Най-добрата навигационна карта на България за момента
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Най-добрата навигационна карта на България за момента
Кирилицата изглежда страхотно 
Веднага обаче ми хрумва да питам - и текстовете на дисплейчето на таблото ли са на български? Говоря за оранжевия дисплей с (често) изгарящите пиксели.
Поздрави

Веднага обаче ми хрумва да питам - и текстовете на дисплейчето на таблото ли са на български? Говоря за оранжевия дисплей с (често) изгарящите пиксели.
Поздрави
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
DaveMF написа:motor написа:DaveMF написа:ivo1bg се занимава с това и разбира се всички му платихме за усилието и желанието, което положи!
Колегата не отговаря на ЛС. Не си мисля да мина тънко. Но ако се наложи ще копирам диска от някой без да ме е свян или ако съм прекалил с **** ще си го поръчам оргиналдъ.
Аз и нямах това предвид - просто исках да спомена и по този начин отново да благодаря на колегата за усилието, което положи.
Сигурен съм, че скоро ще ти отговори на ЛС и ще се разберете нещо.
Поздрави
Съжалявам колега, но не съм получил л.с (форума е бил гладен

За цветовете на екрана съм го мислил, ама искам да свърша с преводите на менюто и гласа и тогава ще ги подпукам и тях

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
благодаря на колегата! картата е супер! момчето е много точно! само за инфо- при мен заседна оригиналния диск в двд-то. после си излезе от само себе си...записах (презаписах) да друго цд картата на ниска скорост и вече месец и нещо се радвам на читава навигация. има дори и малките селца около софия....супер е!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ей и у форума имало папараци 

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- BaDDocToR
- Потребител
-
- Кара: 15' BMW X4 3.0d
Хайде и аз де се похваля с БГ меню на компютъра и навигация на родния език!!!
Благодарение на ivo1bg вече със сигурност това е възможно и за компютри с МК3.
Днес го пробвахме и бачка перфектно.Приканвам всички заинтересовани от проекта на Иво да помогнат с каквото могат.Скоро може би ще имаме продукт ,за който притежателите на други марки автомобили само ще си мечтаят !

Днес го пробвахме и бачка перфектно.Приканвам всички заинтересовани от проекта на Иво да помогнат с каквото могат.Скоро може би ще имаме продукт ,за който притежателите на други марки автомобили само ще си мечтаят !

Последна промяна BaDDocToR на 27 Май 2010, 21:08, променена общо 1 път
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
За хвалебствия има време, сега чакам само съобщения за грешки и неща за подобряване
. Това значи, че дори да си знаеш пътя, ти и давай адрес на навигацията и после я слушай кака та да видим има ли и къде ще се издъни
.

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
На български ли е менюто или И на български ?
Бих помогнал с превода от англ. но лично предпочитам ENG версията.
Както и на Windows-a, странно ми изглежда. Но идеята е абсолютно зверска. Трабва да я има и да я имаме.
Поздрави.
... каката я слушайте и всичко е точно ...... ама само тая в колата ..... супер си е OEM Navi-то мамаму

Само едно MK4 трябва да бодна обаче, но и МК3 е идеал.
Както и на Windows-a, странно ми изглежда. Но идеята е абсолютно зверска. Трабва да я има и да я имаме.
Поздрави.
... каката я слушайте и всичко е точно ...... ама само тая в колата ..... супер си е OEM Navi-то мамаму

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
DaveMF написа:Кирилицата изглежда страхотно
Поздрави
Езика на борд компа се променя на немски или френски, в зависимост от това на коя опция си сложил предупреждението за камери. За съжаление това няма как да се оправи

В момента положението е следното: При вкл. предупреждение - всичко е на английски, при изкл. предупр. - менюто на навито е на английски, дисплея на таблото е на френски, при българско меню - дисплея става на немски.
7BREYTON написа:На български ли е менюто или И на български ?
Поздрави.
... каката я слушайте и всичко е точно ...... ама само тая в колата ..... супер си е OEM Navi-то мамаму![]()
![]()
![]()
![]()
Менюто е на Английски и Български (вместо немски) за МК3 и Английски (с предупреждения за камери), Английски (без предупр.) и Български за МК4.
- bawdy
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW F07 535d
Здравейте колеги,
Искам да изкажа голяма благодарност на Иво. Днес си купих картата от него - мн. е коректен и точен.
Цената е повече от приемлива, и сега мога да се радвам на колицата.
Поздрави
Искам да изкажа голяма благодарност на Иво. Днес си купих картата от него - мн. е коректен и точен.
Цената е повече от приемлива, и сега мога да се радвам на колицата.
Поздрави
- Serja
- Потребител
-
- Кара: BMW F30
- Детайли за колата: 320d luxury
ivo1bg разгледах всичките ти "изобретения" , даже си преисталнах компа на навито (благодарение на теб разбира се) и мога да твърдя, че ти си БОГ човече
!!!
А сега ако ми кажеш как да си направя цялото меню на БГ ще съм ти задължен за цял живот.
Благодаря предварително !!!
Жив и здрав да си и да продължаваш да ни радваш !!!

А сега ако ми кажеш как да си направя цялото меню на БГ ще съм ти задължен за цял живот.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ivo1bg написа:В момента положението е следното: При вкл. предупреждение - всичко е на английски, при изкл. предупр. - менюто на навито е на английски, дисплея на таблото е на френски
Има ли начин на дисплея на таблото при изключено предупреждение да е на английски език при МК4?

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Serja написа:ivo1bg разгледах всичките ти "изобретения" , даже си преисталнах компа на навито (благодарение на теб разбира се) и мога да твърдя, че ти си БОГ човече!!!
Ами това, което мога да направя, е да напиша един туториал за това как се прави езика на БГ, за да може който иска да си го майстори

I.Voykov написа:ivo1bg написа:В момента положението е следното: При вкл. предупреждение - всичко е на английски, при изкл. предупр. - менюто на навито е на английски, дисплея на таблото е на френски
Има ли начин на дисплея на таблото при изключено предупреждение да е на английски език при МК4?
Тук въпроса е малко сложен. По принцип с навкодера можеш да програмираш колата да бъде на 3 езика. Работата е там, че те задължително трябва да са различни, т.е. не може да се сложат два английски езика или два немски и т.н. По тази причина, ако английския ти е зает с гласа с камерите, то опцията без камери ще бъде на някой от другите езици. В моя случай е на френския, а немския ми е зает с БГ менюто. С колегата mad_presley умуваме в момента какво ще стане ако колата се кодира с английски, американски английски и някакъв трети език, ама то си трябва и малко време за това

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Преди доста време съм ровил там, но не може ли да се замести френския пакет примерно със английски такъв и колата да се кодира за английски и френски?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Два езика са за МК3 и три езика са за МК4. Да, така се прави, по този начин съм направил и БГ менюто. Преведох всички думи и фрази от Англ. меню на български и след това сложих този езиков файл на мястото на немския език. Но когато сменяш езиците на навигацията, заедно с тях се сменя и езика на дисплея на таблото, телефона, телевизора, LCM-а и всичко друго. По този начин, когато сложиш навито на немски (а реално навигацията ти е с БГ меню), то на дисплея ти вече ще пише вместо TIME 21:46 - UHR 21:46. Колегата Войков иска и този дисплей да остане на английски или поне аз така разбрах. Ако бъркам казвайте та да изчистим въпроса
.

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Точно това искам, когато си изключа предупреждението за камери чек контрола на борда да ми пише на английски

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?