Странно съобщение от чек
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
Re: Странно съобщение от чек
Да не забравяме, че е много важно откъде си купуваш маслото, защото може и твоя човек в магазина да са му пробутали някоя гняс, а аз по-капризни от БМВ двигателите за масло не съм карал. Включително и на М30-ката на Е28цата. Не една и две теми има: купих масло сложих - гори го, купих по-качествено не мърда нивото и след 5000км. И с 20 страници това било такова онова било онакова - в нашата Татковина един Кастрол с друг не си прилича.
Колегата Лавиатана горещо ви го препоръчвам, защото е много точен, а цените му са повече от добри.
Та основната ми мисъл е - не пестете пари за масло и внимавайте от къде го купувате, защото после ще ви излезе през носа.
Та основната ми мисъл е - не пестете пари за масло и внимавайте от къде го купувате, защото после ще ви излезе през носа.

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Странно съобщение от чек
Bimmer_M30B35 написа:Да не забравяме, че е много важно откъде си купуваш маслото, защото може и твоя човек в магазина да са му пробутали някоя гняс, а аз по-капризни от БМВ двигателите за масло не съм карал. Включително и на М30-ката на Е28цата. Не една и две теми има: купих масло сложих - гори го, купих по-качествено не мърда нивото и след 5000км. И с 20 страници това било такова онова било онакова - в нашата Татковина един Кастрол с друг не си прилича.Колегата Лавиатана горещо ви го препоръчвам, защото е много точен, а цените му са повече от добри.
![]()
да не правим реклами тук но маслото е точно от този колега за когото говориш и съмнения нямам в него..
изпробвано е и от други колеги и познати..
явно просто когато е под средата чека реагира при наклон и рязко завиване.. от както долях няма никакви проблеми
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2