Случка с Е 39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Случка с Е 39
Здравеите колеги.Днес сутринта отивам към колата и се опитвам да отворя с дистанционото никакав нишан викам сигурно батерия и посягам да отворя с ключа.Гледам двете предни врати отключени и като отворих вратата се задеиства алармата ама едвам гъгне никакви тоци акумолатора щета.Това става на село баси филма сега какво ще правя с тоя камион ако викам помощ по добре да им подаря колата.Не мога да я спъна щото не мога да дезактивирам алармата и няма да запали така.Свалих внимателската акумолатора и намерих зарядно от роднини оставих го половин час и реших да пробвам.Пушка.Въпроса ми е какво ли може да се е случило?Не сам затворил добре някоя от вратите не си спомням да е останало нещо включено.Изключвам опит за кражба всичко си е ОК. пък и щях да усетя.Някои да има идея 
ж
Колко пъти ако знаеш задните плафони ги щраква малкия, досега съм на 3 ти акумулатор:-)
Ако си возил някой от това ще е.
Ако си возил някой от това ще е.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- anzak
- старши ентусиаст
-
vladi2828 написа:И аз имах подобен проблем и се оказа някво съпротивление в парното и таралежа на парното.В Дару го остраниха за сумата от 260 лева.
и това е много възможно
vladi2828 написа:И аз имах подобен проблем и се оказа някво съпротивление в парното и таралежа на парното.В Дару го остраниха за сумата от 260 лева.
Точно това и щях да предположа , че е причината. Виж като е загасеха колата или дора да не е дали се включва отвреме на време или духа постоянно въздух в купето без да е включен и ще разбеш дали това е била причината.
- anzak
- старши ентусиаст
-
WALL написа:Последно къде е това съпротивление- в парното, таралежа, или и в двете. Май само таралежа са сменили или... Я уточнете, ако обичате.
Ти чувал ли си за съпротивление в парното защото аз не съм
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
На управляващия блок е съпротивлението.anzak написа:WALL написа:Последно къде е това съпротивление- в парното, таралежа, или и в двете. Май само таралежа са сменили или... Я уточнете, ако обичате.
Ти чувал ли си за съпротивление в парното защото аз не съм
обичам BMW
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Колеги дайте няква яснота за това съпротивление защото моята кола като я изгася даже да я заключа и продалжава да духа парното,Без разбира се да сам пуснал rest.
За кой управляващ блок на парното става въпрос,самия дисплей на климатроника ли?
За кой управляващ блок на парното става въпрос,самия дисплей на климатроника ли?- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
При мен таралежа ми изяде акумулатора ... след като загася автомобила ту се спираше ту е продължавал да работи таралежа и срещу 150 за таралежа и още 30 за работа в дару го оправиха .. след това нов акумулатор и вече си свиркам
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html Това е при е36,може би и при е39 е сходно,но не съм 100% сигурен.
обичам BMW
- anzak
- старши ентусиаст
-
абе вие съвсем се отнесохте едното е управление на климатроника а другото е таралежа на вентилатора проблема на 99% е таралежа
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3