окрадоха ме

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: окрадоха ме

Мнение от boksioraE39 » 22 Апр 2010, 11:24

И като се събудихте к'во стана? Хванахте ли бандитите? :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 22 Апр 2010, 13:46

Е как ше ги ловат, нали требва да ти носят в заложните къщи :mhihi:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Апр 2010, 21:19

spacepl написа:Е как ше ги ловат, нали требва да ти носят в заложните къщи :mhihi:

:mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 22 Апр 2010, 23:22

ПОМАГАЩ написа:
Внимание колеги !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отново са се появили по големите паркинзи и около големите магазини мошенниците с така наречените "ТАПИ" . За тези които незнаят какво е това пояснявам електонно устройство с големината на достанционно но мощност около 0.5W което излъчва на честота 433MHz и блокира дистанционно на колата и ако я закл'чвате с него сте сготвени , колата остава отключена и без аларма .
Тази вечер ми се случи в София на паркинга на Кауфланд (Банишора) , не можаха да ме оберат защото веднага ми направи впечатление защото не чух звук и не ми се сгънаха огледалата , огледах се и го видях отсреща на около 20м видя ме че го гледам и се усети и побягна . Яд ме че не се направих на луд да го издебна и да го пребия .
Така че пазете се колеги .

Източник : http://www.opelclub-bg.net/forum

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALFA155Ts » 24 Апр 2010, 19:47

Ставам днес към обяд викам ще ида да си измия кошарата и какво виждам ???? тазове 4 броя оригинал липсват..... преди няколко седмици огледалата ..... а преди тях емблемите ....... ся останаха само лайсните да ми земат :confused: писна ми вече... уби ми се всякакъв мерак :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALFA155Ts » 24 Апр 2010, 19:50

и какво е най фрапиращото колеги .... предния път като изревах за огледалата и пуснах тема в "Купува" и ми се включиха 2-3ма с новорегистрирани профили с по 1-но мнение предлагащи части .... сещаите се !

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 25 Апр 2010, 12:46

Затова трябва тия с по 1,2 мнения дето така услужливо продават части на далавера да хванем да ги преслушваме е така за инфо само да видим откъде се снабдяват с навигаций огледала и тн.
П.С. Има много точни колеги които продават цели коли на части или неща от техните коли които са заменили и тн, но има и много съмнителни с части незнайно от къде и на подозрително ниски цени, та моето предложение е да почнем да им правим едни проверчици :bang: .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Обществен транспорт с билетче
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500 от 1967г.

Мнение от bijona » 25 Апр 2010, 14:17

:yes: :yes: Евала колеги и аз съм от Красна поляна и при нас е доста опасна работа ако в дивия запад сме с братята от факултето влизат по домовете и не им пука!Преди година две с бащами се прибираме и гледаме някакъв джанго бурника по ключалката на нашта врата и като го попитахме кво прави тоя вика'забравих си ключовете' е такъв бои му теглихме че няма на каде заболяха ни и ръче и крака да го ритаме и удряме тоя а на края стана и тичаше се едно нищо му няма!а не стига това а и се разхожда един ненормален(доказано) с лост и троши джамовете нищо не гепи но и прозореч не остава здраф на кола!били сме го пускал съм песа срещу него полиция го е прибирала но тоя се се връща!пазете се и дано не ни се случва и бои по престъпниците!!! :ranting: :ranting: :ranting:
Преди можеше да намериш жена,която да може да готви като,майка ти,а сега можеш да намериш жена,която пие като баща ти.

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от asy » 26 Апр 2010, 16:22

dbanchev написа:Колеги краде се и то яко! Всичко де що може да се сваля и гепи от колите се тараши яко. Трябва да се организираме по квартали и да млатим изметта която ни краде! Аз в моя квартал Красна поляна вече 2 пъти сгащвах боклуци и ги млатихме с едни приятели- оставя се кола примамка и чакане.... после бой колко може докат те заболят ръцете, да ви кажа по голем кеф от тва да зариташ некой дет заслужава нема :).

Па шо си играете да си трошите рацете, давай с винкели за назидание на другите боклуци да видат че не могат да пипат безнаказано :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Мнение от Николай Диянов » 28 Апр 2010, 14:52

Да, то хубаво да го ванеш да го убииш от бои иии....накрая ти ще излезеш виновен за това че си го трошил, а пък за неговата кражбица и дума няма да се каже. Щото нали знаете интензивността на самозащитата трябва да зависи от нанесените вреди върху собствеността :mhihi:.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 28 Апр 2010, 23:52

пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено :(
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 29 Апр 2010, 0:25

NAPSTERS написа:пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено :(

наистина не признават мамка им и на застрахователите и на гепачите...

Съберете се в СФ колеги, все някой има полицай от вас сложете кола примамка и чакълете... не постоянно в месеца 4-5 пъти, гаранция, че ще ви е забавно и резултат ще има ;)
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 29 Апр 2010, 11:10

LUCIFER'S написа:
NAPSTERS написа:пазате си колите, гладът е по-голям от всякога. нощес на комшията Е46-цата остана без фарове и волан. застрахователите ще покрият само разбитата ключалка на вратата, всичко останало е свалено супер професионално без нищо счупено :(

наистина не признават мамка им и на застрахователите и на гепачите...

Съберете се в СФ колеги, все някой има полицай от вас сложете кола примамка и чакълете... не постоянно в месеца 4-5 пъти, гаранция, че ще ви е забавно и резултат ще има ;)

Тебе в София ли те "удариха" или в Добрич?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto

Мнение от kamendc » 29 Апр 2010, 12:50

на мен засега само металните капачета на вентилите на гумите... баси глупаците - по 1-2 лева са, ама да са гепени им е по-сладко, отколкото да си ги купят.
иначе гледам под лампа да я спирам, ама набележат ли те...

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 29 Апр 2010, 12:59

това чудо в кой квартал се е случило???
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39