Non-OEM //M брони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Non-OEM //M брони
За бронята до колкото знам не е нужно да се сменя нищо освен самата броня. За гърнето трябва да играе оксижена/ електрожена/ телоподаващото (който с каквото може да работи) че таз кривка на никъде не идва за мястото отредено за аспуха на м-ковата броня. Мен ако питаш слагай друго гърне а и на звук ще го докара. Имам един познат (540i 2001г.) с айзенман и звука е убииствен
Сменено е само гърнето всичко останало е стоковата генерация.

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
gentata написа:За бронята до колкото знам не е нужно да се сменя нищо освен самата броня. За гърнето трябва да играе оксижена/ електрожена/ телоподаващото (който с каквото може да работи) че таз кривка на никъде не идва за мястото отредено за аспуха на м-ковата броня. Мен ако питаш слагай друго гърне а и на звук ще го докара. Имам един познат (540i 2001г.) с айзенман и звука е убииственСменено е само гърнето всичко останало е стоковата генерация.
Честно казано не ми се иска колата да почва да бучи още повече , за сега е с прави тръби на мястото на катализаторите , У гърне и задно крайно. Ако сменя задното ще се дигне доста шума и идеята ми беше дали може се завари от тия "китайските" накрайници и да "заспят" нещата или задължително трябва да се смени гърнето. Иначе не е проблем се вземе от UK едно хубаво гърне MagnaFlow

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Задната броня я слагаш и заспива, няма нужда от нищо допълнително.
За гърнето - трудно ще стане, на М-ковата броня изрязаното за "кюнците" е доста по към средата и с това гърне кривката идва навътре и навън погледнато отзад. Сигурно ще може да се направи, но си трябва игра
За гърнето - трудно ще стане, на М-ковата броня изрязаното за "кюнците" е доста по към средата и с това гърне кривката идва навътре и навън погледнато отзад. Сигурно ще може да се направи, но си трябва игра

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4