Радиото забива
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Радиото забива
дай детайли с какво радио си или поне снимка на модулите. може проблема ти да е в самото радио.
и при навигацията потока от инсталацията е същия и е захранен от същата букса в багажника
просто е структурирам малко по различно заради окабеляването на говорителите от към багажника напред и тн..
и при навигацията потока от инсталацията е същия и е захранен от същата букса в багажника
просто е структурирам малко по различно заради окабеляването на говорителите от към багажника напред и тн..
- Comrade
- Потребител
-
- Кара: E39 525d Touring
http://bmw.dulaine.com/tips/all_radios.htm
От статията на CheGevara последното в дясно -Proffesional с касетка и 16:9
Когато изчезне звука няма и от радиот и от чейнджъра, понякога дори се получава нещо като ресетване тоест освен че няма звук станциите ми показва само честотите без наименования и като натисна бутона да пусна аудиото като цяло го показва за 3-5 секунди и връща основното меню на борда
От статията на CheGevara последното в дясно -Proffesional с касетка и 16:9
Когато изчезне звука няма и от радиот и от чейнджъра, понякога дори се получава нещо като ресетване тоест освен че няма звук станциите ми показва само честотите без наименования и като натисна бутона да пусна аудиото като цяло го показва за 3-5 секунди и връща основното меню на борда
- ares2
- старши ентусиаст
-
радиото ти е в багажника. това е само монитор с механика за касета или си ди което си показал на снимката
- Comrade
- Потребител
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
бекер БМ24 правен 2001 година
много качествено радио но.. явно има проблем дано да е само за пезапояване
трудно горят стъпала на това но.. кои знае
преди седмица продадох същия на колега със сходни проблеми
много качествено радио но.. явно има проблем дано да е само за пезапояване
трудно горят стъпала на това но.. кои знае
преди седмица продадох същия на колега със сходни проблеми
Колеги моето радио също ми прави проблем. Като пътувам и станцията тръгнели да се губи вместо да почне да шуми започва едно бипкане..и ако съм усилил повече ме стряска много
от скоро го прави това и все се каня да го оправя, но не знам на какво се дължи
Иначе си свири, както винаги си е свирило..След като почне да бипка /едно гадно и дълго биииииип-бииииииип
/ натискам копчето навътре, за да го спра и веднага след това го пускам - няма проблем 
модела е този - http://trioma.ru/base/bmw/pic/ph7860.jpg

модела е този - http://trioma.ru/base/bmw/pic/ph7860.jpg
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Comrade
- Потребител
-
А възможно ли е да е от усилвателя ?
Днес минах през един прехвален в града ни майстор на авто музики и даже не иска и да му отворя да види моделите на радиото и усилвателя ( е вярно че тя от вчера след като отварях отзад и попритиснах куплунгите не е прекъсвало ) и вика че тия коли си страдат от проблемни усилватели и да съм се подготвел да давам $$
И ми препоръча да ходя едни други да го погледнат .. при които предния собственик е ходил за проблема с прекъсването и те му казали че е от предните колонки и са свалили хубавите оригинални колони за да му сложат "някакви" 2 за 150 лв. от които едната мааалко повече да усиля и пращи ...
Днес минах през един прехвален в града ни майстор на авто музики и даже не иска и да му отворя да види моделите на радиото и усилвателя ( е вярно че тя от вчера след като отварях отзад и попритиснах куплунгите не е прекъсвало ) и вика че тия коли си страдат от проблемни усилватели и да съм се подготвел да давам $$

И ми препоръча да ходя едни други да го погледнат .. при които предния собственик е ходил за проблема с прекъсването и те му казали че е от предните колонки и са свалили хубавите оригинални колони за да му сложат "някакви" 2 за 150 лв. от които едната мааалко повече да усиля и пращи ...
- ares2
- старши ентусиаст
-
те тия прехвалени майстори просто не знаят какво да направят .. за това и отпращат хората
ако човек разбира той ти решава проблема..
а за парите.. всичко е условно.
някой още се опитват да правят капитал на гърба на колегите но.. и тяхното време отминава
ако човек разбира той ти решава проблема..
а за парите.. всичко е условно.
някой още се опитват да правят капитал на гърба на колегите но.. и тяхното време отминава
- Comrade
- Потребител
-
Ще го изчакам малко да видим. Вече 2ри ден откакто отварях корите да видя какво е радиото и пренатискането на куплунгите е ок. Дано пък е било проблем на лош контакт
Ако се закрепи още някой ден ще е добре ( досега май май е изкарвало максимум два-три дни без да прекъсва ) и ще остане проблема само с пръщящата колонка

Ако се закрепи още някой ден ще е добре ( досега май май е изкарвало максимум два-три дни без да прекъсва ) и ще остане проблема само с пръщящата колонка

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2