Тромава под 3000 r.pm.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bmw_n00b написа:@mad_presley някакви промени в разхода има ли?
Кво ти пука за разхода, важното е да върви като истински 150к.с

Ако някой смее да ми каже, че 520 е мъртвец, може да заповяда по всяко време за драг тест

В разхода разлика няма, но във вървенето определено има.Сега вече мога да кажа, че тази кола е 150к.с, преди това я определях като нещо около 100-1005к.с

Но все пак да не се изхъврлям, нека и колегата @spacepl да сподели как е колата след 200-300км

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
След около 100 км градско - вече дърпа от 2000 нагоре и то осезаемо. Вчера съм забравил климата пуснат и не съм усетил, а преди както казва Пресли беше се едно "съм закачил 2 тона ремарке". Градския разход също падна доста (по БК) не съм пълнил още пълно-пълно за да видя точно колко. Утре ще пътувам на дълго и ще засека колко ще изгори на дълъг път. За сега е тва - доволен съм и то доста, а не съм минал още 300 километра,както е по упътването за достигане на оптимална работа на ваноса. Вече в 90 градуса завой като настъпя леко газта ми светва АСЦ-то, а преди трябваше да понастъпя на полвина, пък и да не забравяме, че е автоматик.
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз също искам да поръчам,както и двама мои приятели,само че не сме запознати много с тези поръчки от чужди сайтове.Предлагам някой който знае как става поръчката,да даде някаква сметка по която да му преведем пари и да поръча за всички,доста хора сме доставката ще дойде без пари.
- Sesko
- ентусиаст
-
signala написа:Аз също искам да поръчам,както и двама мои приятели,само че не сме запознати много с тези поръчки от чужди сайтове.Предлагам някой който знае как става поръчката,да даде някаква сметка по която да му преведем пари и да поръча за всички,доста хора сме доставката ще дойде без пари.

Emilio написа:twake написа:bmw_n00b, дай да поръчваме, а? Само измисли къде ще ги сменяваме, че на мен това ми е проблема.
пишете ме и мен, за един комплектсамо да намерим къде да ги сменят
елате до Разград и ще ги сменим , без това с колегата Spacepl ще отваряме сервиз

Sesko написа:signala написа:Аз също искам да поръчам,както и двама мои приятели,само че не сме запознати много с тези поръчки от чужди сайтове.Предлагам някой който знае как става поръчката,да даде някаква сметка по която да му преведем пари и да поръча за всички,доста хора сме доставката ще дойде без пари.
Emilio написа:twake написа:bmw_n00b, дай да поръчваме, а? Само измисли къде ще ги сменяваме, че на мен това ми е проблема.
пишете ме и мен, за един комплектсамо да намерим къде да ги сменят
елате до Разград и ще ги сменим , без това с колегата Spacepl ще отваряме сервиз
Да ако някой знае как се поръчва да не си трае а да свирка

Колега, само да намерим как да поръчам и може и до Разград да се разходим

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
Emilio написа:Да ако някой знае как се поръчва да не си трае а да свирка![]()
Кредитна карта VISA или дебитна карта VISA Express и регистрация в PayPel е всичко, което ти трябва за да си поръчваш каквото си поискаш от където и да е с доставка до БГ

- twake
- младши ентусиаст
-
Еми ето събрахме се 3-4 човека, някой където има такава карта да поръчва.
После се организираме и до Разград да ги сменят.
Горивото ще излезе повече от стоката
- Код: Избери целия код
* Distance from Town of Razgrad to Sofia (city, SW, province Sofia-city): 276.27 km (map)

- Sesko
- ентусиаст
-
twake написа:Еми ето събрахме се 3-4 човека, някой където има такава карта да поръчва.
- Код: Избери целия код
* Distance from Town of Razgrad to Sofia (city, SW, province Sofia-city): 276.27 km (map)
около 300 км са откъдето и да го погледнеш 100 лв за бенз не ти мърдат

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti

- twake
- младши ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
bmw_n00b написа::mhihi: Ма вие така без пари я мислите тая работаТова са 4-5 часа на кола, айде 2-3 за супер експерти. Отделно е хубаво да помисли човек и за нова гарнитура на капака на вентилите, щото предполагам на половината коли от форума ще са на стъкло гарнитурите. Затова не ми се захваща с масови мероприятия тука, щото всеки, разбрал недоразбрал, си мисли "оп айде нови гумички за 50 кинта" и колата лети. Това че изглежда лесно не значи че е. Затова най-добре всеки да се оправя или поне да не разчита, че някой ще му направи всичко без пари. Трудът си е труд и се плаща
Абе и на мен ми се струва, че много хора взеха да си мислят, че тези 50-60лв за гумичките са всичко

Трябват си гарнитури на капака на клапаните, ако не искате да се разтече като лейка след това (ако вече не са се разтекли).Номер 3 от схемата http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=15
Цената в Дару е:
Номенклатурен номер : 11120034108
Описание : К*Т ГАРНИТУРИ КАПАК КЛАПАНИ - М *52*
Ед.цена (с ДДС) : 81.78 BGL
Има наличност
За труда, ами работа си е и то не малка, отнема 3-4 часа и сигурно няма да струва 20лв в сервиз

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Хайде някой да поръча,пък смяната то е ясно че няма да хукнем в конвой към Разград
всеки ще му мисли и естесвено всеки си плаща.Ясно е че няма да се мине и с 50-60 лв.но въпроса е да се поръчат заедно повече,а после кой когато може да ги слага или да си ги държи за красота.