Как да си измия фаровете Angel Eyes?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			6 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Bavarcho
- Пантерчо
- 

- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Как да си измия фаровете Angel Eyes?
Колеги от доста време ме мъчи едно нещо:лявия ми фар е запотен,и мръсен.понеже нямам намерение да купувам нов миsля да си го измия.
Бях питал един приятел които каза че неможе да се разглоби фара,но се порових в форума и открих темата на един колега които си е измил фаровете,но не беше обяснил изобщо как става разглобяването.
Колеги знае ли някои как да разглобя фара и да свала стъклото за да го измия,защото много ме дразни???
Ако някои е правил такова нещо моля да опише и наи добре и снимки ако има ше му бъде много благодарен!
			Бях питал един приятел които каза че неможе да се разглоби фара,но се порових в форума и открих темата на един колега които си е измил фаровете,но не беше обяснил изобщо как става разглобяването.
Колеги знае ли някои как да разглобя фара и да свала стъклото за да го измия,защото много ме дразни???
Ако някои е правил такова нещо моля да опише и наи добре и снимки ако има ше му бъде много благодарен!

- Bavarcho
- Пантерчо
- 

Ca_Ma написа:има 2 решения
1. чупиш фара и ти плащат каското нов, т.е чупиш само стъклото требва да си запознат Вис2
2. колегата pana ги беше отварял да ги почисти ама сложно мн, хелла не се отварят фарове
ако ги отвориш все пак сложи и рингове ЦЦФЛ
варианта с чупенето ми е ясен ама незна да направа такова нещо върху моята кола.
ама щом казваш зе хелата е ттрудно

значи от 10 човека и 10-те ми казаха че тези фарове НЕ се отварят
вариянта с чука по фара на некои паркинг и викни полицаи да ти напишат там квото требва и направо към каското бегаи, все още не е зима или есен и няма толкова страшно , после лепваш некоя лепенка на фара и така ще караш докато не ти дадат чисто нов, но гледаи дали маркировката на фара е там, и ако е там гледаи да я оставиш здрава

вариянта с чука по фара на некои паркинг и викни полицаи да ти напишат там квото требва и направо към каското бегаи, все още не е зима или есен и няма толкова страшно , после лепваш некоя лепенка на фара и така ще караш докато не ти дадат чисто нов, но гледаи дали маркировката на фара е там, и ако е там гледаи да я оставиш здрава
- Bavarcho
- Пантерчо
- 

Ca_Ma написа:значи от 10 човека и 10-те ми казаха че тези фарове НЕ се отварят
Ами начи ш се чупи,тя колата е с валутно каско и направо ми зимат колата и го сменят

6 мнения
			 • Страница 1 от 1