Non-OEM //M брони

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Non-OEM //M брони

Мнение от b2 » 16 Юни 2012, 10:16

Здравейте,

Дайте мнение за неоригиналните ПЛАСТМАСОВИ //M брони, които се предлагат за около 400лв? Добра изработка ли са? Здрави ли са поне колкото оригиналните? Личи ли си отдалеч, че са реплика както на стъклоплатовите?
Предполагам, че има хора с такива тук.

Пиша тук, понеже в техническите раздели мненията са по-обективни и критични, отколкото в търговските. Ако питам продавача най-много да ми каже, че пасва перфектно и значително подобрява аеродинамиката на автомобила :mhihi:

По принцип много ми харесва фейслифтовата предна броня и искам такава, но излиза, че за пълен комплект читава броня на 10-12 години трябва да дам толкова колкото за чисто нова //M пластмасова реплика. А ми е омръзнало вече да давам сериозни пари за части дето са ми почти набори и точно броня дето трябва да е от музеен експонат, че да е без забележки.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Re: Non-OEM //M брони

Мнение от vanioboy » 16 Юни 2012, 20:50

Аз съм с две ръце за реплика,разбира се от по качествените защото и при тях има разлики.Но оригинална десетгодишна броня ///М се чупи като стъкло :kuku: не ме питай от къде знам,не само от личен опит а и от много големи наблюдения на пазара.:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 16 Юни 2012, 21:20

Питам защото никога не съм гледал отблизо от тези качествените реплики пластмасовите. Искам да видя боядисана монтирана на кола и веднага ще взема за себе си решение.
Или може да съм гледал ама да не съм я усетил, че е реплика. Което е перфектния вариянт за мен. :D
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 16 Юни 2012, 21:29

само факта,че е с 1 сантим по-къса при кланиците ...е достатъчна причина за да неги харесвам. мое мнение ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 16 Юни 2012, 21:40

хмм това всички продавачи са пропуснали да го споменат.
И мен доста ме дразнят дори и дребни недостатъци.
Някой да има реални снимки или дори колега с такава от София да дойда до му видя колата на живо :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 17 Юни 2012, 10:40

Няма как да са напълно идентични с оригинала,по закон трябва да имат няколко процента разлика...но пак повтарям при качествените реплики разлика в пасването няма/говоря за реплика струваща 400 евра :winky: не наполовина лева/.А здравината на оригиналните е под всякаква критика и най вече затова не ги харесвам.Защо ли само при Е39 има разлика в материала на обикновенна и М варианта не знам,колко ли от теглото са спестили така не ми е ясно :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 17 Юни 2012, 17:04

Ето от един колега. Ако иска нека сподели за монтажа и впечатленията от бронята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 17 Юни 2012, 17:15

Аз си взех в края на миналата година от едни колеги продаващи в този форум, ако не греша от Пловдив.Изработката според мен е отлична, здравината също, след като не се разпадна зимата по снеговете.сравнително добро беше напасването на разните лайстни и др. подобни.При цена за втора ръка 500-600лв и тази за 350 мисля че избора е ясен.Слагай такава колега и въобще не го мисли
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 17 Юни 2012, 17:35

Тук на тези снимки вижда ли се къде е по-къса при калниците?

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 17 Юни 2012, 18:10

броните не са по-къси а некадърно монтирани...
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 17 Юни 2012, 21:39

Само да добавя,че ако се насочиш към м-кова броня,трябва да си намериш освен оборудвана така/нищо от старата не може да се ползва/ и двата малки подкалника плюс кората под мотора,ако правиш всичко като хората де.
ПП Няма нищо по грозно,от е39-ка с м-кова броня и оригинална задна/поне за мен де/.С две ръце съм за фейсовата,не е нужно да сменяш задната,за да се запази визията на колата.лайсните между халогените и горните 3 лайсни/тези на които седи и номера/си ставата от преди на след фейса.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 17 Юни 2012, 22:11

Дам това същи трябва да се отчете, че сложа ли предна //М неминуемо следва и задна.. Но това ще го преживея.
Проблема е че предната ми е много зле в момента. Ако си намеря чисто нова предна фейслифт с лайсни решетки халогени и всичко до 300-350 няма да го мисля.

Виждал съм, че се продават нови фейслифтови брони реплики - но гола. Никъде не съм виждал лайсни и решетки към тях.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 17 Юни 2012, 22:17

b2 написа:Дам това същи трябва да се отчете, че сложа ли предна //М неминуемо следва и задна.. Но това ще го преживея.
Проблема е че предната ми е много зле в момента. Ако си намеря чисто нова предна фейслифт с лайсни решетки халогени и всичко до 300-350 няма да го мисля.

Виждал съм, че се продават нови фейслифтови брони реплики - но гола. Никъде не съм виждал лайсни и решетки към тях.

Е ти си ползвай лайсните и решетките от старата броня.Комплект депо халогени са 80-ина лева.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 17 Юни 2012, 22:24

нито лайсните нито решетките са ми читави :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 17 Юни 2012, 22:37

Тия дето се предлагат във форума, мисля че са к-т със всичко, дори халогени.
Изображение

Следваща

Назад към E39