Инсталиране на телефон в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bobi 70
- Потребител
-
- Кара: E-39 и Е-38
- Детайли за колата: Е-39 - 520, 09.1998г., бензин/газ, прекрасна, жал ми е да я продам
Е-38 - 740, 1995г., бензин/газ, автомат, още по-прекрасна (за мен)
здр. колега! Телефона гасне вероятно от настройките. Възможно е също така да ти е заключен самият телефон / но пък тогава на дисплея изписваше само "ВМW" за малко и изключваше след около 20 секунди. Поне при мен беше нещо подобно/.
Относно буксата / за модула в багажника/ - на единият ред са 13 извода а на другия -11, мога да ти кажа кой за какво е ако не си ги намерил.
Относно буксата / за модула в багажника/ - на единият ред са 13 извода а на другия -11, мога да ти кажа кой за какво е ако не си ги намерил.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Bobi 70 написа:здр. колега! Телефона гасне вероятно от настройките. Възможно е също така да ти е заключен самият телефон / но пък тогава на дисплея изписваше само "ВМW" за малко и изключваше след около 20 секунди. Поне при мен беше нещо подобно/.
Очаквах да се вкючиш за което ти благодаря ,на буксата при мен са 10 пина по 5 от старана ,като последните 2-ва са празни

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
ми колеги готов съм, тръгна телефона ,а да знаете как светиии -ебати самолета
благодаря на всички за помоща и подкрепата .
Менюто е малко сложно , но го разгадах важното е ,че всичко свърши с хепи енд . Колегата Сивако да пита ако не му е ясно ,че разбрах и той е на същия хал

Менюто е малко сложно , но го разгадах важното е ,че всичко свърши с хепи енд . Колегата Сивако да пита ако не му е ясно ,че разбрах и той е на същия хал

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Сега можеш ли по подробно в един пост да кажеш как става работата, кой кабел къде отива и какво ти е нужно за да сложиш на кола, която не е имала тел. ???
Мерси предварително!
И поздравления за амбицията!
Мерси предварително!
И поздравления за амбицията!
- Bobi 70
- Потребител
-
- Кара: E-39 и Е-38
- Детайли за колата: Е-39 - 520, 09.1998г., бензин/газ, прекрасна, жал ми е да я продам
Е-38 - 740, 1995г., бензин/газ, автомат, още по-прекрасна (за мен)
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Айде да ти е честит телефона
А как го върза през колоните ли да говори или с отделна колонка
Давам каса бира кой ми каже къде седи модула за телефон в е39 Touring

Давам каса бира кой ми каже къде седи модула за телефон в е39 Touring

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Айде да ти е честит телефона
Давам каса бира на този който ми каже къде седи модула за телефон в е39 Touring

Давам каса бира на този който ми каже къде седи модула за телефон в е39 Touring

Re: Инсталиране на телефон в Е39
Здравейте колеги.
Помощ , имам е39-ка без навигация модул за телефона в багажника няма. Купих този телефон - моторола, които е с прикачен модул. Има две букси , но никъде не намерих място да ги включа. Питането ми е има ли начин tova нещо да се свърже без модула в багажника ?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Nick777 написа:Здравейте колеги.Помощ , имам е39-ка без навигация модул за телефона в багажника няма. Купих този телефон - моторола, които е с прикачен модул. Има две букси , но никъде не намерих място да ги включа. Питането ми е има ли начин tova нещо да се свърже без модула в багажника ?
никакъв шанс ! реално нямаш нищо, нито модул за сим картата в багажника с връзка към гнездото в подлакътника, нито кабели с антена към стъклото, нито микрофон в плафона, нито връзка към говорителите в предните врати..
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Nick777 написа:Здравейте колеги.Помощ , имам е39-ка без навигация модул за телефона в багажника няма. Купих този телефон - моторола, които е с прикачен модул. Има две букси , но никъде не намерих място да ги включа. Питането ми е има ли начин tova нещо да се свърже без модула в багажника ?
Само си си дал парите колега. Пък ако ти е мерак, трябва да дадеш още, за да завършиш инсталацията.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Място за сим-карта има под слушалката. Освен модула в багaжника и кабелите до подлакътника какво още ми трябва? Твърдо ще завърша проекта но с ваша помощ .Благодаря предварително 

Elesar74 написа:Nick777 написа:Здравейте колеги.Помощ , имам е39-ка без навигация модул за телефона в багажника няма. Купих този телефон - моторола, които е с прикачен модул. Има две букси , но никъде не намерих място да ги включа. Питането ми е има ли начин tova нещо да се свърже без модула в багажника ?
Само си си дал парите колега. Пък ако ти е мерак, трябва да дадеш още, за да завършиш инсталацията.
Със сигурност ще завърша проекта , но с ваша помощ , моля

- jivakula
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61 525d, F11 525d xDrive
- Мечтае да кара: само BMW-та
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
jivakula написа:Кодиране на колата.
Ще ти тябва или MID или нави или мултиволан, някое от тези трите с бутон за телефон, да можеж да вдигаш като ти звъннат инъче ще можеш да го ползваш само от слушалката, което няма много смисъл.
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5