Скрити екстри в Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- djagata
- Потребител
-
- Детайли за колата: 525 tds
Re: ама и екстри...
Entusiastka_83 написа:ей тоя map13 е много строг(боа ли е,питон ли е,не можа а го разбера от снимката) ,ама не поиска да ви каже,че като дръпнете сенничето надолу,и отворите огледалцето,когато е тъмно ще светнат едни лампички,за да може да си начервите устничките
п.с. ма те май светкат и на светло
па и тва си е още от е34...както и с стъклата,само че там имаше едно бутонче,дали да се затварят или не
Колега,
Кои лампички трябва да светнат? Тези които са до плафона в средата или има и други под сенника (които при мен няма)?
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
djagata написа:Entusiastka_83 написа:ей тоя map13 е много строг(боа ли е,питон ли е,не можа а го разбера от снимката) ,ама не поиска да ви каже,че като дръпнете сенничето надолу,и отворите огледалцето,когато е тъмно ще светнат едни лампички,за да може да си начервите устничките
па и тва си е още от е34...както и с стъклата,само че там имаше едно бутонче,дали да се затварят или не
Колега,
Кои лампички трябва да светнат? Тези които са до плафона в средата или има и други под сенника (които при мен няма)?
... има други под сенника, които като отвориш огледалото на сенника и светват
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
badsharki написа:... има други под сенника, които като отвориш огледалото на сенника и светват
Не всички имат

- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Аз пък искам да ви кажа нещо което може би всички знаете,но може и някой да не знае. След като вечер спрете за малко и излезете от колата (загасен двигател и фарове) в зависимост от положението на колата спрямо шосето,с натискането на мигача на ляво или дясно,се пускат габаритите на колата само от ляво или само от дясно (не е нужно да ги остявяте включени от копчето).
Много е елементарно това ,но все пак да го кажа за някой който не знае. 

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
badsharki написа:djagata написа:Entusiastka_83 написа:ей тоя map13 е много строг(боа ли е,питон ли е,не можа а го разбера от снимката) ,ама не поиска да ви каже,че като дръпнете сенничето надолу,и отворите огледалцето,когато е тъмно ще светнат едни лампички,за да може да си начервите устничките
Колега,
... има други под сенника, които като отвориш огледалото на сенника и светват
не само че лампите на сенника светват ами си има и логика:
сваляш сенника и не светват ако е затворено огледалото, като го отвориш светват, ако решиш да затвориш сенника с отворено огледало гаснат, и после като отваряш сенника с отворено огледало пак светкат.

това е за колите с light comfort modul включващ плафони за четене с лупи на задните места, осветление долу на вратите
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
пробвах номера с кодирането и работи....мерси на колегата който ни информира за гореспоменатата екстра....имаш почерпка:)
- sajonara
- младши ентусиаст
-
Сега се сетих още нещо! При отключен автомобил,след натискане на бутона за отключване (на ключа) всички плафони в колата светват.
- TheClergyman
- Потребител
-
- Кара: ги да спират на пешеходните пътеки.
sajonara написа:Сега се сетих още нещо! При отключен автомобил,след натискане на бутона за отключване (на ключа) всички плафони в колата светват.
И съответно - при заключен автомобил, бутонът за заключване също пуска осветлението за малко

По-добре да паднеш духом, от колкото да духаш паднал.
- sajonara
- младши ентусиаст
-
темата е много добра и според мен трябва да се включат още хора и модераторите,и да изкараме всичко на светло по колите,и да поместят темата в "TIPS & trics"
Аз карам е-46 комби и открих как се регулира импулса на задната чистачка:
пускаш чистачката и преди да се е пребрала я спираш изчакваш необходимото време за интервала и наново я пускаш.Тогава задната чистачка работи на интервал по твое желание даже може и да работи постоянно ако се изключи и включи веднага

пускаш чистачката и преди да се е пребрала я спираш изчакваш необходимото време за интервала и наново я пускаш.Тогава задната чистачка работи на интервал по твое желание даже може и да работи постоянно ако се изключи и включи веднага

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
map13 написа::kuku: това е много скрита екстра ... как си я намерил не знам
Гарантирам ти, че дори и не вдяна за какво говори @suren, ама се изказваш неподготвен

Да, наистина при комбитата интервала на задната чистачка се управлява с включване и изключване на чистачката.Включваш, изключваш и и пак включваш и имаш по-малък интервал.Колкото пъти го направиш, толкова повече се смалява интервала на чистачката.Разбира се, цялата интервенция трябва да става в малък период от време.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
mad_presley написа:map13 написа::kuku: това е много скрита екстра ... как си я намерил не знам
Гарантирам ти, че дори и не вдяна за какво говори @suren, ама се изказваш неподготвен![]()
Да, наистина при комбитата интервала на задната чистачка се управлява с включване и изключване на чистачката.Включваш, изключваш и и пак включваш и имаш по-малък интервал.Колкото пъти го направиш, толкова повече се смалява интервала на чистачката.Разбира се, цялата интервенция трябва да става в малък период от време.
колега и аз съм с комби и това не го имам за екстра сам да си пускам задната чистачка на интервал... по тази логика и баничарката ми е със сензор за дъжд