Е39 ??? :help:
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
ми аз кво говоря бре, КЪСМЕТ му е мамата, мойта я взех август миналата година и само масло, предни хамортисьори и нафта.... (чукам на дърво) тая ми е 15тата кола колко се дърпах от БМВ не е истина и от тук натък само 5ци комбита ша карам... ДИЗЕЛИ...
има един колега тука с един много сладък подпис а именно: ЩЕ ви отвеем с тия дизели еи, ако не поне ще ВИ ОПУШИМ яката..... нещо такова
Алелуя
Алелуя
Mitaran написа:ми аз кво говоря бре, КЪСМЕТ му е мамата, мойта я взех август миналата година и само масло, предни хамортисьори и нафта.... (чукам на дърво) тая ми е 15тата кола колко се дърпах от БМВ не е истина и от тук натък само 5ци комбита ша карам... ДИЗЕЛИ...има един колега тука с един много сладък подпис а именно: ЩЕ ви отвеем с тия дизели еи, ако не поне ще ВИ ОПУШИМ яката..... нещо такова
![]()
Алелуя
Ше ни опушите яката само и единствено ако сте пред нас
Това е в кръга на шегата, нека колегите с дизелите не се засягат, нямам нищо против тях
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
Dizel Rulzzz
момчета какво толко лошо за дизела
какъвто ти е късмета а другото.......а и един от колегите е прав-ако си намери момичето по-евтина(но изпитано добра нафта),всичко е ОК!Другото са късмет и пари за ремонти

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Jasmin написа:Май ще е бензинкаНай-добре
Ако караш 318ис, по добре си вземи 525 бензин, че 20ката .. ще ти се стори малко спряла в сравнение с купето .. така си мисля поне не съм карал 20ка безин но знам как върви тоя мотор на Е36 ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
slav4o1 написа:Jasmin написа:Страх ме е от дизел 97г., да не се прецака нещо. Защото бензиновия по-няма какво да му стане, но пьк ще е по-неикономичен.
еи и жените вече знаят че дизел 97 не е на оферта
Аз затова си взех от края на '96
Нищо им няма на дизелите ако са се грижили за тях както трябва. Ама то същото и за бензинките важи
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
лелее колко акъл може да налеем не е истина... надявам се колегите ще се съгласят, че големия двигател е по добре, разликата в харча няма да е чак толкова голяма... но пък ускорението и кефа
малкия двигател само даваш газ и харчи и се пъне, големия леко даваш и летиш ниско
много ми е интересно какво ще си купиш и да не забеавиш да се похвалиш ей да я полеем 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
малък двигател на Е39 няма
важно е не колко ти е мощна колата а колко ти е луда главата
само 520д не знам как е там 4 цилиндра двигател на Е39
а да съпоставяш 525Д с 520 бензин некак си смешно е
мене бензина ме радва много ама много, никога нема да си взема дизел и следващата обмислям Е60 525и 192 кс. (пример SKISА)
не да ме е страх да го юркам тоя дизеляк .. едва ли има некои в форума дето го юрка нон стоп 525д? (аа сетих се за моя човек с комбито 525д тои е изкючение
)
тва ако не си намираш тънко нафтата какъв е смисала от дизел ? може ли да говорим за икономия при БМВ
разбира се нема да откажа.. 525Д пред моята 520
но нека да сме реалисти ако не беше пустия акциз кои ше предпочете 525д (163кс) пред 525и (192кс) ? а кои иска икономия слага газов изжекцион и хем ше върви повече от дизела хем по ефтино и по малко проблеми с бензиновите двигатели
а ако колата е от магазина ясно е дизел
важно е не колко ти е мощна колата а колко ти е луда главата
само 520д не знам как е там 4 цилиндра двигател на Е39
а да съпоставяш 525Д с 520 бензин некак си смешно е
мене бензина ме радва много ама много, никога нема да си взема дизел и следващата обмислям Е60 525и 192 кс. (пример SKISА)
не да ме е страх да го юркам тоя дизеляк .. едва ли има некои в форума дето го юрка нон стоп 525д? (аа сетих се за моя човек с комбито 525д тои е изкючение
тва ако не си намираш тънко нафтата какъв е смисала от дизел ? може ли да говорим за икономия при БМВ
разбира се нема да откажа.. 525Д пред моята 520
но нека да сме реалисти ако не беше пустия акциз кои ше предпочете 525д (163кс) пред 525и (192кс) ? а кои иска икономия слага газов изжекцион и хем ше върви повече от дизела хем по ефтино и по малко проблеми с бензиновите двигатели
а ако колата е от магазина ясно е дизел

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
е хем няма малки хем цитираш разни двигатели, и ако ми кажеш че 520 е голям двигател... не те е срам начиииии
А другото пък да си слагаш ГАЗ на БМВ.... оли оли мали.... според мен ако те фанат от производителя ще ти пратят НИНДЖИ да ти резнат пикалото.
и това доказва че колкото отговори толко мнения.... нищо повече
По европата хората си зимат различните двигатели според това колко километра карат годишно и според данъците... така че май само тука го има тоя спор кое е по добре... (може и да греша но от аверите навън така съм чувал)
ае са кажете кога ша поливаме
новата кола на колежката да дойдем да опушим яката хахахаха 
А другото пък да си слагаш ГАЗ на БМВ.... оли оли мали.... според мен ако те фанат от производителя ще ти пратят НИНДЖИ да ти резнат пикалото.
и това доказва че колкото отговори толко мнения.... нищо повече
По европата хората си зимат различните двигатели според това колко километра карат годишно и според данъците... така че май само тука го има тоя спор кое е по добре... (може и да греша но от аверите навън така съм чувал)
ае са кажете кога ша поливаме
новата кола на колежката да дойдем да опушим яката хахахаха 
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми да 2.0 не мисля че е малак двигател, карал съм 1.4 работна и 1.4 ситроен ксара маи беше 2000 год. кола , и твърдя че това е нещо различно, нема да се фаля колко мощна съм карал и т.н.
не ми се спори с глупости - на кои му е малко да си вземе с по голем двигател
на мене ми е повече от добре с 520 ...
ама то човешката лакумия иска винаги и винагиии повече
а да се придвижиш вече в София не ти требва некав самолет а некоя малка калинка тип пиче въшка
когато аз писах в форума за покупка колегите ме предопредиха че тия коли не са самолети (тогава 520 и 525тдс) и е така.. преди 520 карах пежо 206 ЦЦ 2.0 136 к.с еми вървеше доста повече от сегашното ми БМВ на старт.. ама малка пичеловка ,а тва си е сериозна класа кола
всеки си знае паницата така че тва е важното, а по важното е че колежката се е ориентировала към по правилното за мен бензин
а ако исках да се дърпам за тия пари щех да взема 328и 193 кс или 325и 192 кс..
325 i (192 Hp) 192 0-100 > 8 233 км/ч 1992 1999
328 i (193 Hp) 193 0-100 > 7.3 236 км/ч 1995 1999
а и тва леко ме съмнява да е колежка
не ми се спори с глупости - на кои му е малко да си вземе с по голем двигател
на мене ми е повече от добре с 520 ...
ама то човешката лакумия иска винаги и винагиии повече
а да се придвижиш вече в София не ти требва некав самолет а некоя малка калинка тип пиче въшка
когато аз писах в форума за покупка колегите ме предопредиха че тия коли не са самолети (тогава 520 и 525тдс) и е така.. преди 520 карах пежо 206 ЦЦ 2.0 136 к.с еми вървеше доста повече от сегашното ми БМВ на старт.. ама малка пичеловка ,а тва си е сериозна класа кола
всеки си знае паницата така че тва е важното, а по важното е че колежката се е ориентировала към по правилното за мен бензин
а ако исках да се дърпам за тия пари щех да взема 328и 193 кс или 325и 192 кс..
325 i (192 Hp) 192 0-100 > 8 233 км/ч 1992 1999
328 i (193 Hp) 193 0-100 > 7.3 236 км/ч 1995 1999
а и тва леко ме съмнява да е колежка

- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Всеки си има предпочетания , моят съвет е ако имаш възможност
да седнеш и в ТДС-а , защото в никакъв случаи не е за пренебрегване
този двигател , и "бензините" знаят това
А що се отнася до това кое се чупи повече - вечен спор !
да седнеш и в ТДС-а , защото в никакъв случаи не е за пренебрегване
този двигател , и "бензините" знаят това
А що се отнася до това кое се чупи повече - вечен спор !
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз съм също 100% за бензин. Бях с 520i и в началото много ме радваше, но сега с 535i разбрах какво е истинското БМВ. Просто все едно съм в абсолютно различна кола, независимо, че са една серия. Просто усещането е прекрасно. Дизелът мирише гадно 
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
ох немога да се сдържа и да не напиша за едни лепенки дето ги лепят по колите:
Когато порасна ще стана ДИЗЕЛ
Стига спорили ми кажете кога ще пием по бира ясно е че па вкус и цвет тавариши нет.. ама за бирата сме на едно мнение нали
Когато порасна ще стана ДИЗЕЛ
Стига спорили ми кажете кога ще пием по бира ясно е че па вкус и цвет тавариши нет.. ама за бирата сме на едно мнение нали
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3