Гуми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Гуми
Хм, какво става незнам. Навсякъде в България и във Фулда България и в Примекс, нема една гума Ultragrip7+ с този размер 205/65/15. Пред месец звънях в Примекс, нали са вносител, немаше. Вчера пак, пак нема, а месеца си мина. Какво става, незнам. Аз поръчах две гуми от http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... nter_Tyres, обаче гледам, че и там вече ги няма. Ся съжалявам че не взех и четирите оттам. Май ще минавам на алтернативи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Рагледай мненията по назад в темата, виж това на gigov. И добре дошъл във форума на BMW.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Колеги, аз се "обух". Отзад Goodyear Ultragrip 7+, отпред Continental WinterContact TS830, благодарение на колегата @plam81, за което му благодаря. Goodyear-a, питах, даже и в Германия нямат такъв размер, к'во става незнам.
Ултра грипа на кола със задно не може да отлепи,
това от опит,най добре в снега стои Мишелин Алпин
и Континентал ТС810,пак от опит.
Това е мое мнение не задължавам никой
това от опит,най добре в снега стои Мишелин Алпин
и Континентал ТС810,пак от опит.
Това е мое мнение не задължавам никой
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Само да има сняг, веднага ще тестваме. Колко му е предните да отидат отазд 
P.S. То колкото хора, пак толкоз и мнения. Мой близък френд с 5-ца, онзи ден ми вика: Братче ако щеш ми вервай, ставам една сутрин, сняг до вратата, отзад със 7+ бил, излязох вика, като всъдеход от паркинга, слагай смело и не се коси. Това е само едно от мненията, които съм чувал/чел. Ще видим от опит как ще е.

P.S. То колкото хора, пак толкоз и мнения. Мой близък френд с 5-ца, онзи ден ми вика: Братче ако щеш ми вервай, ставам една сутрин, сняг до вратата, отзад със 7+ бил, излязох вика, като всъдеход от паркинга, слагай смело и не се коси. Това е само едно от мненията, които съм чувал/чел. Ще видим от опит как ще е.
Зравейте на всички! Колеги някой порачвал ли е от avtogumi.bg ? Цените им ми се струват доста добри сравнение с гумаджийниците,ако някой знае по добри оферти да ги сподели и с нас ! 

- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
Мои приятели останах доволни - особено за "нестандартни" размери, които са труднооткриваеми по гумаджийниците. Още повече гумите са с пресен ДОТ, ако не - изрично биваш уведомен за годината на производство на гумата 

- harko77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Мотопед :)
- Мечтае да кара: колело
- Детайли за колата: супер е
LUCIFER'S написа:Прав си! Но искам да ти кажа, че аз мойта я обух за 1200 с год иър миналата година и пак не открих никаква стабилност. Върти гъза и и се кефя, ама като има коли и дебели дървета си е опасно, и като има повечко снежец скачам в Опела който с предното прави чудеса
Особенно ако има и тракшън няма мърдане

Аз съм със САВА зимни някви с усилен борд 15'' обаче зверски шумят. Като пусна на свободна направо повече от двигателя ги чувам
Не знам що грайфера ли е гъст ли дълбок ли. Иначе съм доволен 

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Elesar74 написа:Колеги, аз се "обух". Отзад Goodyear Ultragrip 7+, отпред Continental WinterContact TS830, благодарение на колегата @plam81, за което му благодаря. Goodyear-a, питах, даже и в Германия нямат такъв размер, к'во става незнам.
И аз забелязах как УлтраГрип-а изчезна навсякъде и сега ще търся Континентал. И зимните и летните ми са Континентал и съм доволен, но реших да пробвам и Гудиър. Явно няма да е тази зима.
Утре ще мина през Маргел, но ако знаеш място, на което със сигурност има TS830 ще съм благодарен да го науча.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Значи Континентал-а ми ги изпрати колегата plam81 тук от форума, разбрахме се къде по телефон, къде с ЛС и гумите вече се търкалят.
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Elesar74 написа:Значи Континентал-а ми ги изпрати колегата plam81 тук от форума, разбрахме се къде по телефон, къде с ЛС и гумите вече се търкалят.