Pроблем недостиг на гориво E39d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Не си прав колега, фактора се казва BMW Group Bulgaria!
Те вече регулираха цените, и Камор (а преди тях Дару) вече няма да ни дерат 3-те кожи, а само 2-те...
НО това е друга тема на разговор!
Те вече регулираха цените, и Камор (а преди тях Дару) вече няма да ни дерат 3-те кожи, а само 2-те...

НО това е друга тема на разговор!

Проблема е решен ! Както казаха и колегите се оказва KRAFTSTOFFPUMPE което ще рече междинна подкачваща помпа за скромната сумичка от 451.80 български левчета. Като добавим труд и тест с небезизвестната ДИАГНОСТИЧНО-ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА = 700 кожиииииии! 

Опитът , както и импотентността идват с годините!!!
- SCRAPY
- Потребител
-
- Кара: 330xd 2011
Колега, къде сменя помпата, много са те ощавили, в БМВ варна ми я смениха (по погрешка, но това едруга тема)
за около 470 лв., което включва около 80 лв труд? Явно всеки сервиз си прави цени както си иска.
за около 470 лв., което включва около 80 лв труд? Явно всеки сервиз си прави цени както си иска.
shu
SCRAPY написа:Колега, къде сменя помпата, много са те ощавили, в БМВ варна ми я смениха (по погрешка, но това едруга тема)
Бова Кар Бургас. Имаха и неоригинална но нямаше 2 години гаранция, ценово беше почти на половина. Това е цена и труд за оригиналната.
Опитът , както и импотентността идват с годините!!!
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Преди 2 години и аз сменях в Бургас тази и те ми предложиха нова или втора ръка без гаранция, незнам дали е същата като на 530 ама явно още не могат да я пробутат на някой. А за диагностиката на мен ми взеха 2 пъти по 150 лева.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Няма такива кожодери в Бова,правят си цени както им дойде,и аз съм се парил здраво там
но за последно 

Нищо лично ,Просто бизнес !
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2