Автиматик 525 D
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Автиматик 525 D
kerchona написа::OT:
Уважаеми г-н модератор (ivanov 530d),
нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това, ако не искате да пиша във форума, ми кажете, мисля, че съм достатъчно интелигентен човек, за да Ви разбера. Аз си мислих, че форумите са затова, всеки да чете и да споделя какви проблеми има и как ги разрешава, но явно съм грешил.
Моля, да ме извините за което!
Аз пък мисля да ти се ИЗВИНЯ за това ,че исках да ти помогна !
След като си достатъчно компетентен,и според теб това че си с различен размер гуми,не е проблем,защо търсиш помощ във форума ?
Надявам се да ми простите ,че исках да ви помогна в разрешаването на проблема Ви. / Няма да се повтори /
- kerchona
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
- Мечтае да кара: BMW
ivanov 530d написа:kerchona написа::OT:
Уважаеми г-н модератор (ivanov 530d),
нямам проблем с АБС, а че гумите са ми различни размери, не знам какво общо има с това, ако не искате да пиша във форума, ми кажете, мисля, че съм достатъчно интелигентен човек, за да Ви разбера. Аз си мислих, че форумите са затова, всеки да чете и да споделя какви проблеми има и как ги разрешава, но явно съм грешил.
Моля, да ме извините за което!
Аз пък мисля да ти се ИЗВИНЯ за това ,че исках да ти помогна !
След като си достатъчно компетентен,и според теб това че си с различен размер гуми,не е проблем,защо търсиш помощ във форума ?
Надявам се да ми простите ,че исках да ви помогна в разрешаването на проблема Ви. / Няма да се повтори /
Не мисля, че ми дължиш извинение, даже е точно обратното. Аз се извинявам още веднъж, от скоро я имам тази кола и не и знам тънкостите. Не съм компетентен, даже напротив, чувствам се като супер новобранец, просто твоя пост ми се стори ироничен и затова така реагирах, надявам се ти да ми простиш, че така тъпо реагирах

Спирам да пълня темата със спам.
Ти си това което правиш, а не това което говориш !
- kerchona
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS
- Мечтае да кара: BMW
Здравейте колеги,
аз малко закъснях с писането, но по-добре късно отколкото никога.
Та относно проблема - при смяната на гумите с 4 еднакви по размер проблема изчезна и кутията започна да си превключва безпроблемно на всички предавки. Вече всичко е ОК
П.С. Искам още веднъж да се извиня на колегата Ilko Ivanov, че така глупаво реагирах на неговия пост

аз малко закъснях с писането, но по-добре късно отколкото никога.

П.С. Искам още веднъж да се извиня на колегата Ilko Ivanov, че така глупаво реагирах на неговия пост

Ти си това което правиш, а не това което говориш !
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4