Съединител SACHS или LUK?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Re: Съединител SACHS или LUK?

Мнение от harko77 » 12 Окт 2009, 0:55

и на мен ми ми претраква съединителя даже някои път не се връща до горе :) ама ще си карам още така после ще мисля :) имах една вектра за две помпи и сединител ми взеха 900лв така че докато спре да отедяля се кара ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 18 Окт 2009, 18:38

така цена за маховик на лук - 1015лв
цена за съединител на сакса "много зависи кой е двигатела съединителите са два размера на 228 и на 230мм"- 405лв сакс за230мм и 250лв за 228мм на сакс , такаче не се палете толко лесно от цените просто зависи колко е грамотен продавача до 98.9г е 228-250лв след тази година на двг m52b20s4 dobul vanos e 230mm и цената става 405лв а оригинален маховик в Дарукар е 1115лв ако ви казват други цени не се лъжете , има много колеги от форума които ползват и много голями отстъпки тъй като пазаруват прз фирми които се занимават с авточасти. успех с покупките а склада от който си си взел съединитела на тих труд Се казва Ауто Бул и Ауто Хелп те са главни вносители за марките които изредих по горе но се пак има и по конкурентни фирми пак вносители на тези марки и там цените са по добри , лично аз си купих за новоо е39 съединител с маховик за цена от 700лв комплект на лук естествено с голяма отстъпка ,но на мене се пак това ми е работата така4е имайте на предвит тези цени и внимавайте какво ви продават ,Успех :yes:
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E-39TDS

Мнение от I.V.G. » 19 Окт 2009, 0:35

mursi написа:така цена за маховик на лук - 1015лв
цена за съединител на сакса "много зависи кой е двигатела съединителите са два размера на 228 и на 230мм"- 405лв сакс за230мм и 250лв за 228мм на сакс , такаче не се палете толко лесно от цените просто зависи колко е грамотен продавача до 98.9г е 228-250лв след тази година на двг m52b20s4 dobul vanos e 230mm и цената става 405лв а оригинален маховик в Дарукар е 1115лв ако ви казват други цени не се лъжете , има много колеги от форума които ползват и много голями отстъпки тъй като пазаруват прз фирми които се занимават с авточасти. успех с покупките а склада от който си си взел съединитела на тих труд Се казва Ауто Бул и Ауто Хелп те са главни вносители за марките които изредих по горе но се пак има и по конкурентни фирми пак вносители на тези марки и там цените са по добри , лично аз си купих за новоо е39 съединител с маховик за цена от 700лв комплект на лук естествено с голяма отстъпка ,но на мене се пак това ми е работата така4е имайте на предвит тези цени и внимавайте какво ви продават ,Успех :yes:

ЕЙЙЙЙЙЙ колега ,абе те другия път ще те гонят пари да ти дават, и на мен ми дават отстъпки ама пак чак толкова.Аз си намерих ето това най тънко;http://www.partsjunction.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=67584_67586_67650_68059&products_id=112874

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 19 Окт 2009, 9:20

само за дизел ли става този маховик
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E-39TDS

Мнение от I.V.G. » 20 Окт 2009, 22:50

mursi написа:само за дизел ли става този маховик

Има всякакви,този е за дизел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 21 Окт 2009, 16:24

blackrider написа:
fedoracore написа:колеги хаиде кaжете къде може да се купи съидинител на luk -без да те товарат фирми като ауто+,ауто стар и тн.
говоря за феродоф и притискателния диск .
обявяват ми 360 лева - реална ли е тази цена

Здрасти колега.Аз съм го написал в по-горните постове. Отиваш в скада който се намира до "тих труд" кв.Дружба1 . Обяснявам къде се намира. Ако идваш от шипченски проход подминаваш кръстовището на червено знаме и Дунев.На следващия светофар /ляв -към зеленчуковата борса,десен към Дружба 2/ продължаваш на право успоредно на трамвайните релси /намиращи се от дясната ти страна/ и след около 30тина метра мисля се пада 1-та сграда от ляво влизаш и спираш веднага. Качваш се на 1-то стълбище в един разбит вход на 2ри етаж е склада! Има много реклами по сградата ,има и паркинг с бариера и мисля пазач-който можеш да питаш ако се объркаш! Там гаранция цената е много по-евтина!!!
Дано съм ти обяснил добре и го намериш!
Успех.
пп.Както съм писал аз купих ЛУК за 231.00лв но преди година! :yes:

Ами не е толкова тънко-на 217 мога да ти го дам ЛУК , а демферния маховик-499 лв.-та не се хвали чак толкова ;)
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Потребител
Аватар
Кара: BMW 530D
Мечтае да кара: BMW M5 GPOWER

Мнение от ///Nasko » 26 Юни 2010, 2:46

Привет колеги...става дума за БМВ 530Д е39 2001 година 193к.с келеша ми чипоса колата и стана яката работа обаче започна да ми боксува съединитела...днес смених комплект съединител,претискател-Лук,феродо-Лук,и лагер-Закс минах около 80 км градско и реших на 3-та да дам гас от 2500 оборота...дадах гас и пак избоксува А Е ЧИСТО НОВ :banghead: мноо ми е гадно кажете от какво може да е това...
Питах един френд...и ми каза че феродовиат диск му трябвало време да се слегне със маховика и затова е избоксувал...каза че евентуално след 5,6 дена сичко би трябвало да е 6 ??? според вас вярно ли е това или какъв може да е проблема ??? МНОГО БЛАГОДАРСКО ПРЕДВАРИТЕЛНО :clap: :driving:

Предишна

Назад към E39