Чип за Е39 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmw_fanatic_sofia
-
-
- Кара: кво ли не
- Мечтае да кара: БМВ над 500 к.с. ама без много копчета
- Детайли за колата: за коя? :D
Re: Чип за Е39 530д

Чип тунинг на по-нови коли(тази е 2002г.) значи промяна на базовите настройки електронно и чипа за който става въпрос не се слага а си има в електрониката. Разговорно не е грешно да му викаш 'ремап' , НО ако нямаше въведено и прието да се нарича ремап на изцяло подменяне на базовата електроника...
Съответно в случая за който пуснах темата си е чип тунинг (израз останал от малко по-старите коли) , може ако щете да го наричате и леко модифициране просто, всеки както иска.
А силов ремап на заводската електроника си е вече баш ремапа дето му казват...
Чак развълнувани хора аз лично не видях, но ще се радвам ако всеки влага сърце и душа в най-яката марка коли.
Относно отговора вече не помня на кой колега - след като прочетох какво е обяснил и се замислих, а и се сетих за стар опит и впечатления ми се изясни за въпроса който имах. И аз предполагах, че няма да има проблем с турбината, но си е друго да ти обяснят и други хора. Колата е ръчни скорости иначе задето се спомена, не е автомат. Чел съм и аз, че автомата се пр**бава от тунинги и е логично..
Ами това е като цяло, ако по-правило се заключват или преместват дискусии на които е дадени отговор то нека да се направи каквото трябва.
Или пък да се остави да дискутира всеки каквото намери за добре, повече споделен опит винаги помага.
Благодаря на всички за отговорите и мненията

Доста разбираш за чип ремап и тем подобни тунинги.за човек,който пита ще се пръсне ли турбото след ремап...чип.Пък това не си го научил [WHITE SMILING FACE]
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- bmw_fanatic_sofia
-
-
- Кара: кво ли не
- Мечтае да кара: БМВ над 500 к.с. ама без много копчета
- Детайли за колата: за коя? :D
kalingk написа:Доста разбираш за чип ремап и тем подобни тунинги.за човек,който пита ще се пръсне ли турбото след ремап...чип.Пък това не си го научил [WHITE SMILING FACE]
"Благодаря" за злобното подхвърляне ама ще те разочаровам
Ами ДА - така е, има всякви ситуации, веднага се сетих за една колежка дето знае 5 езика пък си гласува за бойко. Знае жената езици, ама по политика е кръгла 0. Не само, че гласува, ами и гласува за който не трябва

Както казах ако е нужно нека се затвори темата за да няма още излишен спам какво съм научил и т.н. , ясно бях питал каквото искам и получих отговор, макар и с известна злоба. Но това е типично за дребните душици.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3