Скрити екстри в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: Re:
sineok_pi4_ написа:DjFace написа:Малко офф, но любопитен (според мен). Това с лостчето на мигачите (паркинг светлините) явно е стандарт при немците тъй като го имат всички немски коли, в това число Трабант и Вартбург.
...но го нямат е30-ките)

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
Re: Скрити екстри в Е39
при мен пасажерското огледало се настройва само надолу като дам на задна 

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колеги днес си цъкам по борда на колата (големия) и гледам нещо като хронометър. Някой има ли идея как се пуска това нещо и дали изобщо може дз заработи?

- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
TERLIKA написа:при мен пасажерското огледало се настройва само надолу като дам на задна
И как се активира тая екстра

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
ico530d написа:Колеги днес си цъкам по борда на колата (големия) и гледам нещо като хронометър. Някой има ли идея как се пуска това нещо и дали изобщо може дз заработи?![]()
Мисля,че е за засичане на време колега.На Е36-цата на големия го има също ако за това става въпрос разбира се.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
bohcho написа:TERLIKA написа:при мен пасажерското огледало се настройва само надолу като дам на задна
Огледалата трябва да са ел (да имат функцията да се прибират) и също така салона да е ел, мисля че. Ако греша нека ме поправят колегите.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
MPOWERfan написа:ico530d написа:Колеги днес си цъкам по борда на колата (големия) и гледам нещо като хронометър. Някой има ли идея как се пуска това нещо и дали изобщо може дз заработи?![]()
Мисля,че е за засичане на време колега.На Е36-цата на големия го има също ако за това става въпрос разбира се.
Предполагам е едно и също нещо, ама като не знам как да го накарам да работи (не че ми е притрябвало), но ми е интересно.

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
doomy525 написа:bohcho написа:TERLIKA написа:при мен пасажерското огледало се настройва само надолу като дам на задна
Огледалата трябва да са ел (да имат функцията да се прибират) и също така салона да е ел, мисля че. Ако греша нека ме поправят колегите.Ако са налични по-горните изиксвания при теб трябва да се активира софтуерно. Също така копчето на огледалата на вратата (ляво-дясно) трябва да е в дясна позиция. Екстрата е сложена като паркирваш да имаш видимост за бордюри и т.н.
при мене маи огледалата не могат да се прибират

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
TERLIKA написа:doomy525 написа:bohcho написа:TERLIKA написа:при мен пасажерското огледало се настройва само надолу като дам на задна
Огледалата трябва да са ел (да имат функцията да се прибират) и също така салона да е ел, мисля че. Ако греша нека ме поправят колегите.Ако са налични по-горните изиксвания при теб трябва да се активира софтуерно. Също така копчето на огледалата на вратата (ляво-дясно) трябва да е в дясна позиция. Екстрата е сложена като паркирваш да имаш видимост за бордюри и т.н.
при мене маи огледалата не могат да се прибиратиначе е със ел седалки
И при мене не се прибират , но съм с ел. салон и огледала ... пада

- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Няма значение какви са огледалата, а дали салонът е ел., съответно с модула за памет. Нали като се изключи задната скорост някой трябва да върне огледалото в нормална позиция, което без памет не става 

Глупости.Оглеадалата с памет може да се монтират и на кола с ръчен салон,дясното ще си се накланя при включване на задна.Когато има и салон с памет,огледалата се наместват според позицията,която им е зададена при определената позиция и от салона.
Същото важи и за ел.волана.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...

- dim_bl
- Потребител
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E39
Re:
sajonara написа:Сега се сетих още нещо! При отключен автомобил,след натискане на бутона за отключване (на ключа) всички плафони в колата светват.

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
kalingk написа:Глупости.Оглеадалата с памет може да се монтират и на кола с ръчен салон,дясното ще си се накланя при включване на задна.Когато има и салон с памет,огледалата се наместват според позицията,която им е зададена при определената позиция и от салона.
Това какво може да се монтира и какви са екстрите, предлагани фабрично в Е39, са две различни неща. Аз доколкото знам, фабрично за да пада дясното огледало на задна, трябва да има памет на салона, т.е. той да е електрически. Иначе предполагам, че в някои версии на ГМ може да се пуска опцията допълнително с подходящ софт...

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Re:
sajonara написа:Сега се сетих още нещо! При отключен автомобил,след натискане на бутона за отключване (на ключа) всички плафони в колата светват.
Осветлението в купето светва и ако е заключена колата и се натисне бутона за заключване.