Проблем с фар, неще да изгасне!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Ми вече почти година нямам проблеми. Всъщност твоите притеснения, долколкото разбирам, идват от това, че се натоварва нормално работещия фар.
Аз не взимам захранване от него. Тай като модула е запекал, така че постоянно подава ток кам другия фар, аз му сложих един прекасвач.
Този прекасвач се контролира от нормално работещия фар, но реално не го товари. Не разбирам какво точно те притеснява?
Аз не взимам захранване от него. Тай като модула е запекал, така че постоянно подава ток кам другия фар, аз му сложих един прекасвач.
Този прекасвач се контролира от нормално работещия фар, но реално не го товари. Не разбирам какво точно те притеснява?
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Не виждам смисъл в упражнението при положение че за смешни пари получаваш колата в оригинален вид. А иначе секи си праи каквото иска с колата нали сме демокрация.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
тоя ЛЦМ в багажника нещо си го припознал ЛЦМ-а на е-39 стои или в дясно в краката на пасажера или под жабката всъщност над жабката за да съм по точен
- Vladocbr
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 TDS
Аиде вече и аз съм с ремонтиран LCM модул.Наистина се оказа тоя тиристор BTS 426L1 и интересното е че преди да го поправя имах изгорял габарит на рег. табела и не го хващаше но след ремонта веднага изписа.Много ме измъчи гадината докато я сваля но важен е крайният резултат
.

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Gruber написа:Да попитам - какви симптоми имате ? Само един светещ фар ли е ?
Че се натъкнах на произволно светещи габарити,постоятнно светещи предни къси светлини и отказ на осветлението на таблото.
И ти си с проблемен LCM.Всяка една крушчица по колата се управлява от него
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здравейте колеги,
Моя проблем се изразява в постоянно светене на светлините на спирачката. Смених си стоп машинката обаче ефект нула. В момената в който дам на контакт отзад си светка. Дали и при мен е заминал модула?
Моя проблем се изразява в постоянно светене на светлините на спирачката. Смених си стоп машинката обаче ефект нула. В момената в който дам на контакт отзад си светка. Дали и при мен е заминал модула?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Пробваи с някоя стоп машинка от някой колегас,която е сигурно,че работи и ако пак е така...незнам,можеби LCM .С какви стопове си? Обикновенни или LED (диодни) ? Не е изключено новата машинка да е развалена и тя
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Ми по принцип е вузможно да е равалена да ама при все че е от Камор нова не знам. А има и още нещо което съм забравил да напиша, значи освен отзад и вътре на таблото ми свети количката със две задни светлини. Всички крушки са наред и светят.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
да не забравиш колега крущшките на номера и те се отчитат и само една от тях ако изгори святкат и двете страни на количката

- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: Проблем с фар, неще да изгасне!
Юнаци,и аз имам този проблем с модула!
На някой с проблема да са му останали няколко елемента,а именно BTS 425L1 ,или със сходни параметри, че аз срещам трудност с намирането.
Съответно срещу заплащане 
На някой с проблема да са му останали няколко елемента,а именно BTS 425L1 ,или със сходни параметри, че аз срещам трудност с намирането.