BMW - Навигационни карти включващи България!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- denis28381
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i E39 2003 170hp
Re: BMW - Навигационни карти включващи България!!!
BMW<->320d написа:Колеги заповядайте сд-то в исо формат , където обещах с едни от последните камери за България от 2015 година.![]()
За да работят камерите трябва да имате MK4 DVD NAVI и моднат софтуер. От менюто с езиците на навито се активират камерите. Приятно използване !
Europe 2016 bg speed cams isoivo1bg написа:BMW<->320d написа:.................Ако Иво пожелае да ми прати тези пой-та от старият диск да ги кача в новият и да обясни какво точно е направил за да има всичко това , ще сме му много благодарни !..........
Преди време си закупих програмата Pimp-My-Nav. От там нататък е събирането на ПОИ-та по всякакви начини, но от проверени източници. Голяма част съм ги събирал и обработвал аз самия. Сервизите ги има в подписа ми. POIplaza не е добър избор за спийдкамери
. Има перфектни български сайтове за тях.
Иво Благодаря Ти за Изчерпателният отговор !До колкото разбирам без програмата Pimp-My-Nav няма да мога да добавя сервизите и камерите с опция търсене , нали така ?
POIplaza не съм го ползвал за спийд камерите , ползвам 2 сайта от българските винаги с последна актуализация.![]()
![]()
Благодаря за CD-то колега но когато го сложа ми изчезва splash screen-а някакви идеи
Със mk4 съм v32 moded version speed cam alter night mod
Без навигационият диск си излиза splash screen-а
- Cyberoptix
- Потребител
-
- Кара: e46 330xd комби
- Мечтае да кара: F22 Raptor
Браво с МК3 съм ЦД-тата работят супер!
- flex333
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 525d 2003
- Мечтае да кара: Bmw 760li F01
BMW<->320d написа:Колеги заповядайте сд-то в исо формат , където обещах с едни от последните камери за България от 2015 година.![]()
За да работят камерите трябва да имате MK4 DVD NAVI и моднат софтуер. От менюто с езиците на навито се активират камерите. Приятно използване !
Europe 2016 bg speed cams isoivo1bg написа:BMW<->320d написа:.................Ако Иво пожелае да ми прати тези пой-та от старият диск да ги кача в новият и да обясни какво точно е направил за да има всичко това , ще сме му много благодарни !..........
Преди време си закупих програмата Pimp-My-Nav. От там нататък е събирането на ПОИ-та по всякакви начини, но от проверени източници. Голяма част съм ги събирал и обработвал аз самия. Сервизите ги има в подписа ми. POIplaza не е добър избор за спийдкамери
. Има перфектни български сайтове за тях.
Иво Благодаря Ти за Изчерпателният отговор !До колкото разбирам без програмата Pimp-My-Nav няма да мога да добавя сервизите и камерите с опция търсене , нали така ?
POIplaza не съм го ползвал за спийд камерите , ползвам 2 сайта от българските винаги с последна актуализация.![]()
![]()
Колега само при мен ли не се излизат тези камери с ъпдейт v32 съм и модел mk4 някакви идеи ??

Re: BMW - Навигационни карти влючващи България!!!
Здравейте, нов член съм и още се опитвам да вляза в час, затова ще питам директно. Купих си E46 330d, 2000г.Колата е комби,автоматик и има малка навигация - http://www.bimmerfest.com/forums/attach ... 1224271855 , ето така изглежда. Като пристигна колата бушона на навигация беше изваден и нямаше нито радио нито нищо. Като го сложих тръгна само радиото, а екранчето светва в оранжево, но не се появява нищо на него. Отзад в багажника има компютър, но мисля, че няма диск в него, защото като цъкна eject нищо не излиза. Глобално смятам скоро да си купя по-голямата навигация с тв-тунер и камера за задно виждане, но искам да знам дали има някакъв проблем и какво трябва да направя за да подкарам и малката навигация.
Моля да бъда извинен, ако не съм уцелил темата, все пак съм отскоро в този форум.
Поздрави
Моля да бъда извинен, ако не съм уцелил темата, все пак съм отскоро в този форум.
Поздрави
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
- Кара: Много коли
- Мечтае да кара: M4
Колеги пре*бах 4 диска и не става, пробвах с "DVD-R, DVD+R и DVR-RW" нестава. Имам оригинален диск от 2005г. в колата, той тръгва, но няма карти за БГ защото е от Италия. Колата е Х5 фейс с MKIV навигация. Изписва ми следното...

- TheBeemer
- Потребител
-
- Кара: 2011 320D e90
- Мечтае да кара: M5 CS
Колега аз съм със МК4 и с такива доскове при мен лети направо. Виж си формата на файловете които записваш! Коя версия ти е софтуера?
Sent from my iPhone using Tapatalk
WHY IT IS ALL ABOUT TODAY?
Today i'm the oldest i have ever been & the youngest i will ever be. Today i'm the wisest i have ever been & the most stupid i'll ever be!
Today i'm the oldest i have ever been & the youngest i will ever be. Today i'm the wisest i have ever been & the most stupid i'll ever be!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
kiky_7 написа:Колеги пре*бах 4 диска и не става, пробвах с "DVD-R, DVD+R и DVR-RW" нестава. Имам оригинален диск от 2005г. в колата, той тръгва, но няма карти за БГ защото е от Италия. Колата е Х5 фейс с MKIV навигация........
Или не записваш диска както трябва или окото на лазерчето си е отишло и трябва подмяна.
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
Едвали е сензора, защото преди да запиша дисковете, ъпдейтнах софтуера с диск който сложих в навигацията и си го прочете, пък и оригиналния диск си го чете.

Лазера , имал съм такива проблеми чете оригинал а друг не
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
kiky_7 написа:Едвали е сензора, защото преди да запиша дисковете, ъпдейтнах софтуера с диск който сложих в навигацията и си го прочете, пък и оригиналния диск си го чете.
Запиши СД карта на България, ако го чете, окото е тръгнало и вече не чете двд, ще започне да не чете и СД.

Лазера , имал съм такива проблеми чете оригинал а друг не
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:kiky_7 написа:Едвали е сензора, защото преди да запиша дисковете, ъпдейтнах софтуера с диск който сложих в навигацията и си го прочете, пък и оригиналния диск си го чете.
Запиши СД карта на България, ако го чете, окото е тръгнало и вече не чете двд, ще започне да не чете и СД.
Оригиналният диск е DVD и тръгва?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Все пак пробвай.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
kiky_7 написа:Оригиналният диск е DVD и тръгва?
Оригиналния си е оригинален и при това информацията на него е в пъти по-малко от този, който слагаш в момента. Лазерния четец ти е заминал, вариантите ти са или нова механика от дару за 186лв или си записваш CD версията и караш така, докато спре да чете и CD-та

Колеги, възможно ли е след като смених софтуера с български да се е прецакал CD changer-а, преди си четеше и сменяше дисковете а сега едвам ги намира и като тръгне се чува само бръмчене и жужене? Колата е Е53 2006 г. фейслифт с 6 диска на чейнджъра