Колата ми е с нов интериор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Колата ми е с нов интериор
Салона е станал много добре, аз съм фен на светлите кожени салони но, неса ми по джоба все още,но кой знае някой ден...
- boris_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Честито и от мен, колега! Вкусове и мнения естествено ще има най-различни, НО най-важното е собственика да се чувства добре като седне вътре,а това явно е така! Поздравления и от мен за ентусиазма!
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Много добро изпълнение и си личи че хората са майстори. Скоро и аз ще се запътвам натам не за претапициране, а за изчистване на забелжки по сегашната тапицерия основно лепене (отлепена тапицерия на тавана, от двете страни до за задните лампи в купето и малко отпред където се захваща таблото). Предполагам че ще ми свършат тази работа.
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Много добре е станало! Честито 

- MrAndreiBG
- Потребител
-
- Кара: всички да са еднакви
- Мечтае да кара: бавно
- Детайли за колата: 530d M Sport
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Я кажи колега сега след доста време как е салона? Как е алкантарата? Провлачила ли се е ? Позрдрави!
п.с. И с какво я поддържаш?
- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
didite_bg написа:Я кажи колега сега след доста време как е салона? Как е алкантарата? Провлачила ли се е ? Позрдрави!
Салончето е супер нямам ядове с него никакви ,а относно почистването на алкантарата още не ми се налагало да я чистя !!
ПОЗДРАВИ!!
ПП. НА всички пожелавам нови салони ,направо в друга кола все едно се качваш кефа е голям

Bayerische Motoren Werke
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Аз пък не разбрах защо цената да е тайна, не мисля, че трябва да отида до "момчетата, които са го правили", за да ги попитам колко пари ще излезе.
Нали все пак май затова са форумите, да споделяме мнения, препоръки, цени за части, консумативи, подобрения по колите...
И ако ти е излязло много пари и не ти се казва колко струва, дай да не казваме колко струва един маховик или турбина, щото мн пари е излязло...

Нали все пак май затова са форумите, да споделяме мнения, препоръки, цени за части, консумативи, подобрения по колите...
И ако ти е излязло много пари и не ти се казва колко струва, дай да не казваме колко струва един маховик или турбина, щото мн пари е излязло...

- sigman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 96г 520i M52 Б20
cHaunepucTa написа:Аз пък не разбрах защо цената да е тайна, не мисля, че трябва да отида до "момчетата, които са го правили", за да ги попитам колко пари ще излезе.
Цената не тайна но не искам да се мисли че правя някаква реклама на (момчетата които са го правили) защото първоначално така се изтълкува темата и се появиха доста противоречия
ето цените
предни и задни седалки и корите 1200 лв
таван с колонки от алкантара 750 лв
стелки 120 лв
Пак казвам аз съм доволен от тези тапицери ,а също така и от Колегата Напстерс(МИЛЕН )
Поздрави !!
Bayerische Motoren Werke
парите не са малко но пък сигурно кефа е голям да се друснеш в чисто нова кожа
браво колега добре се е получило
браво колега добре се е получило

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
sigman написа:Цената не тайна но не искам да се мисли че правя някаква реклама на (момчетата които са го правили) защото първоначално така се изтълкува темата и се появиха доста противоречия
ето цените
предни и задни седалки и корите 1200 лв
таван с колонки от алкантара 750 лв
стелки 120 лв
Пак казвам аз съм доволен от тези тапицери ,а също така и от Колегата Напстерс(МИЛЕН )
Поздрави !!
Евала колега, на мен също много ми харесва, затова исках да си направя сметка, ако някога реша с колко пари да се приготвя за такова удоволствие, най-малкото дали ще мога да си го позволя.
И наистина, супер е станал салона.

- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
Махагон с алкантара некак не ходи според мен... 

- jorove
- Потребител
-
- Кара: служебна кола ;)
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
изработката е много добра и материалите, но цвветово можеше и по-добре да се измисли, и оня аирбег на волана е станал отврат, аз ако сам на теб бих го претапицирал и него с друго да не е кожа, ина4е честито 

Класика....браво колега завиждам благородно,моля приеми само един съвет от мене......вземи ги смени тия махагонови лайстни че направо убиват всичко,според мене на този интериор ще ти заспи един черен комплект особено на алкантарата(има ги оригинално) .Все пак може и да си те кефи така,просто предложение,между другото имам един такъв комплект които и без тва ми събира прах,ако те интересува може да измислим нещо. 

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4