Вие и стърже докато е студена
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
Вие и стърже докато е студена
Здравейте колеги,
Става въпрос за 530д 193к.с 2002г.. Когато колата е студена,при натискане на спирачка и въртене на волана се чува страхотно виене и стържене .Когато колата позагрее малко спира. Рейката е рециклирана преди няма и 2 хиляди километра.
Моля хора сблъсквали се с този проблем да споделят опит и мнение.Знам със сигурност че имам за смяна вътрешен накрайник но си мисля че не е от това.
Благодаря предврително.
Става въпрос за 530д 193к.с 2002г.. Когато колата е студена,при натискане на спирачка и въртене на волана се чува страхотно виене и стържене .Когато колата позагрее малко спира. Рейката е рециклирана преди няма и 2 хиляди километра.
Моля хора сблъсквали се с този проблем да споделят опит и мнение.Знам със сигурност че имам за смяна вътрешен накрайник но си мисля че не е от това.
Благодаря предврително.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Re: Вие и стърже докато е студена
joffri написа:Здравейте колеги,
Благодаря предврително.
Ремъка кога е сменян за последно

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Може и помпата да е заминала, аз го имам същия проблем колега. Незнам защо когато е студена помпата вие? При положение че съм с помпа на 3 месеца-чисто нова.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
При въртене на волана се чува страшно виене също така и когато хидравличното масло тече отнякъде и му е паднало нивото. Виж първо да не е намаляло, после ще го мислиш за помпата и ремъка 

- joffri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 530d 2002g
- Мечтае да кара: E39 M5
Виенето се появява само при натискане на спирачката и въртене на волана едновременно с това.През останалото време няма проблеми.
5 мнения
• Страница 1 от 1