Съвет за покупка на Е39 530d - резултати - КРАЖБА

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Мар 2008, 14:20

2advanced написа:Да наистина, колата е уникална! Много съжалявам, а не мога да си представя на тебе какво ти е било..
Но все пак някой да изрови темичката, в която дискутирахме относно кражбите, даже редовните кражби на коли на Дженерали..ако беше прочел тази тема преди да застраховаш, може би все още щеше да се радваш на тази невероятна машина колега...
Според мен си има една доста явна война м-жу застрахователите и тъй като живеем в Абсурдистан ви приканвам да застанете зад дебелите вратове в БулИнс, Армеец и ТИМ, щото тука демокрацията е само за някои хора...

Е то по-добре да си върнат лепенките от 90те и готово, нали БГ сме мирни овце и като спре джипа напреки на Цариградцкотом само тихо мрънкаме, ама чакаме да реши, че тука вече хе го кефи пича и да си тръгне. Това според мен не е правилно, не се гради имидж така, а се гради страх, а страха води до насилие, насилието все на някъде и някога избива, я по-добре прочетет историятя за едно момче вече ентусиаст, в страхотните ;) А иначе ако найстина има акция срещу новите застрахователи на пазара, чакайте да върнат колите на хорицата. Или тряба чудо, или яко връзки, ама пак не се знае, дано поне да платят както трябва, че ако вътрешно 40+ пари на вятъра :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 19 Мар 2008, 14:40

BMW-E39 написа:колега малко некак си нереалистично звучи.. застраховаш кола за 36 000 и даваш само 2 000 каско :help:
бех застраховал ЦЦ-то за 20 000, и общата сума за 1 година беше 1400 лв, 350 на 3 месеца..
сега БМВ-то е 1000 за 1 година.. ти за 2000 лв кола за 45 000 лв брат .. не така :confused: накрая си се усрал .. ма ти си имаш вина брат, съжалявам че ти го казвам.. даваш на насраната държава 5000 лв акциз /видях че не си го платил още/ , а даваш за каско само 2000 :shock: не си платил на правилните хора брат
сега ми е много интересно тия кенефи ше искат ли 5000 за акциз :?:

Пич, недей ме храни точно сега и баш леко назидателничко... Вервай ми - не му е сега времето.
Каското си е напълно изрядно, и вероятно си забелязал от изписано досега и по двете теми, че не съм пестил пари за нищо. Фактът, че отказвам да си давам честно изработените пари на едни или други е въпрос на избор. Личен такъв. Относно аргументите ми ще се позова на един човечец, който е живял малко преди нас. Та той е казал така:
Томас Джеферсън написа:Ако свикнеш с тежестта на оковите значи си роден да ги носиш.

Тея упреци ги пращайте към държавата, не към мен. Нередното не е в мен, че съм избрал не-мутрнеска фирма, нередното е в държавата, че е допуснала да има последствия от такъв избор. Не съм аз кривия като съм си оставил колата на улицата пред нас, а тия на които им плащаме заплатите, че не са я опазили.. и че ми вдигат рамене, все едно съм никой, а не там от където им идват парите....
Е, аз не искам да приемам частните питбули на една или друга фирмичка за Законът; не искам да плащам заплатата на идиота, който започва "разпита" за откраднат автомобил с въпроса "Къде е колата ?"; или на тоя в НАП, който ми каза да си плащам акциза на Бойко Борисов... още много неща не искам, ама най- не искам да чувам как някой ми казва "Знаеш как е".
Ебахти робското мислене, ебахти безраличието.
(не е лично към никой - най-малко към BMW-E39. Чувам го много често напоследък просто)

Преди да ме анатемосате като идеалист: който е направил нещо не-безразлично за последната година пръв да хвърли камък, ама в друга тема, че стана много off-topic.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 15:32

не те храним брат, ама кажи ми как ги избра тия застрахователи ?
аз дори много мътно съм ги чувал..
кои дявол те посъветва да си правиш каско при тях
оф: и на мене са ми краднали и знам после кво е да обясняваш на идиоти, да даваш номер на рама, да чакаш в РПУ да те извикат, да чакаш некви смешни следователи да идват ида снимат като идиоти, и да пишеш като идиот като всичко се разбира с 2 думи !?. . /но нямах каско/
не се права на следовател не се права на никъв..
знаеш ли наи важното е че все пак си имал някакво каско ! защото можеше още на първата нощ да останеш без нея ! пари отиват при пари, пари се губат, пари се печелят, сега важното е да ти въстановят 3/4 от взетото..
просто трябваше да постъпиш като колегата bmwmania
виж брат не казвам че си балък, но докато има балъци ше има и тарикати .. няма никви лоши чувства, нали сме за тва да си казваме нещата такива каквито ги мислим , и да не правим вече тия грешки :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Мар 2008, 15:44

аз мисля че балъка тука си ти Е39 щото утре ако си пропуснеш с 1 ден вноската по каско и твоята кола ще изчезне както на хиляди други а поуката за тебе ще е главно за това да мислиш как да им дадеш париците си ,точно на тях .Напълно съгласен с мисленето на jailbreaker... аз лично каско в Булинс и подобни никога няма да си направя ебал съм ги в мутрите насрани ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 16:15

ти като си големия тарикат си караи твоята барака за 3000 лв насело и си траи, никои не карам да си прави каско в БулИнс смотан, не се обиждам и занимавам с въшки като тебе, ама не говори така без да знаеш кое как е, мечтаи си за Е39 и се моли на жена ти да се съгласи да си купите мечтаната Е39 като станат по 5000 лв :mhihi:
плащаи си 200 лв каско за твоята барака и си мисли че си преебал "мутрите насрани" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 19 Мар 2008, 16:18

мойто момче аз ако исках да те обидя щеше да се почувстваш обиден споко .. кой каква кола кара не е от голямо значение ,но моята е малко по нова от твоята като гледам 12 годишната ти машина с лек пернишки привкус в опит да изглежда по нова( то фейс се присажда ама акъл не ) ... и умната с вноските по каското да не изгориш ей

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 19 Мар 2008, 17:01

BMW-E39 написа:не те храним брат, ама кажи ми как ги избра тия застрахователи ?
.........., нали сме за тва да си казваме нещата такива каквито ги мислим , и да не правим вече тия грешки :winky:

И какво излиза сега колега , че за да си караме колите спокойно ,
трябва да сме ги застраховали при "правилните" хора ???
Според теб това е редно така ли ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 19 Мар 2008, 17:14

Dien написа:
BMW-E39 написа:не те храним брат, ама кажи ми как ги избра тия застрахователи ?
.........., нали сме за тва да си казваме нещата такива каквито ги мислим , и да не правим вече тия грешки :winky:

И какво излиза сега колега , че за да си караме колите спокойно ,
трябва да сме ги застраховали при "правилните" хора ???
Според теб това е редно така ли ?

Всичко , което се пише вече стана излишно ... Да, абсолютно така излиза за съжаление - така си е откакто съществува автомобилното застраховане в България .. Дали е правилно е съвсем друга тема и както се вижда се посреща от всеки индивидуално.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 17:21

за мене колега БулИнс и Армеец - всичко друго е компромис
всичките ни коли са били застраховани в БулИнс, и на мои познати и т.н. така че аз винаги ще застраховам в БулИнс
а "кое е правилно" колега си го избира всеки един от Вас, и съответно си носи последствията, колегата с новия внос е избрал съответният застраховател и така
нещо ме нападнахте, що така, при мене ли си застраховате колите, аз ли ви взимам парите :?:
просто имам наблюдения в/у доста коли и така ! имам приятел също така с Е39 525ТДС и има каско с ЛевИнс, въпрос на личен избор ?
за мене е правилно Едно , за други - друго. точка
стига с тоя Офф , важно е колегата да си получи парите , а наи важното е здравето, тва е !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 19 Мар 2008, 17:56

Значи застраховам всичките си коли в булинс и до сега съм нямал никакви проблемим лично аз,но моето мнение е ,че дали ще ти откраднат колата не би трябвало да зависи от това в коя компания си застрахован.Всеки има право на избор за застрахователя,и деиствително държавата е виновна за тези мутренски историй.Ама като се замисля то въобще има ли държава.
обичам BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 19 Мар 2008, 19:01

BMW-E39 написа:за мене колега БулИнс и Армеец - всичко друго е компромис
всичките ни коли са били застраховани в БулИнс, и на мои познати и т.н. така че аз винаги ще застраховам в БулИнс
а "кое е правилно" колега си го избира всеки един от Вас, и съответно си носи последствията, колегата с новия внос е избрал съответният застраховател и така
нещо ме нападнахте, що така, при мене ли си застраховате колите, аз ли ви взимам парите :?:
просто имам наблюдения в/у доста коли и така ! имам приятел също така с Е39 525ТДС и има каско с ЛевИнс, въпрос на личен избор ?
за мене е правилно Едно , за други - друго. точка
стига с тоя Офф , важно е колегата да си получи парите , а наи важното е здравето, тва е !

Пич ти наясно ли си, че като имаш някви привилегии, или те друсат от Булинс, че толкова им правиш реклама ? Която и тема да отворя Булинс та Булинс. Омръзна ми на х*я от тоя Булинс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 19:14

а ти наясно ли си колко ми пука за твоето мнение бе "пич"?
хората го казаха БулИнс & Армеец, кво не разбра още ?
кво рекламирам аз, си е за моя сметка,
нещо заяждаме ли се или така ми се струва :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 19 Мар 2008, 19:16

Инфо за тия, на които им предстои Каско -- в момента единствените "актуални" и "сигурни" застрахователи били Армеец и ЛевИнс. Инфото е от... абе от правилното място - вервайте ми.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 19 Мар 2008, 19:17

Пичове, тук вече започвате да се подигравате с нещастието на човека, вземете та се спрете вече!
Където и да е застрахован човек, на мангала не му пука (защото авто крадците вече не са това, което бяха).На мен са ми крали кола, застрахована в Булинс, на приятел му я ощипаха, зазстрахована в Левинс...Застраховката и мястото са въпрос на личен избор, лошото е, че всички си приличат по едно, когато се стигне до плащане на открадната кола, започва ходенето по мъките и пазарлъците!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 19 Мар 2008, 19:39

Кой каквото ще да говори само ДЗИ никой друг всичко си ми плащат до стотинка фактура за 500 кинта им давам те ми дават 500 кинта ;)
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

ПредишнаСледваща

Назад към E39