Носачи смяна
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R
Re: Носачи смяна
MARTEV написа:Здравейте колеги,собственик съм на е39 и ми предстои спешна смяна на 4те носача , тъй като имам доста луфт и започна да ми тресе предницата при спиране.
Доста добри отзиви четох за АС Метал и реших да заложа на тях като оптимална цена/качество.
Проблема ми е че съм от Русе, и никой не ги предлага тук.
Как мога да се възползшам от отстъпката при закопуването им и може ли някой да ми съдейства .
Благодаря предварително
viewtopic.php?f=63&t=159594&hilit=meyle
Ако нещо ти допадне като цена му пиши или му звънни на колегата! Аз съм купувал от него и съм доволен от сделката като качество и бързина на изпълнение! Аз заложих на MEYLE HD-усилена технология и съм много доволен особено като се има в предвид че Е46-та ми е с ниско и твърдо окачване и се кара всеки божи ден по нашите лунни пейзажи. Преди тях бях с LEMFORDER от Елиткар (уж качествени) и въпреки това ги разбих за 20ххх км.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Някакви мнения за марката SWAG?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
Elesar74 написа:Някакви мнения за марката SWAG?
По добрия избор е TRW, ценовата им листа е сходна......
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Niko88 написа:Някой ходил ли е б Бургас, на 5ти километър имало сервиз за БМВ, да ми каже дали работят качествено...Мерси
Колега много съм доволен от момчетата. Качествено работят. Винаги като се прибирам към Бургас гледам каквото имам за смяна да ми го оправят те.
Пичове , хайд някой да ми каже тези носачи за Е39 на АС метал имат ли щампа-нямат ли ,че си ги поръчах и пристигнаха без щампа правите а криви са ми пратили ТРЕ-някви белгииски- и мацето ми казва ДА ДА Ас метал било -Нищо че пишело Белгия/били ги правили в турция...че и ми взеха повече пари от колкото казаха,ама викам хайде от мене да мине...и като отварям-изненада!
Моляви кажете треба ли да имат Щампа и тея ТРЕ кви са ,да знам да ги връщам ли
- dido ra6kov
- кандидат ентусиаст
-
Не, АС МЕТАЛ нямат никакви щампи и цената им е по 60лв на брой, а тези другите може би не са ТРЕ, а TRW ...............и не са лоши като качество.......
MARTEV написа:Пичове , хайд някой да ми каже тези носачи за Е39 на АС метал имат ли щампа-нямат ли ,че си ги поръчах и пристигнаха без щампа правите а криви са ми пратили ТРЕ-някви белгииски- и мацето ми казва ДА ДА Ас метал било -Нищо че пишело Белгия/били ги правили в турция...че и ми взеха повече пари от колкото казаха,ама викам хайде от мене да мине...и като отварям-изненада!
Алуминиевите носачи на Асметал се правят от дъщерната им фирма Беса и на носачите пише Besa