540ка на метан...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
BMWFen написа:Това BRC е най- скъпия вариант нали? Демек инжекцион ли как му викате:)
А верно ли има сега некви нови по-олекотени бутилки?
Най-евтиния вариант за пълен метанов инжекцион е на една българска фирма ... Фобос ... там цената е около 400лв по-ниска.
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
kagebista написа:Грехота е тва на такъв мотор да туриш тая пръдняКато харчи, ще купувате други малолитражни мотори и там вече икономийка колко ви кеф
И можеш ли да обясниш защо е грехота?А замисляш ли се малко и за въздуха който дишаме?Аз ако имам власт ще сваля данъците на колите на метан и ще ги вдигна на тези с дизел и бензин... англичаните направо са премахнали данъка за коли на метан.

И понеже водим спор в ауди форума пак на тема метан ... много хубаво го написа един пич ... със спестените около 10000лв годишно от това, че караш на метан ... някои хора с толкова изплащат жилища.

без реклами в подписа...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
Батенце, напълно те подкрепам!!! Аз имах Корола 2005та 1.4 и нестига дето не вървеще, ами и на всичкото отгоре гореше 7,3 при 120км/ч. Мислих варианти за метан,ама сметнах,че ще ми издъхне съввсем:) Успях да я продам и сега ще взема некой лимо с голем мотор и слагам метана, пък който иска да се смее и който има излишни пари да дава, въпрос на избор:)
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Какво спорите незнам.
Темата беше да се види тази 540-ка на метан на картинка.
А не кой е ЗА и кой е ПРОТИВ метана.
Мнг хора тук не сте карали мнг коли, от направените впечатления BMW E39 мисля че кара, той знае защо!
Същия той го каза трябва да си луд, а не някакво рейсърче.
ПС - темата май трябва да се заключи!
Темата беше да се види тази 540-ка на метан на картинка.
А не кой е ЗА и кой е ПРОТИВ метана.
Мнг хора тук не сте карали мнг коли, от направените впечатления BMW E39 мисля че кара, той знае защо!

Същия той го каза трябва да си луд, а не някакво рейсърче.
ПС - темата май трябва да се заключи!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Абе като ви гледам тука какво пишете ще зема да се навия и аз скоро да взема една Е65 (3,5 или 4,5 Li) и да и метна бутилките в багажника, че и без тва е голем
Аз не минавам по 70к КМ на година ама това може би е заради цената на горивата... Но като гледам сега метана лека полека зел да става към 1,20лв...

- MaXo
- ентусиаст
-
LiKMO написа:И моята кола харчи много някаде кум 20/100 ама никога не бих сложил МЕТАН....!!!
А колко км правиш годишно?
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Kartoff написа:Но като гледам сега метана лека полека зел да става към 1,20лв...
1.20 ама на кг ... това обягва на хората дето не са в час ... демек ако колата ти харчи пропан 10литра на 100 ... метан ще харчи около 5кг на 100

без реклами в подписа...

Аз лично за 18 месеца навъртях 90к+ километра и не смятам, че има нещо нередно в това да сложиш метанова уредба.Преди и аз разсъждавах така.Бахти излагациите.Как може газ/метан,но тогава карах супер малко.Паля отивам пия една вода малка разходка една две дръпки и после край.Караш ли повечко метана си е изгодна инвестиция.
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
Да живее метана:) нямм търпение да си взема мойто бебче и да му сложа метанеца:) Според вас за по-евтиния вариант дето не е инжекцион добра идеч ли е? Излизал към 1800 лева. Един приятел е с такава уредба и вика нп????
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
A що не вземете и да къкате за по-тънко направо в резервоара като това ви е приоритет номер 1
Жалко и нелепо е да се надскачате с колата и после да я осакатявате с мераците си да се возите евтино. Дори не осъзнавате комичната ситуация и дори се кефите на "тарикатлъка си". Че и останалите дето си карат с горивото предназначено за колите им се оказват бедни или глупави или не си карат колите или от още колко кладенеца ще донесете вода за да оправдаете простия факт,че правите бай Ганьовщина и половина?
П.С.На метан вървяла колкото и на бензин,айде бе!

Жалко и нелепо е да се надскачате с колата и после да я осакатявате с мераците си да се возите евтино. Дори не осъзнавате комичната ситуация и дори се кефите на "тарикатлъка си". Че и останалите дето си карат с горивото предназначено за колите им се оказват бедни или глупави или не си карат колите или от още колко кладенеца ще донесете вода за да оправдаете простия факт,че правите бай Ганьовщина и половина?
П.С.На метан вървяла колкото и на бензин,айде бе!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Както съм казвал и пак ще повторя - ша ва иба в "икономистите"...
Ми вземете си грозна жена да харчи по-малко по тая логика с пестенето

Ми вземете си грозна жена да харчи по-малко по тая логика с пестенето

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real