Non-OEM //M брони

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Non-OEM //M брони

Мнение от gentata » 11 Ное 2013, 22:04

За бронята до колкото знам не е нужно да се сменя нищо освен самата броня. За гърнето трябва да играе оксижена/ електрожена/ телоподаващото (който с каквото може да работи) че таз кривка на никъде не идва за мястото отредено за аспуха на м-ковата броня. Мен ако питаш слагай друго гърне а и на звук ще го докара. Имам един познат (540i 2001г.) с айзенман и звука е убииствен :yes: Сменено е само гърнето всичко останало е стоковата генерация.
:driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 11 Ное 2013, 22:07

gentata написа:За бронята до колкото знам не е нужно да се сменя нищо освен самата броня. За гърнето трябва да играе оксижена/ електрожена/ телоподаващото (който с каквото може да работи) че таз кривка на никъде не идва за мястото отредено за аспуха на м-ковата броня. Мен ако питаш слагай друго гърне а и на звук ще го докара. Имам един познат (540i 2001г.) с айзенман и звука е убииствен :yes: Сменено е само гърнето всичко останало е стоковата генерация.
:driving:

Честно казано не ми се иска колата да почва да бучи още повече , за сега е с прави тръби на мястото на катализаторите , У гърне и задно крайно. Ако сменя задното ще се дигне доста шума и идеята ми беше дали може се завари от тия "китайските" накрайници и да "заспят" нещата или задължително трябва да се смени гърнето. Иначе не е проблем се вземе от UK едно хубаво гърне MagnaFlow :)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 12 Ное 2013, 11:25

Задната броня я слагаш и заспива, няма нужда от нищо допълнително.
За гърнето - трудно ще стане, на М-ковата броня изрязаното за "кюнците" е доста по към средата и с това гърне кривката идва навътре и навън погледнато отзад. Сигурно ще може да се направи, но си трябва игра :yes:
Изображение

Предишна

Назад към E39