Най-добрата навигационна карта на България за момента
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Най-добрата навигационна карта на България за момента
Така или иначе с колегата се разбрахме на Л.С., но бих искал да го кажа и тук. Картата си струва 20 лв. Нейната цена нараства заради това, което съм описал в темата за вкарването на спийдкамерите и всеки би могъл да го направи сам, но за тези на които не им се занимава.....................
.
Просто в случая доказваме по неоспорим начин, че има много истина в приказката "Четене му е майката".

Просто в случая доказваме по неоспорим начин, че има много истина в приказката "Четене му е майката".
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ivo1bg написа:...и всеки би могъл да го направи сам, но за тези на които не им се занимава......................
.
Не подвеждай хората така!!! Всеки може да си го направи сам, ако си плати тази програма http://pimp-my-nav.com/ . Друг вариант за въвеждане на POI-та, като номера на блокове, гари, автогари, заведения, молове.... поне аз не знам да има

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Абсолютно прав си, но както вече писах, "четене му е майката", а сега бих допълнил "и някой лев"
. В интерес на истината има начин за вкарване на допълнителни ПОИ-та чрез безплатни програмки, но начина е много сложен и най-важното много времеемък. Използва се една програмка, която може да преобразува списък с координати в xxx.idx файлове, които искат и своите xxx.url файлове и става една..............., абе по-добре е да си закупиш програмата, която си посочил и тя да направи всичко като хората.

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Браво за добрата тема. Колегата има и Л.С. от мен 

Здравейте,
Бихте ли ми казали, модела от снимка точно кой е и съвместим ли е с диска, който се предлага ?
Бихте ли ми казали, модела от снимка точно кой е и съвместим ли е с диска, който се предлага ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
От тази снимка не се разбира с какъв комп е оборудвана колата. Това става ясно като погледнеш отзад в багажника, където се намира самия навигационен компютър, но във всички случаи ЦД-картите ще станат за теб
.

- pahicefalozavar
- Потребител
-
Привет ! Имам Ровер 75 с навигацията, която представлява малката навигация на БМВ. Интересува ме дали тези карти стават за мен ?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
pahicefalozavar написа:Привет ! Имам Ровер 75 с навигацията, която представлява малката навигация на БМВ. Интересува ме дали тези карти стават за мен ?
Да, става. Ти си с МК3 навигация.