Проблем (Решен) - мудно набира ,няма мощност е39-530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			39 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

- Z3Ro*
- старши ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Проблем (Решен) - мудно набира ,няма мощност е39-530д
Владо написа: ....никакъв респонс на педала в ниските, и да го смачкаш все тая, набира кат икарус.
При зададена висока скорост на паметта на темпомата, с по-ниска предавка и копчето набира много бързо, по никакъв начин неще да набере така с педала.
Тоя МАФ колко струва
Пробвай да откачиш буксата на дебитомера първо. Ако няма промяна към по-добро ускорение, закачи я на диагностика и виж дали няма записани грешки за ТПС-а... Може и в педала да има проблем.

dak написа:Така като го описваш не се сещам иначе имам каналКато паля и гася разтриса леко и ме дразни а дюзите са си добре , маховика също
може и тампони да са но може и тоя вакум да е
иначе като работи не мърда , теста със стоинкаката може и да стане
Пробвай теста
 Иначе моята губеше вакум,педала сутрин беше твърд ,другите вакуми са сменени ,после видях ,че на тампоните е леш ,сега педала e мекица
 Иначе моята губеше вакум,педала сутрин беше твърд ,другите вакуми са сменени ,после видях ,че на тампоните е леш ,сега педала e мекица  
- dak
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Теста мина успешно с монета от 1 лв.   направих и клипче  https://www.youtube.com/watch?v=iKLKgQbaqUc&feature=youtu.be повдигнах леко капачето че беше под наклон и пистовия ремък е за смяна и скрибуца леко
  направих и клипче  https://www.youtube.com/watch?v=iKLKgQbaqUc&feature=youtu.be повдигнах леко капачето че беше под наклон и пистовия ремък е за смяна и скрибуца леко    Мисля все пак да го сменя тоя вакум да видя дали ще спре да разтриса при гасене ! Кой педал е бил твърд ?
    Мисля все пак да го сменя тоя вакум да видя дали ще спре да разтриса при гасене ! Кой педал е бил твърд ?

направих и клипче  https://www.youtube.com/watch?v=iKLKgQbaqUc&feature=youtu.be повдигнах леко капачето че беше под наклон и пистовия ремък е за смяна и скрибуца леко
  направих и клипче  https://www.youtube.com/watch?v=iKLKgQbaqUc&feature=youtu.be повдигнах леко капачето че беше под наклон и пистовия ремък е за смяна и скрибуца леко    Мисля все пак да го сменя тоя вакум да видя дали ще спре да разтриса при гасене ! Кой педал е бил твърд ?
    Мисля все пак да го сменя тоя вакум да видя дали ще спре да разтриса при гасене ! Кой педал е бил твърд ?Re: Проблем (Решен) - мудно набира ,няма мощност е39-530д
На Спирачката .
Браво ,(с 1 стотинка е по-трудно ) Тия 184кс мноу арни бе
 ) Тия 184кс мноу арни бе  

Браво ,(с 1 стотинка е по-трудно
 ) Тия 184кс мноу арни бе
 ) Тия 184кс мноу арни бе  

- Владо
- старши ентусиаст
- 

- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
 01" 525d m57
 04" X5 m57
 06" Liberty 2,8 CRD
Не знам да пиша ли, да не пиша ли   ... Датчика за налягането в колектора разкачен
 ... Датчика за налягането в колектора разкачен   

Аз лично съм ларж, и за мен който не работи, той и не греши... но все пак разчитам на качествена работа, за което съм си платил... Ще го имам в предвид този сервиз вече

Аз лично съм ларж, и за мен който не работи, той и не греши... но все пак разчитам на качествена работа, за което съм си платил... Ще го имам в предвид този сервиз вече

Ти не каза ,че други са барали  

Аз затова на сервизи не ходя ,няма смисъл Сам съм си рекърдс
 Сам съм си рекърдс 

Аз затова на сервизи не ходя ,няма смисъл
 Сам съм си рекърдс
 Сам съм си рекърдс 
- dak
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Владо написа:Не знам да пиша ли, да не пиша ли... Датчика за налягането в колектора разкачен

Значи познах
 , често срещан "проблем" при сваляна на колектора
 , често срещан "проблем" при сваляна на колектора   дано съм ти помогнал.
  дано съм ти помогнал.за МАФа ако пак ти дава грешка сменявай ако имаш възможност , ще ти падне разхода

Мафа е на рейла,а мапа е на смукателните колектори...нали така?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
МАФ е дебитомерът - от "mass air flow sensor"...  

39 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3