Обръщане на волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 13 Фев 2009, 20:57

marione написа:....

И защо остава вечно твоя неразбрах че ти не искаш да я купиш ясно но не всеки ще разбере освен по ВИНа и да разбере мене лично ме боли ако всичко е като хората. Нали излизало същото като пари като да си купиш от ДЕ нека "денис" ви покаже как кара една "съсипана" (ама буквално съсипана :mhihi: ) Е60 на половин цена 8)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Фев 2009, 15:09

Воденичаров написа:Аз пък се надявам в най-скоро време да забранят да се карат коли с десен волан в България. Писна ми разни пе******чета да ми искачат в насрещното за да видят дали идва някой за да изпреварват, а аз през това време вече да съм там и да се чудя на къде да ходя.
абе келеш ти кво се надяваш бе,на кой му пука кво искаш ти и кво не искаш,ако отидеш в Англия да караш с нормален си волан така ли ще разсъждаваш,а :?: ,не сам пуснал темата разни идиоти като тебе да ми обясняват какво им е писнало и така нататък.Я да питам колко от изказалите се 4е щяло да имам някакви проблеми с електроника и така нататък са обращали волан :?: или само си хабите клавиатурата
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 14 Фев 2009, 16:05

Преди време обръщахме волана на една Тойота крузер 2006г.,е казвам ви нема такъв филм.Ползвах ме за донор една тоталка с нормална дирекция,и след два месеца след скъсването на всичките ни нерви накрая успяхме.Осве това че почти нищо не пасваше изпочупихме и всички налични щипки ,които чакахме доста време от Тойота,и накрая като всичко беше готово това не беше вече същата и стегната кола която вкарахме от Англия.Появиха се много паразитни шумове потропвания скърцания,които не можахме така или иначе да отстраним.От тогава колите от Англия само за части,а и не съм съгласен с това че колите от Англия са по читави от немските,най малкото в Англия влажния климат разказва играта на ламарините,както и от Швеицария,но това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
П.П. От Англия за мене бих си купил само мотор ;)
Хубв ден!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Фев 2009, 16:55

Колеги като гледам как се развиват нещата няма да се учудя ако утре на някой мо хрумне да обърне предаването на BMW na предно защото ...

Конкретно по темата моето лично мнение, че не е толкова важно дали може и какво ще коства (време, нерви, пари) а какво ще се получи в крайна сметка от това упражнение?

Че може - може, че е скъпо и трудно - няма съмнение, но във всички случаи резултата ще е далеч от BMW-то за което сме си дали парите и на което сме се възхищавали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 14 Фев 2009, 17:00

bavareca_86 написа:
Воденичаров написа:Аз пък се надявам в най-скоро време да забранят да се карат коли с десен волан в България. Писна ми разни пе******чета да ми искачат в насрещното за да видят дали идва някой за да изпреварват, а аз през това време вече да съм там и да се чудя на къде да ходя.
абе келеш ти кво се надяваш бе,на кой му пука кво искаш ти и кво не искаш,ако отидеш в Англия да караш с нормален си волан така ли ще разсъждаваш,а :?: ,не сам пуснал темата разни идиоти като тебе да ми обясняват какво им е писнало и така нататък.Я да питам колко от изказалите се 4е щяло да имам някакви проблеми с електроника и така нататък са обращали волан :?: или само си хабите клавиатурата

съгласен съм с колегата воденичаров, че е опсано десен волан в БГ, като се има предвид че в БГ общата дължинта на двете ни магистрали е има няма 400км :help:
да караш в Англия кола с ляв волан, или пирмерно в Германия с десен няма проблем щото навсякъде е само магистрали, а по двупосочен натоварен път този който е с грешен волан да си седи в лентата без да изпреварва за да не застрашава другите!
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 14 Фев 2009, 17:28

това е човека --->>> Предлагаме цялостна услуга - части, обръщане, стенд, обслужване и пастиране от професионалисти, с други думи - давате ни един очуk
ан автомобил с дясна дирекция - връщаме Ви чисто нов с лява дирекция, стремим се към 100% оригинален вид и го постигаме
Цените варират, зависи от автомобила, трудът е между 1000 лв. и 1600 лв. , в която цена са включени консумативите по обръ
щането, стенд, пастиране, цялостно почистване /изпиране ако времето го позволява/ , даваме гаранция за свършения труд!
Сервизът се намира в град Пловдив срещу гара Филипово.
Телефон за контакти - 0898697106 - Димитър

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 14 Фев 2009, 17:30

Ако някой използва услугите на колегата да пише какво е станало.Мисля че ще е полезно за всички. :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 14 Фев 2009, 21:35

bavareca_86 написа:

Ти представяш ли си какъв мазен олигофрен трябва да съм за да живея в Англия и да карам кола с ляв волан. И освен това си прав, че моето мнение никой не го интересува. Важното е какво мисли такъв интелегентен младеж като теб, който обижда хората които са си изразили мнението.

ПП: Ти сигурно ще си обърнеш и сексуалната ориентация ако се окаже че е по-ефтино :gay:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 14 Фев 2009, 21:41

Воденичаров написа:
bavareca_86 написа:

Ти представяш ли си какъв мазен олигофрен трябва да съм за да живея в Англия и да карам кола с ляв волан. И освен това си прав, че моето мнение никой не го интересува. Важното е какво мисли такъв интелегентен младеж като теб, който обижда хората които са си изразили мнението.

ПП: Ти сигурно ще си обърнеш и сексуалната ориентация ако се окаже че е по-ефтино :gay:
замисли се защо само на твоето мнение сам реагирал така,жалко 4е си ми градски
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 14 Фев 2009, 21:47

Позамислих се, неможах да се досетя и затова ти отговорих така. Кажи ми честно не разбираш ли становището ми относно колите с десни волани? Това е като стрийтрейсинга или като дрифтенето в града. Едни са пристрастени и им харесва, а на други им пречи. Постоянно ми се случва някой в насрещното да излезе целия да провери дали идва кола и едва едва да успее да се върне. Гледам в огледалото после жълт номер. Ай ся за дето ти е ефтино да умират хора.

ПП: Няма повече да пиша по темата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

318ti

Мнение от Димитър Димитров » 14 Фев 2009, 21:49

Колега действай смело НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ако се закучат тоците свирка имам един пич които за 2 дена ми смени цялата инсталация на седана е36 / от стоп до фар / бих ти го докарал на място / аз да гледам как става той да ти го направи за 100тина лева/ Ако почнеш да слушаш мненията на всички.............. по добре си купи един жигул и си подсвиркай УСПЕХ :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 14 Фев 2009, 21:52

Воденичаров написа:Позамислих се, неможах да се досетя и затова ти отговорих така. Кажи ми честно не разбираш ли становището ми относно колите с десни волани? Това е като стрийтрейсинга или като дрифтенето в града. Едни са пристрастени и им харесва, а на други им пречи. Постоянно ми се случва някой в насрещното да излезе целия да провери дали идва кола и едва едва да успее да се върне. Гледам в огледалото после жълт номер. Ай ся за дето ти е ефтино да умират хора.

ПП: Няма повече да пиша по темата.

:yes: И аз съм за забрана на колите с десен волан в БГ
Ако на няклой не му пука за другите, поне се замислете се за тва, къф затвор ви чака после, в най-лошия случай, да не дава Господ Извинявам се за:OT:-а
Последна промяна Djelebov на 15 Фев 2009, 1:14, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Re: 318ti

Мнение от joropc » 14 Фев 2009, 21:55

Херо написа:Колега действай смело НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ако се закучат тоците свирка имам един пич които за 2 дена ми смени цялата инсталация на седана е36 / от стоп до фар / бих ти го докарал на място / аз да гледам как става той да ти го направи за 100тина лева/ Ако почнеш да слушаш мненията на всички.............. по добре си купи един жигул и си подсвиркай УСПЕХ :yes:

Приятелю,аз карам БМВ и си подсвиркам,без да съм си сменял инсталацията и волана.............!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 14 Фев 2009, 22:39

joropc написа:
Херо написа:Колега действай смело НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА ако се закучат тоците свирка имам един пич които за 2 дена ми смени цялата инсталация на седана е36 / от стоп до фар / бих ти го докарал на място / аз да гледам как става той да ти го направи за 100тина лева/ Ако почнеш да слушаш мненията на всички.............. по добре си купи един жигул и си подсвиркай УСПЕХ :yes:

Приятелю,аз карам БМВ и си подсвиркам,без да съм си сменял инсталацията и волана.............!
кво искаше да кажеш незнам,от тук нататък пишете само по темата,а не кой за какво бил и кой против еди какви си бил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 15 Фев 2009, 23:44

bavareca_86 написа:
joropc написа:

кво искаше да кажеш незнам,от тук нататък пишете само по темата,а не кой за какво бил и кой против еди какви си бил

От грубия ти тон разбрах, че не е трябвало да пиша в темата. Много ми стана гузно, че не можах да дам полезно мнение и реших да се реванширам, тос път по темата

Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39