и цената и е доволно ниска.Също така, ако пък някой започне да се опитва да я краква, автора на програмата спокойно може да закрие проекта, от което ще загубим само ние ентусиастите.Тези, които я ползват, знаят че с всеки ъпдейт има по нещо ново и полезно.Като например теста за парктроник в последната версия.

Колегата @milennyc под отключване най-вероятно е имал предвид прекодиране :)

@doomy525, кажи от кой град си и може да се намери някой около теб с NavCoder, да ти пусне дневните светлини, а тази джиджавка спокойно може да я продадеш на някой с голф, да и се радва :D

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Дек 2009, 0:48

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
От Търново съм колега, и така като чета едва ли има някой покрай мен :) Въпроса е, че искам да си поръчам аз този кабел и да си преправя някой неща на колата, които ги има вградени, а са ограничени 8) Та, сега писах на колегата Диен и ще видим :) Може ли нещо да се обърка по лайт модула ?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Аватар

Мнение от milennyc » 27 Дек 2009, 10:04

mad_presley написа:Колеги, защо така сте обърнали темата на спор!

Колегата @milennyc под отключване най-вероятно е имал предвид прекодиране :)

:yes: Ето защо имаш уважение във форума. А не да казавш кой разбира и кой не... да раздава мнения като колегата Иванов кой разбира материята БМВ..... която е Навигация!!! Другото не е БМВ. А даже не чете какво пиша.... мисли се за Пресли :smoke:

Колегата Пресли може да си спомни от кой искше tmode за ДИС..... и целя проблем в този спор не е кой кво може.... а аз трябва да правя всичко :idea: други хора няма.

Потребител
Аватар
Кара: Е39 525d

Мнение от karlosjackal » 28 Дек 2009, 1:04

Дарукар- смяна на софтуера с най-новата версия.Цена 66 лв.Включва дневните светлини и др.екстри зависи от модела.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Дек 2009, 14:54

doomy525 В сряда ще минавам през Търново - ако искаш пиши да се разберем да се видим и да пуснем квото тряа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Дек 2009, 18:02

А дали с НавКодер-а може да се кодират дневни светлини (дългите да светят на някакъв %) на Е46.
Тия другите автоматични (дето като махнеш ключа гасне всичко) ги имам...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39