Жило на ASC
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
А моето ASC си свети вече в 80% от случаите като запаля.т.е.не работи,а кото си изгасне(което вече рядко се случва)си работи
дали това жило е проблема

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Най-вероятно (90%) прокъсан кабел на ABS датчика или по някакъв начи влиза вода/влага (8%) в някой датчик! Останаха 2% за ABS блока!
- боцко
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520,523
теди
теди не забравяи да обереш луфта на новото жило като го сложиш има един накраиник дето се развива на бронята на жилото и гледаи да не чупиш капака на ел мотора аз го счупих успех ако нещо ти се опъне свиркаи аз имам пресни спомени
Наистина е шегичка смяната на това жило:) 10 минути max! Има един неприятен момент и той е ...как'каза батБоцко
чупенето на капачето на ел.мотора! Пластмасата е поовехтяла и се е поодървила и е доста крехка ... иначе обрах луфта на новото жилце и сега си свиркам:) и пак си карам с изключена система и си връткам задницата, ама поне знам, че когато ми трябва -->работи;)) мерси на всички, и за празника

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
tedi_todd написа:ама поне знам, че когато ми трябва -->работи;))
То па кога е това? Аз баш по снеговете карах с принудително изключено ASC и установих, че е много повече забавно отколкото трудно.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- nenchomarinov
- Потребител
-
- Кара: bmw E39
- Мечтае да кара: M5
Re: Жило на ASC
Здравейте,
Моя проблем е в това че:
1. Жилото е скъсано- това разбрах как да го оправя.
2. Въобще не ми свети нито нещо по таблото свързано с ASC нито самия бутон, който и не реагира като го натисна...
МОля ако някой има идея да ме упъти как да действам
Благодаря,
Поздрави!
Моя проблем е в това че:
2. Въобще не ми свети нито нещо по таблото свързано с ASC нито самия бутон, който и не реагира като го натисна...

Благодаря,
Поздрави!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
nenchomarinov написа:Здравейте,
Моя проблем е в това че:
Благодаря,
Поздрави!
Самия бутон не свети така или иначе като се натисне.! А за това,че не ти свети нищо по таблото ,свали го и виж дали изобщо я имаш лампичката за ASC на таблото или е трик на някой автосалонаджия да ти махне или скрие лампичката на ASC
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, жилото не се мъчи да го оправяш, а си вземи ново от дару или камор- по 15-20лв са, не са скъпи. При мен беше скъсано жилото и по същия начин на таблото индикацията за асцто я нямаше изобщо- след като свалихме таблото се оказа, че лампата е закрита с болкит за да не свети- с една дума когато и да нариташ некой джамбазин, все ще му е малко
.

- nenchomarinov
- Потребител
-
- Кара: bmw E39
- Мечтае да кара: M5

Благодаря за мненията!
Като се постопли ще разнищя случая в детайли...
Поздрави!
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Здравейте колеги,на мен не ми е скъсано жилото,но щипките на пласмасовия захващач до регулатора опъване на жилото за счупени и буквално се държи на жилото,като така не мога да го регулирам.Въпроса ми е продава ли се отделно пласмасовата стоика с регулатора за опъване на жилото или трябва да си закупя цялото жило със съответния елемен заедно.Не ми свети АСЦ-то и работи коректно засега.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2